Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van BRASS

Gerrit Kuijt
29 April 2024We gingen gezellig uit eten met vier personen het was naar mijn mening en niet alleen mijn mening behoorlijk rumoerige bij Bras op het verhoogde stukje achter in het restaurant, het eten smaakte goed We vonden de eigenaar iets te bijdehand zelf ingenomen het is gewoon vervelend als de super de super de super saté volgens hem! zo super de super is en het dat koud / louw blijkt te zijn.is het extra vervelend om te melden! gewoon een grote saté met satésaus (€27.-daar had ik gewoon trek in! mij vrouw zei je moet het wel melden want dit is niet in orde het is uiteindelijk prima opgelost Ik zou willen zeggen doe gewoon dan wordt het niet zo ongemakkelijk. voor de rest Wensink Bras heel veel succes! De smaak van de "super"saté en saus was verder prima. De zeebaars is volgens mijn vrouw ook aan te raden!



Eveline
27 August 2023Wat een leuk restaurant, gezellige sfeer, zeer vriendelijke bediening. Wij aten fine dining (kleine gerechten), we werden keer op keer verrast, de coquilles en eendenlever terrine zijn ware smaakbommetjes. Goede wijnen, maar de kaart mag iets uitgebreider. Kortom een aanrader!!

Mike Huijser
23 July 2023Gisteren lekker gegeten bij Brass, voorheen de Kolonist. De algemene indruk is positief, maar hier en daar zijn wel wat dingetjes opgevallen. Het eerste drankje hebben we bijna een uur op moeten wachten, deze kregen we pas na de oesters die we als amuse hadden besteld. De tijd tussen de oesters en het voorgerecht duurde ook behoorlijk lang, maar werd goedgemaakt door de heerlijke smaakcombinatie van de coquilles met bloemkoolcreme, krokant spek en hazelnoot. De carpaccio van peer met espuma van Blue d' Auvergne had wat meer pit mogen hebben, dat verwacht je tenslotte wel van een stevige blauwe kaas. De pomodorisoep was een royale portie die lekker op smaak was. De keuze uit hoofdgerechten was een beetje lastig te maken (sate, spare ribs, biefstuk, hamburger, kalfs rib eye, flat iron, mosselen) en qua stijl vielen die ook een beetje uit de toon ten opzichte van de voorgerechten. Graag hadden we de creativiteit die in de voorgerechten wordt gestopt terug zien komen in wat meer uitdagende hoofdgerechten maar daar ontbrak het dus helaas een beetje aan. Aan de smaak lag het zeker niet want de Flat Iron was botermals en de kalfs Rib Eye lekker knapperig gegrild, dit alles geserveerd met smaakvol gesauteerde groenten. De saté van kippendijen was ook goed maar nogmaals het was allemaal niet echt spannend te noemen. De nagerechten waren ook goed. De macaron met rood fruit en parfait was heerlijk en het kaasplankje met 5 soorten kaas mooi gebalanceerd qua smaken en leuk dat er ook naar de Nederlandse eilanden wordt gekeken voor de keuze van kazen die op het plankje komen. Tot een volgende keer!