Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Restaurant Ravioli Brothers

L Teunissen
3 October 2023Mèh, had er meer van verwacht. Ongezellig geluncht. Personeelslid kwam voor een 2e keer vragen wat we besteld hadden, we waren op dat moment de enige klanten. Pasta met truffel was zó subtiel dat ik me nog steeds afvraag of er wel truffel in zat. Muziek (radio?)stond op HollandFM oid, smartlappen tijdens de pasta.. Jammer!

Jurriaan Regouin
19 August 2023Hele nare ervaring. Prima dat het een opleidingsbedrijf is, de bediening was vriendelijk deed heel erg hun best. Maar toen ik na 1.5 uur voorzichtig vroeg of het hoofdgerecht al bijna klaar was in een verder leeg restaurant, werd de eigenaar zeer onaangenaam en agressief. Borden op tafel gesmeten en er werd op zo'n nare manier verhaal gehaald dat we onmiddellijk zijn vertrokken. Met deze eigenaar heeft het restaurant helaas geen toekomst.

Gijs Cremers
4 August 2023Ziet er gezellig uit van buiten, maar valt enorm tegen. Meer dan een uur wachten op Ravioli gerecht en matige service die fles wijn niet correct weet te serveren en zonder koeler op tafel zet. Ravioli met spinazie wordt geserveerd met flinke dosis kaneel, wat overigens niet op de kaart vermeld is. Helaas deed dit meer denken aan appeltaart dan aan Italië. Door het goede gezelschap toch een leuke avond gehad, maar helaas niet dankzij Ravioli Brothers.

Mandy van Dijk
8 July 2023Wauw, wat een mooi plekje! Hele huiselijke en fijne sfeer hier. Mandje brood op tafel was lekker. Verrassende en lekkere smeersels erbij. We hebben vooraf gekozen voor de uiensoep en de bruschetta. Oprecht de lekkerste bruschetta ooit gegeten. Ruime portie ook! Daarna kozen wij voor de Ravioli Bolognaise en de Lasagne, ook deze gerechten stelde zeker niet teleur. Als nagerecht kozen we voor de cheesecake. Geserveerd met een bolletje ijs en slagroom. We hebben heerlijk gegeten, op ons gemak. Vermoedelijk een nieuwe jongen in de bediening, ietwat onzeker, maar hij deed echt zn best, complimenten. Ook aan de kok!

Anoek en Joep
26 November 2022Prima eten, maar niet heel speciaal. Dus prijs aan de hoge kant. Desserts waren volgens ons niet zelf gemaakt, maar ingekocht en standaard. Het zo speciale Pasta al tartufo nero viel tegen. De pasta zelf was lekker, maar het leek meer een soort roomsaus dan dat je de unami smaak van parmezaanse kaas proeft en de truffel die eroverheen geschaafd wordt aan tafel is ook maar weinig. Ook jammer dat ze het niet aan tafel klaarmaken in zo’n grote parmezaan dat is altijd een leuke show. Erg jammer, een ander restaurant in het centrum heeft hetzelfde gerecht, voor maar 5 euro meer en dat is het zeker waard, het verschil in smaak is groot. Daarnaast snap ik, en ook erg goed, dat het een opleidingsbedrijf is, maar dan verwacht ik wel dat er naast 1 persoon in de bediening nog iemand loopt die coacht. Dit was niet het geval waardoor we heel lang hebben moesten wachten op een cocktail (besteld toen we aankwamen en kwam pas nadat het voorgerecht bijna op was) en ook zelf bijvoorbeeld moesten aangeven of er afgehaald kon worden. Dus gezellige avond gehad met prima eten, maar niet speciaal.