Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van De Dyck Restaurant en Evenementenlocatie

Udo Goebel
20 May 2024Absolute aanrader! Een nog redelijk onbekende parel qua gastvrijheid en gastronomie. Heel veel uit eigen tuin, creatief en met gevoel voor smaak gemaakt. Fijne wijnkaart met vooral Nederlandse en Belgische wijnen, ook wat Duits, Frans en Luxemburg, maximaal 500 km afstand.


Arjan van Hartesveldt
26 November 2023wat een mooie plek en wat kan je hier lekker eten! Menu is bijna vlledig uit de moestuin en dus vegetarisch maar gelukkig kan je een gang bestellen met een bijzondere bereiding van het Berkshire varken wat hier rondom dit restaurant heeft gewroet. Veel geroosterd en gerookt en dat is bijzonder smakelijk. Wijnen komen uit een straal van maximaal 500km en daardoor iets teveel matige Belgische wijnen. De Duitse wijnen daarentegen waren prima match met de gerechten waar ze bij geserveerd werden. De bediening is super vriendelijk met Reinier die zelf meeloopt, een zeer kundige sommelier en gastvrije mensen die het je echt naar je zin willen maken. Een aanrader dus

Thijs
6 July 2023Geweldig restaurant, er is heel weinig dat zij zouden kunnen verbeteren. Het is de perfecte combinatie tussen chique en casual waarbij je gewoon in de kleding kan komen waar je je comfortabel voelt, maar waar je toch verwend wordt zoals in een michelin-sterren restaurant. 1000% een aanrader en iedereen die zich wil laten verwennen met lokale ingrediënten op een mooie locatie met vriendelijke service moet hier een keer langsgaan!

Joachim
2 July 2023Restaurant De Dyck in Woubrugge is een absolute aanrader voor liefhebbers van een bewuste en duurzame keuken. De passie en kennis die ze hebben over de producten uit hun eigen tuin is duidelijk merkbaar in de smaakvolle gerechten. De opbouw van de gangen was meesterlijk, met elke gang die ons meenam op een culinaire reis vol verrassende smaken. Ingrediënten zoals duizendnoop, magnolia, lievevrouwebedstro en gefermenteerde producten gaven de gerechten een unieke en onvergetelijke smaakervaring. Het personeel was zeer attent en alert, en had uitgebreide kennis van de gerechten, waardoor ze met passie en trots over de ingrediënten konden vertellen. Ondanks de warme temperatuur buiten werden we goed verzorgd en voorzien van verfrissend water. De Dyck biedt ook een prachtige selectie van alcoholvrije dranken, zoals verrassende theeblends en verfrissende kombucha. De friandises waren een genot voor de smaakpapillen, met ongebruikelijke combinaties zoals fudge van karnemelk met roze zeewier en langzaam gegaarde zwarte knoflook. Al met al bewijst De Dyck dat koken met natuurlijke ingrediënten mogelijk is en de smaak naar ongekende hoogten kan tillen. Een absolute culinaire beleving die je niet mag missen.