De Gieser Wildeman reviews

Botersloot 1, 4225 PR Noordeloos, Nederland
image
4.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

40.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

0.00%
Over De Gieser Wildeman

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 11:30–22:00
  • Woensdag: 11:30–22:00
  • Donderdag: 11:30–22:00
  • Vrijdag: 11:30–22:00
  • Zaterdag: 17:30–22:00
  • Zondag: Gesloten
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij De Gieser Wildeman in Noordeloos

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Bij een slechte beoordeling goed en uitgebreid beschrijven wat er volgens u misgaat. Boze reviews worden niet geplaatst.
Door op "Plaats review" te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van De Gieser Wildeman

image
Jan Roukens
7 September 2024

Een leuke ervaring om hier te eten. Het personeel en eigenaar zijn erg aardig en oprecht geïnteresseerd in de gasten.

Delen Delen
image
Ron van Bruchem
21 July 2024

We hadden het voorrecht om op een mooie dag in de tuin te kunnen lunchen. Er hing een gezellige sfeer buiten. De ontvangst en bediening waren erg vriendelijk en correct. Het eten was lekker, vooral de angus biefstuk en de tartaar waren goed op smaak. Andere gerechten hadden verrassender en uitgesprokener van smaak mogen zijn. Wachten op de tweede gang duurde ruim een uur, waarschijnlijk omdat er steeds nieuwe gasten aankwamen.

Delen Delen
image
Tammy
26 May 2024

Wij hebben in de Bistro gegeten. We vonden het eten niet heel bijzonder, het was vooral erg zout. Toen ze vroegen hoe het eten was en toen we hier iets van zeiden, werd er gezegd 'we geven het door aan de keuken' . Vervolgens niets meer gehoord, tot het dessert kwam (Crème Brullee). Toen werd er spottend en lachend gezegd dat ze speciaal voor ons rekening hadden gehouden met het zout in het dessert. Ik voelde me als klant niet serieus genomen en bespot. Geen excuses, geen compensatie, nog geen kopje koffie kon er vanaf. De sfeer vonden wij mat en oudbollig. Voor ons de eerste, maar ook de laatste keer.

Delen Delen
image
Job de Bruyne
21 July 2023

Eten was lekker maar niet waanzinnig verrassen (ivm andere ster-ervarigen). Waar we helemaal gek van werden, en wat de smaakbeleving zeker negatief beinvloedde, waren de vliegen. Op een gegeven moment gevraagd of daar iets aan gedaan kon worden. Was niet mogelijk; het is een bekend probleem in een agrarisch buiten gebied. Maar goed, met één ster verwacht ik eigenlijk dat hier iets op verzonnen zou zijn. Dat is voor ons echt een show-stopper

Delen Delen
image
L.E.A. Veth
16 March 2023

Vandaag in de brasserie van de Gieser Wildeman gegeten. Weer eens wat anders dan in het restaurant. Het eten was heerlijk. Ik had als voor gerecht een salade van witlof met blauwe kaas. En als hoofdgerecht had de kok een speciaal vegetarisch gerecht gemaakt met gestoofde groente en daarbij een kastanjesoep. Echt die soep was een explosie van smaak en qua mondgevoel fluweelzacht een echte aanrader. Mijn dessert was een over heerlijk kaasplankje met heerlijke kazen. Ik vond de koeienbrie het meest lekkerst.... kortom over heerlijk gegeten. De brasserie is ook echt een aanrader. Prijs kwaliteit echt buitengewoon goed. Bediening erg aardig, attent en behulpzaam. Sfeer en beleving was wat je van een franse brasserie mocht verwachten en nog veel meer. Echt een culinaire topavond.

Delen Delen