De Soete Suikerbol Vlaardingen

|

Vlaardingen

Friture De Mert Vlodrop

|

Vlodrop

Kebab Corner

|

Steenwijk

Grand Cafe de Kroon

|

Markelo

Cafetaria IJssalon Busschers

|

Haaksbergen

Restaurant

|

Ommen

Bono & Vers

|

Leiden

Arbie's Beachhouse

|

Berkel-Enschot

Brasserie Rood

|

Tilburg

Schuttershüske

|

Brunssum

MANSION by Kösk reviews

Malpensabaan 3, 3045 AL Rotterdam, Nederland
image
3.6 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

20.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

20.00%
Over MANSION by Kösk

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 12:00–23:00
  • Woensdag: 12:00–23:00
  • Donderdag: 12:00–23:00
  • Vrijdag: 12:00–00:00
  • Zaterdag: 12:00–00:00
  • Zondag: 10:00–23:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij MANSION by Kösk in Rotterdam

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van MANSION by Kösk

image
M Monica
6 September 2024

Wij kwamen hier voor de 2e keer. Beide keren enigzins vermanend toegesproken bij binnenkomst. (Via terraszijde binnengekomen en niet gereserveerd terwijl het rustig was en bleef). Wij bestelden de Mansion Special voor 2 personen €60, dat werd opgediend op 1 plank voor samen, zie foto. De portie van 2 schepjes pilav kwam apart op een bordje. Wij, als kleine eters, vonden dit wel wat weinig voor met z’n tweeën en voor de prijs van €60. Dus vroegen we iets later nog een schepje frites en pilav er bij. We zagen later op de bon dat hiervoor 2x €4,50 werd bijgeteld. Onder het vlees een hard stronkje bloemkool en broccoli. Het vlees was zeker lekker en de vriendelijke bediening doet erg z’n best. We rekenden met 3 personen ruim €145 af. Helaas werd ons bij de uitgang geen blik waardig getoond, de meneer aldaar mompelde al lezend ‘daaaaag’. Pas a.u.b. op niet pretentieus te worden. We geven het zeker nog een kans, want we komen hier graag en gunnen deze zaak succes!

Delen Delen
image
Oumkeltoum Abbou
1 September 2024

Er wordt ons telefonisch al aangegeven dat je een chique uitstraling moet hebben om het restaurant binnen te treden. Helaas hadden we allemaal een short aan waardoor wij niet binnen mochten zitten maar op het teras plaats moesten nemen. Bij aankomst kon niemand ons begeleiden naar het teras waardoor wij maar zelf ons eigen weg moesten bewandelen. Bij zes man kregen wij 1 menu kaart omdat ze zo te zien maar 1 op voorraad hadden. Na dat we onze drinken hebben ontvangen waren de ijsblokken al op ( 30 graden ) inmiddels onze eten ontvangen kregen wij die ijskoud en waren onze drinken al warm geworden. Het bord zag er niet uit voor een (chique) restaurant. Onze eten werd weer meegenomen en werd ons verteld dat het eten binnen 15 min klaar zou zijn. Na minstens een half uur te hebben gewacht besloten wij het restaurant te verlaten. Tijdens het afreken gaf de vrouw achter de kassa een bijdehand antwoord met: volgende keer beter. Ik eet vaak bij een chique restaurant, maar dit restaurant is geen ster waardig.

Delen Delen
image
Melike Sahin
26 August 2024

Onlangs heb ik een geweldige avond doorgebracht. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik de warme en uitnodigende sfeer van het restaurant. Het interieur is stijlvol en elegant, wat bijdraagt aan een luxe eetervaring. Het menu bood een breed scala aan heerlijke gerechten en het was moeilijk om een keuze te maken. Uiteindelijk koos ik voor de Mansion Special en het stelde zeker niet teleur. De smaken waren voortreffelijk en elk stuk vlees was perfect bereid. De bijgerechten waren ook uitstekend en vulden de hoofdgerechten goed aan. Wat deze ervaring echt bijzonder maakte, was de uitstekende service. Het personeel was uiterst vriendelijk en attent, zonder opdringerig te zijn. Ze zorgden ervoor dat we ons echt welkom voelden en gaven ons goede aanbevelingen van het menu. Ik kan Mansion Köşk Restaurant ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige culinaire ervaring in Rotterdam. Het is duidelijk dat dit restaurant veel aandacht besteedt aan zowel de kwaliteit van het eten als de algehele eetervaring. Ik kom hier zeker terug!

Delen Delen
image
Demi Kloosterman
3 August 2024

Vlak naast Zestienhoven zit Mansion by Kösk, een nieuw concept met overheerlijke Turkse gerechten. Wij waren zelf nog niet heel bekend met de Turkse keuken, maar werden super geholpen door de mensen die er werken. Eten was heerlijk, service heel vriendelijk en het interieur is prachtig. Wij hebben op het terras gezeten, waar je de opstijgende en landende vliegtuigen kunt bewonderen. Echt een aanrader! Voor de gezinnen: ze hebben een apart kindertoilet met verlaagde wc en verschoningstafel.

Delen Delen
image
Charlotte Rahardjo
7 January 2024

Op een vrij afgelegen plek naast Rotterdam The Hague airport ligt Spazio. Een Italiaans Amerikaans restaurant. De opzet binnen is ruim met een speelhoek voor de kinderen en buiten een terras met speeltuin. Een ideale plek voor gezinnen met kinderen waar de ouders even de handen vrij kunnen hebben. Voor een romantisch diner zou ik na kinderbedtijd aanschuiven. De sfeer is ongedwongen maar het werd op een gegeven moment wel echt erg druk en rumoerig door alle ouders die bleven staan kletsen met elkaar bij hun spelende kinderen. Het personeel is ontzettend vriendelijk en hebben ook oog voor de kinderen. Meteen bij binnenkomst kregen we een placemat kleurplaat met potloden en ze manoeuvreren ogenschijnlijk moeiteloos tussen alle rennende en spelende kinderen door. Het menu is meer Italiaans dan Amerikaans. We kozen ervoor om vooraf wat bar hapjes te delen, en elk een hoofdgerecht en nagerecht. De kinderen kozen voor de kinder menu's met een pizza Margherita, chicken Fingers en Meatball spaghetti. De kinderen hebben allemaal de bordjes leeg gegeten, dus Kids approved, en konden toe kiezen voor een bolletje vanille, aardbei of chocolade ijs. De bar hapjes vooraf zijn we gegaan voor de bruschetta van paddestoelen, arancini en de Squid. Allemaal wel prima maar niet heel bijzonder. De arachini miste een beetje dat smeuïge kazige en de bruschetta van paddestoelen miste smaak. Nu was het gewoon gebakken paddestoelen met knoflook chips op een stukje stokbrood. De pasta's en pizza's op het menu kan je in s/l of m/l kiezen. Erg prettig als je kleine trek hebt of juist een pizza met meerdere mensen wil delen. Zelf koos ik voor de carboneara small met funky Fries en de flank steak om te delen. De pasta was in de small portie al vrij groot. Ik was blij dat het carboneara was zoals het originele recept met guanciale, eigeel en parmezaanse kaas. De flanksteak hadden we medium rare besteld maar was helaas te ver doorgebakken en de polenta was gekookt ipv gefrituurd maar dat was prima. Van de carolina reaper marinade proefden we eigenlijk niets maar de geroosterde groenten waren erg lekker. De funky Fries waren erg lekker krokant met parmezaan aan de buitenkant. De affogato, een bolletje vanille ijs met stukjes wafel en een caramel drizzle met een shotje espresso, was de perfecte afsluiter van een gezellige lunch. De gerechten op de foto's heb ik niet allemaal zelf gegeten maar mijn tafelgenoten waren erg te spreken over hun keuzes. De vitello was qua portie verrassend groot. We zullen zeker nog eens terugkomen. Hopelijk kunnen we dan op het terras zitten en kunnen de kinderen lekker buiten spelen.

Delen Delen