La Cubanita Apeldoorn

|

Apeldoorn

The Booster Beilen

|

Beilen

Kittys Grillroom

|

Geleen

Café Zaal de Spijker

|

Beers

Restaurant Vestdijk47

|

Eindhoven

Lunchroom fietscafe de Aveling

|

Hoogvliet Rotterdam

Sake Sushi

|

Vlissingen

Cateringservice De gelegenheid

|

Sliedrecht

Palermo Ristorante Pizzeria

|

Den Haag

Brunotti Beachclub Oostvoorne

|

Oostvoorne

Gauchos Grill Restaurant Rotterdam aan de Plas reviews

Weissenbruchlaan 149, 3054 LM Rotterdam, Nederland
image
3.6 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

60.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

20.00%
Over Gauchos Grill Restaurant Rotterdam aan de Plas

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 17:00–23:00
  • Dinsdag: 17:00–23:00
  • Woensdag: 17:00–23:00
  • Donderdag: 17:00–23:00
  • Vrijdag: 17:00–23:00
  • Zaterdag: 17:00–23:00
  • Zondag: 17:00–23:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Gauchos Grill Restaurant Rotterdam aan de Plas in Rotterdam

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Gauchos Grill Restaurant Rotterdam aan de Plas

image
Ruth Biesheuvel
3 September 2024

Heerlijk gegeten, ossenhaas was goed gebakken, net iets te rood (maar we hadden ook rare besteld) bediening heeft het teruggebracht naar de keuken, daarna was het nog lekkerder, echt heerlijk vlees! Goed geholpen, op een rustige manier, alles ging vlot, bediening was super vriendelijk! Dit was echt het geld waard! Genoten, ook van de gezellige sfeer, het was een geweldige ervaring!

Delen Delen
image
Alex S
31 August 2024

Gisteren heerlijk gegeten hier, het vlees was zo mals en smaakvol evenals de andere gerechten . De bediening is vlot vriendelijk en professioneel. De locatie van het restaurant is top ,zeker met mooi weer genieten op het terras maar ook binnen zeer sfeervol ingericht. De prijs is conform de kwaliteit van het eten en bediening. We gaan hier zeker nog eens terug komen.

Delen Delen
image
Ivan Ho
15 August 2024

We kwamen hier zeer regelmatig. Maar het werd steeds minder lekker. Vandaag was het punt gekomen dat we dachten: het was niet meer wat het was. Het vlees was ronduit smakeloos. De 400 gram leek meer op 300 gram maar omdat het niet lekker smaakte maakte het niet veel uit. Bovendien veel pezen in het vlees. Aangebrande zoete aardappel frietjes. Bediening die wel rondlopen maar je alleen zien als je uitgebreid gaat zwaaien Jammer maar wel waar, dit is moeilijk voor herhaling vatbaar.

Delen Delen
image
Diango Stegeman
20 April 2024

Samen met mijn beste vriendin met hoge verwachtingen binnengestapt, maar wij waren beide oprecht teleurgesteld. Ik ga zeker al 3 jaar lang 1 keer per maand uit eten maar dit was het slechtste restaurant van de afgelopen 3 jaar! De friet met kaas en truffel mayo, leek op de friet die je bij de AH uit een diepvries zak krijgt met geraspte parmezaanse kaas uit een zakje. De mensen uit Hillegersberg die hier eten worden echt belazerd waar ze bij staan. Prijs/kwaliteit is zwaar uit balans en de steak is niet eens zo spannend. Die van Harbour club Rotterdam, Den Haag en Amsterdam is VEEL beter! De sfeer: het zit VOL met wat oudere Nederlandse mensen (oud geld). Daar is niks mee, maar van de blikken kun je aflezen dat die het speciaal vinden dat je daar kan eten als donker / gekleurd persoon🤣😅😂. De bediening is matig en bestaat vooral uit jongeren met de leeftijd van 19 tot 23 jaar.... Wij hadden de manager erbij geroepen en aangesproken betreft de kwaliteit van het voedsel en haar antwoord was dat ze er niks aan kon doen, omdat het een Franchise formule was..... (ben je lekker mee) vervolgens was haar oplossing: de friet van de rekening halen, maar de sauzen van de friet liet ze op de bon staan🙆🏾‍♂️🤦🏾‍♂️. Al met al top service (sarcastisch😒). Owja en de Gamba's zijn €5,- per stuk!!!🤯. Ik moet je eerlijk zeggen, ik ben zelf succesvol ondernemer, maar hier mijn geld uitgeven was een van de slechtste investeringen van 2024. Een keer en nooit meer! Deze zaak had oprecht ons moeten betalen om hier te komen zitten.

Delen Delen
image
M Baali
18 April 2024

Wat een geweldige ervaring bij Gruchos! Als een fervent hobbykok ben ik altijd kritisch, maar dit restaurant heeft mijn verwachtingen overtroffen. De ribeye was subliem, vol van smaak zoals alleen Argentijns vlees kan zijn. De picanha dungesneden steak om-en-om ’rare’ gegrild was ook fantastisch, heerlijk en vol van smaak, met dat verrukkelijke randje vet. Als toetje koos ik voor het flensje met Dulce de Leche - een perfecte afsluiting van de maaltijd. En voor koffieliefhebbers is er ook goed nieuws, de koffie was uitstekend. De service was ook heel goed en alles werd netjes op tijd gebracht. Het restaurant is niet te groot en heeft een aangename sfeer. De locatie bij het water is heel mooi, vooral op een warme dag is het hier heerlijk vertoeven. Kortom, een culinaire ervaring met uitstekende service en een prachtige locatie. Ik kan niet wachten om weer terug te komen!

Delen Delen