Restaurant Bi-j Siem

|

Nederweert

Tante Colly

|

Nieuwegein

FoodTown.nl

|

Bladel

Avenhorn

|

Avenhorn

Broodje Biezonder

|

Lunteren

De Proefkolonie

|

Frederiksoord

Restaurant 't Havenmantsje

|

Harlingen

Bodega y Tapas Zuidlaardermeer

|

Kropswolde

Pandy Food

|

Almere

Bruin cafe De Zonnewijzer

|

Thorn

Da Gianfranco reviews

Teldersweg 271, 3052 TJ Rotterdam, Nederland
image
4.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

0.00%
Over Da Gianfranco

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 17:00–22:00
  • Donderdag: 17:00–22:00
  • Vrijdag: 17:00–22:00
  • Zaterdag: 17:00–22:00
  • Zondag: 17:00–22:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Da Gianfranco in Rotterdam

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Da Gianfranco

image
C Chou
9 September 2024

Goed gegeten hier en zeer vriendelijke bediening.

Delen Delen
image
Mark Wortelboer
1 September 2024

Heerlijke pizzaatjes komen heel dichtbij italiaanse kwaliteit. 8.8 uit 10 voor mij. Het enige minpuntje vind ik dat pizza’s niet gesneden worden. Elke klant zou hier zo blij van worden!!!

Delen Delen
image
Richard Ruijtenbeek
16 August 2024

Super lekker italiaans gegeten. Mis je de smaak van italie? Dan ben je bij Da Gianfranco gerund door een italiaanse familie op het goede adres. Wel even op tijd boeken. Na een processo heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en toetje met espresso ouderwets smaakvol gegeten. Zoals in italie.

Delen Delen
image
T M
11 August 2024

Onderwerp: mogelijk discriminerend? Gisteren ging ik met een vriendin eten bij De Gianfranco. We arriveerden rond 17:30, en gezien het tijdstip was het restaurant nog vrij leeg. We werden vriendelijk ontvangen en mochten plaatsnemen. Laat ik vooropstellen dat het eten heerlijk was. Het personeel was vriendelijk, of zo gedroegen ze zich in elk geval. Toch kreeg ik op een gegeven moment een onbehaaglijk gevoel, dat ik niet anders kan omschrijven dan als een vorm van “discriminatie” (voor de context: mijn vriendin en ik dragen beide een hoofddoek). Er waren drie momenten die dit gevoel bij mij opriepen: 1. Mijn vriendin en ik moesten bijna een uur wachten op onze pasta. Hoewel dit op zich geen ramp is, viel het op dat ongeveer een halfuur na ons zo’n tien andere gasten arriveerden, verdeeld over drie tafels, en zij kregen allemaal hun eten vóór ons. Dit, terwijl ze aanzienlijk later waren binnengekomen. 2. Mijn vriendin had haar bord bijna leeg, terwijl mijn bord nog voor zeker wel 80% vol was. Toch stond er al snel een serveerster naast ons die vroeg of we uitgegeten waren en of ze de borden kon afruimen. Ik stemde maar in, omdat ik me niet echt welkom voelde. Ik vroeg of ik het resterende eten in een doggybag mocht meenemen. Dat was prima. Maar ik voelde me erg opgejaagd. 3. Vooraf hadden we het plan om na het eten nog een dessert te nemen. Maar toen de borden waren opgeruimd, kregen we direct de rekening voorgeschoteld, zonder dat we hierom hadden gevraagd. Het voelde alsof men ons vriendelijk, maar nadrukkelijk duidelijk wilde maken dat we moesten vertrekken. En dit terwijl het restaurant niet vol was en er geen wachtende gasten voor de deur stonden. Het leek alsof men liever geen gasten met een hoofddoek wilde bedienen. Hoewel ik hoop dat ik het mis heb, kon ik niet anders dan het gevoel krijgen dat we niet welkom waren. Wat dit extra teleurstellend maakt, is dat ik eerder met mijn Nederlandse schoonfamilie bij dit restaurant heb gegeten en toen een totaal andere, veel positievere ervaring had. Daarom viel deze ervaring extra op, vooral omdat ik mijn vriendin graag wilde laten kennismaken met wat ik dacht dat een fijn restaurant was. Kortom, ik voel me erg teleurgesteld. Het is ontzettend jammer dat een positieve eerste ervaring is gevolgd door zo'n nare indruk. Ik hoop van harte dat mijn gevoel onterecht is, maar het was te sterk om te negeren.

Delen Delen
image
Gerben Groot
22 June 2024

Het is een fijn Italiaans restaurant, werken ook echte Italianen die zichtbaar verstand hebben van wat ze serveren. De eigenaar is een hele aardige man die geregeld een praatje komt maken met zijn gasten. Prijs/kwaliteit is erg goed

Delen Delen