Cafetaria Alpha de griek

|

Wilnis

Café Restaurant Het Loze Vissertje

|

Wilhelminadorp

Brasserie Houtmarkt

|

Breda

Aziatisch Restaurant/ Wok Oriental Garden

|

Koudekerke

Snackbar Thomas

|

Sassenheim

Moments & More

|

Amersfoort

V.O.F. De Wagenmakerij

|

Klaaswaal

DE GEGRILDE KIP.

|

Winterswijk

Restaurant La Casita Voorschoten (ook B&B)

|

Voorschoten

Lekker India

|

Eindhoven

Hotel Restaurant WeidumerHout reviews

Dekemawei 9, 9024 BE Weidum, Nederland
image
4.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

60.00%

4

20.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

20.00%
Over Hotel Restaurant WeidumerHout

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Hotel Restaurant WeidumerHout in Weidum

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Hotel Restaurant WeidumerHout

image
Ringo Kramers
8 September 2024

We zijn hier geweest op 2 en 3 september ( 2024 ) en wat is het goed vertoeven. We werden heel gastvrij ontvangen. We hadden een ´ room with a view ´ en wat een leuk concept is dat. Het huisje was schoon en koffie en thee faciliteiten zijn aanwezig. Aan het plafond boven het bed een ventilator en een tv aangesloten op digitene. We hadden tevens voor de twee dagen het 4 gangen verrassingsmenu geboekt in het restaurant en dat was gewoon top en zeker een compliment waard aan de kok. Het ontbijt was heerlijk. We misten alleen bij het huisje wifi en een grote ventilator, maar dit is geen kritiek en het was ook extreem warm op de dagen dat we er waren. Wat betreft de wifi, het zou compleet zijn als je ś avonds een beetje kan Netflixen. Jorn en Irene, we komen graag terug om de waterlodge te proberen.

Delen Delen
image
Evert Jan Hoen
6 August 2024

In mijn reservering had ik nadrukkelijk aangegeven graag buiten te eten. Tenslotte is dat waarom je naar zo'n plek toekomt. Toen dit niet mogelijk bleek en ik hierover mijn teleurstelling uitte werd mij op een buitengewoon onvriendelijke en onfatsoenlijke manier door de baas duidelijk gemaakt dat ik ook wel gewoon weer kon gaan. Door deze horkige benadering kozen wij er inderdaad voor maar weer te vertrekken. Trouwens: de baas zat aan een tafeltje op het terras en had de tafel ernaast, waar niemand zat, ook nog voor zichzelf gereserveerd. Deze invulling van gastvrijheid heb ik nog nooit beleefd en ik kom hier zeker nooit meer.

Delen Delen
image
Justin
4 August 2024

Op advies van vrienden hier gegeten. De sfeer in het restaurant is heel gezellig en zoals ze in het Leeuwarders zouden zeggen “Smoek”. Moet daarbij wel zeggen dat de zijde van keuken wel wat meer aankleding kan gebruiken. Ik vind het belangrijk dat als ik ergens meerdere gangen ga eten dat ik daarna met een gevulde buik de deur uitga en dus niet langs de Mc in Goutum hoef. In dat opzicht was de missie volbracht. Mijn vriendin en ik begonnen met een broodje met met diverse smeersels (echt heerlijk!) daarna hadden we beide 4 gangen van de chef gekozen. Vooraf werd ons gevraagd of er ergens rekening mee moest worden gehouden. Mijn vriendin houdt niet van mosterd maar het kwam niet in haar op dit te melden…. Gang 1 was Bruchetta met ook wat mosterd, ze waren wat hard maar verder echt lekker van smaak. Mijn vriendin had geluk want hierna volgde een hemels mosterd soepje (alleen voor dit soepje zou ik al terugkomen). De 2 andere gangen zijn voor jullie zelf om te ontdekken en zeker de moeite waard! Tips: - de Fricello is echt heerlijk zachte limonchello - als je eerder bent geweest kan je dit aangeven en krijg je een andere 4 gangen. - je kan er ook suikerbrood kopen als je weggaat eveneens de Fricello.

Delen Delen
image
Alex de Haas
7 July 2024

Ze hebben buitengewoon gave "buitenkamers": cabins met grote ramen die uitzicht geven op het landelijke Friesland. Echt een aanrader! Heel vriendelijk personeel, prima ontbijt, ruime parkeergelegenheid.

Delen Delen
image
Talsma Aklom
18 May 2024

Bij Restaurant Weidumerhout vinden mensen de mooie plek, aardige service en lekker eten fijn. Ze gebruiken vaak lokale ingrediënten die passen bij het seizoen. Ook hebben ze lekkere opties voor vegetariërs, veganisten en mensen die vegan willen eten.

Delen Delen