Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Restaurant Studlers

Gerdien de Haan
7 August 2024Via social deal gereserveerd. Het was druk. Personeel was het overzicht volledig kwijt. Drankjes kwamen laat (half uur wachten), voorgerecht laat, hoofdgerecht erg laat (5 kwartier op gewacht.) 🥺 de verkeerde bestelling nam ik voor lief anders had ik nóg langer moeten wachten. Zo ging er nog veel meer mis. Advies: niet gaan zitten. Zonde van je geld en tijd.

Mirjam Lennon
1 August 2024Het personeel heeft het hier heel erg druk......maar niet met de klanten. Het kostte moeite om een drankje te bestellen, maar daarna begon het pas echt lang te duren. We wachtten meer dan een uur en hadden toen nog steeds geen eten. Ondertussen waren de 3 serveersters druk met elkaar in gesprek. Ook zat er een meisje schuin tegenover ons die glazen water kreeg van één van de serveerster en ook nog een paar keer door haar geknuffeld werd. Toen wij informeerden waar onze bestelling bleef had niemand enig idee. Wat hadden we ook alweer besteld? Het was niet druk op het terras om die tijd. We hebben onze drankjes afgerekend en zijn vertrokken.

Angely van Huet
24 June 2024Vandaag gegeten restaurant Studlers. Na een kwartier kwamen ze vragen of we iets wilde drinken..... na een kwartier wachten nog maar een keer om het drankje gevraagd. Daarna kregen we de menukaart. Bij elke tafel om ons heen ging er wel iets mis. Als je haast hebt, ga dan hier niet eten. Broodplankje en Risotto waren lekker. Een grote fles spa blauw besteld, die kwam ook niet weer hierom moeten vragen. Jonge meisjes in de bediening, het leek wel hun eerste dag. Het is zo'n mooie locatie om buiten te zitten, je kunt er zoveel meer van maken.

Maaijke Mallee
13 June 2024Het was heel rustig. Twee tafeltjes maar bezet. Muziek opzich oké volume maar "schel" afgesteld. Bediening liep aan elkaar te kleven voor de bar. Niet allemaal haar vast. Een maal spontaan serveerster aan de tafel om drankjes op te nemen, maar doordat collega het kwam brengen kwam het wat ongemakkelijk over omdat zij moest gokken voor wie wat was. Munt thee met amper muntblaadjes (geen stengeltje dus 3x vissen. Kaart werd daarna pas gebracht. Waxinelichtje ging ondertussen uit, niet meer vervangen. Eten vlot bereid en uitgeserveerd, terwijl de lege glazen en flesjes én dubbel ingedekt bestek nog op tafel lag, waardoor de enorme planken met spare-ribs niet neergezet konden worden. Toen een serveerster weg ging zei zij hard door de zaak "doei". Geen bordje voor botjes vd spare ribs. Wij hebben de schotel onder de salade vandaan gehaald. Moesten vragen of we nog wat te drinken konden krijgen (2e en laatste drankje). Spareribs waren niet erg warm maar lekker van smaak. De knoflooksaus was niet vers bereid maar precies als fles-knoflooksaus uit de supermarkt. Idem Mayonaise. Wel netjes een citroen-tissue om de vingers te schonen. Salade bevatte heel veel komkommer "buitenkanten" oftewel meer taaie komkommer-schil dan frisse komkommer. Patat wat doorbakken. Zoete aardappel zat kaas over (moet je van houden). Zalm-pasta was goed. Kipsaté was ook goed. Weizen bier is niét vd tap. Spa rood werd geserveerd met 3 pitten in half plakje citroen, bij mij met longdrink en bij familie in whisky glas. Dessert hebben we niet gedaan, het hoofdgerecht was goed maar niet zó verrassend dat we wat verwachtte van het dessert. Bij niet te hoge verwachting kan je er goed eten.

Robert Wallet
3 March 2023Als je dit een cafetaria zou noemen zou je alle cafetaria’s in de omgeving echt verschrikkelijk beledigen. Zelden kwalitatief zo slecht gegeten. Calzonnetjes met pulled chicken? Ok als het dan nog op goed gevulde kleine calzonnetjes lijkt. Ik krijg al kriebel van het woord maar nadat ik er een had opengesneden hoefde ik eigenlijk niet meer. Ik vraag me serieus af of er wel een echte kok met passie voor eten in de keuken staat. Want die is echt verschrikkelijk ver te zoeken. Mijn vissalade was opgesierd met taaie veel tever doorgebakken gamba’s pil pil. De friet (veel teveel zout) met mayonaise was voor het gemak maar met fritessaus maar dat was het minst erge. €100 met heel veel tegenzin achtergelaten. Deze keuken mag wat mij betreft vandaag nog worden gesloten net als het slecht schoongemaakte restaurant (zie vieze spiegelwand). Dat is beter voor het gemiddelde in Bergen. Meer is er helaas niet van te maken.