Poske Kerkdriel

|

Kerkdriel

Da Carlo

|

Groningen

El Rio SNACKTAXI

|

Drachten

Het Wapen Van Wijchen

|

Wijchen

La Cubanita Weert

|

Weert

Crabbehoeve

|

Dordrecht

Le Mirage

|

's-Hertogenbosch

Restaurant

|

Ommen

Lunchroom B'tje Extra

|

Sliedrecht

Restaurant Brasserie De Tellerlikker

|

Winschoten

Het Tussenstation Lisse reviews

Stationsweg 59, 2161 AM Lisse, Nederland
image
3.6 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

60.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

20.00%
Over Het Tussenstation Lisse

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 09:00–17:00
  • Dinsdag: 09:00–17:00
  • Woensdag: 09:00–17:00
  • Donderdag: 09:00–17:00
  • Vrijdag: 09:00–17:00
  • Zaterdag: 09:00–17:00
  • Zondag: 09:00–17:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Het Tussenstation Lisse in Lisse

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Het Tussenstation Lisse

image
De Objectieve Reviewer.
21 August 2024

Dag van te voren gereserveerd voor een ontbijt met 3 personen op dinsdag om 0930 uur tijdens de kindervakantie. Bij aankomst waren er 4 andere tafeltjes zowel binnen als buiten bezet. Wat opviel is de leuke locatie. Een mooi oud treinstation waar nog veel treinen langs rijden. Erg leuk. Bij binnenkomst stond niemand ons te woord ondanks dat we wel waren opgemerkt door jong personeel in de keuken met zwart t shirt. Na 10 minuten kregen we dan toch een tafeltje toegewezen door een vriendelijke (oudere 40+)) dame. Wat opviel waren de flinke prijzen. 19.50 voor een ontbijtplank. Wij kozen voor het ontbijt van 3 pancakes met Griekse yoghurt, honing en fruit. Dit was heel erg lekker. Ons kind had het conducteurs ontbijtje. Ook dit was prima in orde. Wel erg jammer dat we minimaal 55 minuten hebben moeten wachten op ons ontbijt. Dit terwijl er slechts 5 tafels bezet waren incl die van ons. De oudere dame (40+) in de bediening lijkt moeite te hebben om het overzicht te bewaren en vooral het jonge personeel aan te sturen. Hierdoor was het voor ons als klant niet prettig zo lang te moeten wachten en voelde we ons niet welkom. Als het jonge personeel meer betrokkenheid en klantvriendelijk was geweest had de beoordeling een stuk hoger geweest. De dame die ons bediende verontschuldigde zich voor het lange wachten. Wij hoorde dat ze dit bij meer klanten deed. Erg zonde want de locatie en eten zijn goed. De locatie is authentiek ingericht. Er is een mooie grote speelplaats aanwezig voor kleine kinderen. Het terras is gelegen naast het spoor in het zonnetje. Er was ruim voldoende parkeer gelegenheid tijdens ons bezoek op een doordeweekse dinsdag ochtend in de kindervakantie. Tijdens ons bezoek hoorden we div klanten zeggen een social deal reservering te hebben. Toen wij opzochten wat dit was zagen we dat de prijs boor de ontbijtplank 10 euro goedkoper was. U doet er dus verstandig aan via social deal een bezoek te brengen. Wij wisten dit helaas niet.

Delen Delen
image
Nadine A
28 July 2024

Via Social deal bij het Tussenstation een high tea gereserveert voor 4 personen voor mijn moeder haar verjaardag. Bij binnenkomst werd er verteld dat door persooneels tekort het allemaal wat langer ging duren. Na 45 min voorzichtig gevraagd of het nog lang ging duren toen werd er aangegeven dat het heel druk was maar dat ze er mee bezig zouden gaan. Na anderhalf uur nogmaals gevraagd wanneer we ons eten konden verwachten toen werd er aangegeven dat we beter konden gaan omdat ze het niet gingen redden. Na anderhalf uur stonden we weer hongerig buiten zonder iets gegeten te hebben. Erg teleurstellend. Altijd naar tevredenheid hier gegeten, maar voor ons voorlopig geen Tussenstation meer.

Delen Delen
image
Ans Zonneveld
12 June 2024

Heerlijke koffie! Leuke zaak, veel mooie details.

Delen Delen
image
Frank Roder
30 March 2024

Vandaag prachtige hardlooptocht door de beginnend bloeiende bollenstreek gedaan. De narcissen en hyacinten staan er prachtig bij en geven al mooie plaatjes. Even een pitstop gemaakt bij het aller schattigste restaurant van deze regio. Personeel was nog aan het opstarten, maar al in zeer goede luim om de eerste klanten te verwelkomen. Voor mij kwam de sfeer meteen warm over en ik heb van een heerlijke cappuccino genoten. Een aanrader voor iedereen die de aankomende dagen hier een wandel- of fietsroute gaat maken. Over een paar weken staan ook de tulpen in volle bloei en zal ik deze pitstop graag nog eens herhalen.

Delen Delen
image
Momma Q
24 October 2023

Hele leuke plek, aanrader met kids. Speeltuin direct naast het terras. Genoeg plek buiten en binnen is het heel leuk ingericht. Wij hadden een ontbijtje via social deal, smaakte prima. Ook nog koffie, jus d'orange & de lemon cake genomen. Lemon cake is echt een aanrader. Super vers en frisse smaak. Bediend door een super aardige vrouw! Het is de rit van 45 minuten waard, dus we komen snel weer langs.

Delen Delen