Havenrestaurant It Soal Workum

|

Workum

Wah-Nam

|

Bilthoven

Jules Pannenkoeken & Pizza

|

Willemstad

Grillroom Shalom van Hosh

|

Den Helder

Sushi Eight Sint-Oedenrode

|

Sint-Oedenrode

Restaurant, De Pannenkoeken Club

|

Rijswijk

Grill-Room Pizzeria De Nijl

|

Arkel

Grolsch Brouwhuys De Lange Gang

|

Groenlo

Pizzeria Amigo

|

Roden

Beyzade Pideci en Kebabcı

|

Haarlem

Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo reviews

Oude Postweg 8, 9417 TG Spier, Nederland
image
4.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

60.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 24 uur geopend
  • Dinsdag: 24 uur geopend
  • Woensdag: 24 uur geopend
  • Donderdag: 24 uur geopend
  • Vrijdag: 24 uur geopend
  • Zaterdag: 24 uur geopend
  • Zondag: 24 uur geopend

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo in Spier

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo

image
Jaap Vijn
5 September 2024

Prima hotel, prachtig gelegen aan de bosrand van het Dwingelose heide, je fietst zo de bossen in. Luxe hotelkamer met prima sanitair. Bed en kussen vonden we iets te zacht maar dat is persoonlijk. Restaurant is mooi, menukaart viel een beetje tegen en prijzig. Wel heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijtbuffet was prima, kortom een lekker weekend gehad.

Delen Delen
image
Marie-jose De Vries
2 September 2024

Heerlijk nachtje weggeweest bij van der Valk Spier. Schone mooie kamer, heerlijk gegeten en ontbeten. Aanrader is de Wellness heel netjes en erg rustig. Weinig mensen in het zwembad dat vind ik persoonlijk prettig.

Delen Delen
image
Annelies Tholken
23 August 2024

Paar dagen geweest op basis van een arrangement. Prima kamer, lekker geslapen. Ontbijtbuffet heel uitgebreid, diner heerlijk 4 gangen naar keuze. Al het personeel bijzonder vriendelijk, geduldig, klantgericht, altijd bereid voor bij probleem tot een oplossing. Fietsverhuur bij reservering vooraf ook goed geregeld, goede fietsen en e-bikes. Ook technisch probleem van een loophulp werd vriendelijk verholpen. Daarvoor heel heel erg bedankt voor iedereen. Zeker een aanrader ook ivm omgeving.voor herhaling vatbaar wanneer we kunnen qua gezondheid. Al het personeel doet vreselijk hun best, zeker ook bij drukte. Een dikke pluim namens ons .

Delen Delen
image
Marya Dekker
1 August 2024

Fijn hotel, uitstekende ruime en schone kamers. Gelukkig geen kinderen maar daarentegen wel een bijzonder hoog 70+ gehalte. Erg rustig, zelfs wat saai... Prima eten en personeel. Zelfs op het terras vlotte en vriendelijke bediening. Genoeg parkeerruimte (gratis) zelfs vlakbij de entree. Heerlijk warm zwembad. Al met al dik tevreden. Minpuntjes: De haardroger is hopeloos ouderwets. Ik heb niet veel haar en zelfs dan duurde het een eeuwigheid om het droog te krijgen. Helaas bleef de deur naar het bosrijke terrein rondom het zwembad gesloten, ondanks het prachtige weer. Maar ja, dat zijn dan ook echt de enige nadeeltjes die ik kan benoemen. Kom ik hier weer? Misschien over 20 jaar. Als ik ook 70+ ben....

Delen Delen
image
Ko Nijntje
1 August 2024

Heerlijk rustig hotel. Geen kleine kinderen gezien maar misschien iets te rustig (hoog 70+ gehalte). Beetje op saai af....z Maar mooie locatie, fijne kamer, eten prima en personeel vriendelijk en snel. Zelfs op het terras vlotte bediening. Genoeg parkeerruimte vlakbij entree. Zwembad uitstekend, wel jammer dat met het mooie weer de deuren naar het bos dichtbleven. Minpuntjes; Haardroger duurt eeuwen voor het mijn haar droog kreeg. En ik heb niet zo heel veel haar ; ) dus wellicht tijd om voor nieuwe haardrogers te kiezen?

Delen Delen