Eethuis Gibraltar

|

Zaandam

Chinees Indisch Restaurant Ruby

|

Den Haag

Bergsdiep Bergen op Zoom

|

Bergen op Zoom

Brasserie bij Broer

|

Waddinxveen

Museum Restaurant Slaait'nhoes

|

Onstwedde

d&a hummus bistro

|

Amsterdam

De Gastronoom

|

Zwanenburg

Grand Café 1466

|

Kronenberg

Foodmaster Meerburcht

|

Nieuw-Vennep

Restaurant / Grand Café "De Vriend"

|

Leiden

De Tijd Bed and Breakfast. reviews

Hoofdstraat 4, 9433 PB Zwiggelte, Nederland
image
5.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over De Tijd Bed and Breakfast.

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 24 uur geopend
  • Dinsdag: 24 uur geopend
  • Woensdag: 24 uur geopend
  • Donderdag: 24 uur geopend
  • Vrijdag: 24 uur geopend
  • Zaterdag: 24 uur geopend
  • Zondag: 24 uur geopend

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij De Tijd Bed and Breakfast. in Zwiggelte

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van De Tijd Bed and Breakfast.

image
Sylvia Koot
13 May 2024

Voor de 2e keer bier geweest. Weer zeer lief ontvangen door gastvrouw, mooie kamer, goede bedden, voortreffelijk ontbijt en goede suggesties door gastvrouw.. Top B&B Het ligt vlak bij Westerbork, Borger enz. Heel goed om te fietsen en te wandelen. Deze keer weer nieuwe routes gefietst het blijft een feestje om in deze B&B te verblijven!!!Zeker een aanrader.!!!!

Delen Delen
image
Wouter Jongbloed
14 April 2024

Geweldige B&B, schitterende kamer en Tessa is de belichaming van gastvrijheid en service! Je wordt met een glimlach en open armen ontvangen en volledig in de watten gelegd! Heerlijk weekend hier gehad.

Delen Delen
image
Egbert Herlaar
26 June 2023

Geweldige gastvrije mensen. Het is alsof je thuis komt. Het café is vrij te gebruiken en een potje poolen maakt het compleet. Zelf een biertje tappen of een glaasje wijn inschenken en noteren wat je genuttigd hebt. S ochtends is er een heerlijk ontbijt in de ‘woonkamer’. Een echte aanrader. Vroegtijdig boeken is raadzaam ivm de bezetting.

Delen Delen
image
Willem Nanning
13 September 2022

Een bed and breakfast is prima voor wanneer je alleen een overnachting nodig hebt en niet om de services van een hotel zit te springen. Bij "De Tijd" wordt het echter een bijzondere overnachting. Je wordt ontvangen alsof je dat familielid bent dat al een hele tijd niet op bezoek heeft kunnen komen. Een heerlijke huiskamer waar je een kopje koffie kunt drinken, een koelkast waar je welkomstplankje staat (en dat is zo smakelijk en leuk om te krijgen) en een welkomstdrankje (vrije keus en mijn eerste indruk is voor elk wat wils). Vervolgens zet je je spulletjes op de kamer die niet alleen schoon en opgeruimd is maar ook de rust van het Drentse platteland uitstraalt. De bedden en kussens zijn comfortabel en zorgen voor die broodnodige nachtrust in voorbereiding op activiteiten in het Drentse landschap. Zwiggelte ligt in een omgeving waar veel recreatieve mogelijkheden zijn. De volgende dag kun je, voordat je aan die activiteit begint, een heerlijk ontbijt genieten. Laat je verwennen want het is ver van standaard. Ik kom hier zeer zeker terug en durf dit B&B van harte aanbevelen.

Delen Delen
image
Nancy Beukema
12 October 2020

Een prachtige B&B in een even prachtige boerderij, gelegen in een echt Drents dorp. Warm en hartelijk ontvangst van de gastvrouw. De kamer boven met gebinten is mooi en compleet met badkamer, uitzicht over de achtertuin en land erachter, balkon, goed bed waarin wij heerlijk geslapen hebben , koffie/theefaciliteit op de kamer. Het ontbijt in een super mooi ingerichte ontbijtkamer was fantastisch en uitgebreid zelfgebakken brood, scones, vers fruit, streek producten...heerlijk genoten van een te kort verblijf.

Delen Delen