Havenes

|

Bunschoten-Spakenburg

Thai restaurant Bangkok

|

Amsterdam

Restaurant Oud Leusden (vanaf 20-12-2019 Restaurant Zuiver)

|

Leusden

Meat & Meals Veldhoven

|

Veldhoven

Breakpoint Veldhoven

|

Veldhoven

Humphrey's Restaurant Thorn

|

Thorn

De Kleyne Klaroen

|

Kaatsheuvel

Burger King

|

Enschede

Abo Bilal مطعم أبو بلال

|

Veldhoven

Nieuw Golden Rose

|

's-Hertogenbosch

Biems Kitchen-Krommenie reviews

Vlietsend 51, 1561 AB Krommenie, Nederland
image
3.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

20.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

20.00%
Over Biems Kitchen-Krommenie

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 16:00–21:00
  • Donderdag: 16:00–21:00
  • Vrijdag: 16:00–21:00
  • Zaterdag: 16:00–21:00
  • Zondag: 16:00–21:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Biems Kitchen-Krommenie in Krommenie

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Biems Kitchen-Krommenie

image
Thick Exotic
24 April 2024

Ik zag Biems kitchen voorbij komen op Instagram en dacht hee even uitproberen Dus ik met mijn moeder richting Krommenie gereden. Bij aankomst moest mijn moeder erg nodig plassen dus wij gevraagd of ze naar de wc mocht en daar werd door de een ja gezegd waarop de ander erg onvriendelijk nee zei want ze hebben alleen een personeel toilet. En ze kon absoluut geen uitzondering maken Terwijl je vanaf de balie letterlijk het toilet kan zien en er los van ons verder niemand in de zaak was en hun met 3 man personeel mijn punt is het had niet zo onvriendelijk gehoeven en ze hadden best een uitzondering kunnen maken. Gezien het rustig was Maar goed eigenlijk voelde ik mij zo naar behandeld dat ik meteen weg wou maar we hadden net 35 min gereden om het eten uit te proberen dus dacht laat maar we bestellen wel gewoon. We hadden 2x rijst met pom en kip En 1 x bami met kip. Een kleine bami en een bakje pinda saus Nou de rijst was zo droog sahara woestijn is er niks bij zelf met de jus die erbij gegeven wordt was het kurk droog. De Pom was verre van Pom de kip was wel lekker maar ook de bami had weinig smaak en was heel droog. En dat voor €53 4 porties eten 2 bakjes sambal 😅 super ini mini bakje pinda saus voor €3 maar goed als je het niet probeert weetje het niet voor ons in ieder geval niet voor herhaling vatbaar volgende keer rijd ik lekker naar Amsterdam naar bv Ricardo’s waar er wel vriendelijk personeel en goed eten is. Oh p.s tegenover Biems heb je een kapsalon die op punt stond van sluiten en daar mocht mijn moeder van de super vriendelijke dame WEL naar het toilet!

Delen Delen
image
Ello M
7 March 2024

Bij mijn eerste bezoek aan Biems Kitchen was ik enigszins sceptisch. Als iemand die best kieskeurig is over Surinaams eten, was ik benieuwd of dit restaurant aan mijn verwachtingen zou voldoen. Tot mijn verrassing was het broodje kip kerrie een heerlijke ervaring. De smaken waren goed gebalanceerd, wat resulteerde in een welverdiende 8 op mijn persoonlijke scorebord. Het broodje pom was ook smakelijk, maar hier merkte ik op dat het gerecht meer pom dan kip bevatte. Een beetje meer kip zou het gerecht perfect maken, hoewel het nog steeds een sterke 8.5 verdient. Echter, het hoogtepunt was ongetwijfeld de roti kipfilet. Dit gerecht blonk uit in zowel smaak als textuur, waardoor het een indrukwekkende 9 scoorde. Aan de andere kant viel de Bara wat tegen. Hoewel het potentieel toonde, liet de nasmaak te wensen over, wat resulteerde in een score van 5.5. Al met al heeft Biems Kitchen mijn verwachtingen overtroffen en is het zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief Surinaams eten in Zaanstad. Ik kijk uit naar mijn volgende bezoek, wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Delen Delen
image
Cherry Kersen
9 February 2024

Heerlijk gegeten! Aardig personeel. (Foto van de telo heb ik al wat van gegeten) porties zijn goed. Ik ben zeer tevreden!

Delen Delen
image
M VWLB
26 January 2024

Rond 16.30 besteld om 17.30 te laten bezorgen en de vriendelijk bezorger was goed op tijd. We hadden roti kipfilet en roti kip met bot. Het eten was goed verpakt, zodat de maaltijd flink warm was. De rotiplaat was lekker van smaak en goed van structuur. De gehele maaltijd was goed van smaak, het hele gezin heeft zitten smullen. Absoluut een aanrader!

Delen Delen
image
Ouwe Neel
22 August 2023

Wat een deceptie, op instagram zag het er echt lekker uit. Muziek stond te hard en ik kon de medewerker amper verstaan en moest een paar keer vragen wat hij zei. Het eten vind ik echt aan de dure kant. De bami was NIET lekker d'r zat een overheersend kruid in wat ik niet thuis kon brengen (dacht eerst teveel witte peper) de kousenband was super zacht en niet lekker dus zo in de prullenbak beland, alleen de kip was lekker. De saté waren dikke hompen de sate was in het midden nog een beetje rauw 🙈 de saté saus was ERG KARIG dat zat apart in een heel klein bakje en dan nog niet eens vol. Had om een extra bakje satesaus gevraagd en een bakje sambal extra. €2,75 extra zelfs dan heb je niet eens genoeg aan die saté saus. Het was ook echt te dik. Weet niet of het de bedoeling was om het thuis nog aan te lengen met water 🤣🤣 Wat een prijzen voor zulk eten Een bakje cassavesoep €12,50 😫🙈 2 bara's €8.00 Alles was duur daar, is niet erg als het ook echt lekker is de sate was ook TE zout, helaas voor mij geen 2e keer. Overal werd selderie overheen gedaan en laat ik nou net allergisch zijn voor selderie. Ik zei het nog maar die medewerker reageerde er amper op. Niet echt vriendelijk maar leek alsof hij er niet zo lang werkte of ik moet mij vergissen.

Delen Delen