Restaurant Proeverij de Azijnmakerij reviews

Maurikstraat 20, 3701 HC Zeist, Nederland
image
3.8 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

60.00%

4

0.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

20.00%
Over Restaurant Proeverij de Azijnmakerij

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 17:00–22:00
  • Woensdag: 17:00–22:00
  • Donderdag: 17:00–22:00
  • Vrijdag: 17:00–22:00
  • Zaterdag: 17:00–22:00
  • Zondag: Gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant Proeverij de Azijnmakerij in Zeist

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Bij een slechte beoordeling goed en uitgebreid beschrijven wat er volgens u misgaat. Boze reviews worden niet geplaatst.
Door op "Plaats review" te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant Proeverij de Azijnmakerij

image
J R
17 September 2023

In B&B geslapen en in restaurant gegeten. Super leuk concept voor wat betreft het eten! Ongedwongen dineren met wijnen die je nog nooit zo lekker hebt geproefd gecombineerd met een heerlijke keuken. Er werd goed geluisterd naar onze smaken. Ook wordt de tijd genomen om even kennis te maken met de gast. De B&B was waar voor je geld, het bed is als je 2 meter lang bent net wat kort. Kamer is wel wat gehorig. Verder alles aanwezig en eigenlijk wat je van B&B mag verwachten. Eigenlijk zou je de B&B iets luxer verwachten, als je eenmaal in het restaurant hebt gegeten. Al met al kom je niks te kort en zeker een aanrader (5 gangen - zeker doen!)

Delen Delen
image
Joyce Klabbers
30 August 2023

Vandaag hier heerlijk gegeten. Smaakvol driegangen menu en een geweldige gastheer / kok. We komen zeker terug!

Delen Delen
image
Max Buirma
7 April 2023

Heerlijk eten, persoonlijke connectie met de chef, die met liefde en passie de tijd neemt om de gerechten en bijpassende drankjes toe te lichten. Gezellige, huiselijke sfeer. En als kers op de taart, onze lievelings dessertwijn: Pedro Ximénez

Delen Delen
image
hans tanja
26 May 2022

De menu kaart is beperkt tot een 3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu van de chef. Het 3 gangenmenu is duur, schraal en van matige kwaliteit. De hoofdgang bestaat uit 2 dunne plakjes van iets dat op opgewarmde hausmacher lijkt, een veel te harde asperge, een onduidelijk groen aardappelrondje en een schepje gemengde groente uit blik Je moet bovendien ruim in je tijd zitten want alleen het uitserveren van een niet lekkere amuse en een veel te zoute tomaten vissoep kostte al 1,5 uur. Een ander restaurant bezoeken of thuisblijven maakt veel gelukkiger! Vooruit 1 ster voor de moeite.

Delen Delen
image
Josje Jaasma
8 March 2019

Leuke verrassende plek. Zeer matige bediening. Eten was prima maar het heeft niets extra’s. Niet voor herhaling vatbaar. Voor die prijs verwacht je bediening die pro actief acteert en uitleg wat je krijgt. Je verwacht een professionele en informele bediening en een sfeer waar je je heel welkom voelt. Aardig om eens iets anders te proberen dan de voor ons bekende en geliefde plek ‘de Hermitage’. Maar de volgende keer gaan we weer naar t Rond. We hadden gereserveerd via DiningCity. Menu €32 incl aperitief en amuse. Er rouleerden verschillende menukaarten. Later bleek dat verschillende gerechten een meerprijs kende. Jammer want dit restaurant heeft zeker potentie. En met een beetje meer kun je dat bereiken,

Delen Delen