Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Stazione Pazzo

Annelot Drenth
23 August 2024Het restaurant heeft een prachtig terras waar je heerlijk kunt genieten. En dan de ambiance... Je waant je echt even in het buitenland! Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd in een sfeervolle omgeving. Het personeel verdient ook zeker een speciale vermelding. Ze zijn ontzettend vriendelijk, meegaand en denken echt met je mee. Wat de sfeer des te aangenamer maakt. Je voelt je gelijk welkom! Absoluut een aanrader dus.

Dennis Barbie
18 August 2024Gisteren gegeten. Eten en bediening zoals altijd prima. Maar rare locatie om 10 poolse arbeiders onder te brengen op bovenverdieping die keer op keer met half ontblote lijven over het terras liepen met flessen drank en sigaretten om zich recht tegenover het terras in de bosjes te nestelen alsof het een tuin was. Dit haalde voor mij in ieder geval een flink stuk beleving weg. Zonde!

Erik Compadre
19 June 2024Op basis van mijn enige ervaring bij dit restaurant vind ik het geen aanrader. Allereerst is de prijs-kwaliteitverhouding niet in orde. Daarnaast was de beleving ook niet als gehoopt. Paar voorbeelden: ○Nog geen 10 minuten na binnenkomst kregen we al het voorgerecht op tafel: beetje te snel dus. ○Voorgerecht was vitello tonato: beetje afgezaagd voor een Italiaans specialiteitenrestaurant. ○Wijn werd ingeschonken zonder enige toelichting. ○Hoofdgerecht was enkel vlees, zonder bijgerecht. ○Voor ons gevoel werd ons een Limoncello van het huis aangeboden, maar die stonden doodleuk op de rekening voor €8,- per stuk. Uiteindelijk hebben we heus best lekker gegeten en gedronken. Maar de rekening was erg fors en we vonden het dat bedrag niet waard.


Raymond Adan
7 July 2023Tot smaakvol restaurant omgetoverd oud stationnetje. Eindelijk eens een adres waar de klassieke Italiaanse menu-indeling wordt gerespecteerd, dus het ‘hoofdgerecht’ gesplitst in primo en secondo. De primo (spaghetti al raghu) heeft hier ook niet overdadig veel saus, zoals het hoort in Italië. Dikke prima, spaghetti mag minuutje langer koken. De zorgvuldig gebakken eend is omringd door een heerlijke jus. De antipasto (soort tartaartje) heeft een goddelijke, niet-bittere pesto. Tot slot een stevige tiramisu. Zo!, wat een goed adres is dit!