De Heeren van Harinxma reviews

Van Harinxmaweg 10a, 9244 CJ Beetsterzwaag, Nederland
image
4.6 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

0.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over De Heeren van Harinxma

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 12:00–14:30, 17:00–22:00
  • Dinsdag: 12:00–14:30, 17:00–22:00
  • Woensdag: 12:00–14:30, 17:00–22:00
  • Donderdag: 12:00–14:30, 17:00–22:00
  • Vrijdag: 12:00–14:30, 17:00–22:00
  • Zaterdag: 17:00–22:00
  • Zondag: 17:00–22:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van De Heeren van Harinxma

image
Bram Kokshoorn
8 April 2024

Wat een top avond hebben wij gehad! Begonnen met een glaasje bubbels, En toen door naar een 5 gangen menu met bijpassende wijnen. Het eten was heerlijk en de wijnen sloten perfect aan op de gerechten. Super vriendelijke gastheer met veel verstand van wijn. Kregen na het diner nog een rondleiding door zijn wijnkelder zo leuk om te zien. Wij hebben echt een top avond gehad en komen gauw nog eens langs .

Delen Delen
image
Digna Ten Napel
21 January 2024

Prima avond gehad, maar wel met de nodige schoonheidsfoutjes. Zo zaten er graatjes in onze paling, wat natuurlijk geen effect heeft op de smaak van een gerecht (dat was dik in orde) maar wel op de manier waarop je een gerecht eet. Ondanks dat we dit doorgegeven hebben aan de keuken, kwam hier geen reactie op. Tussen gerechten was de wachttijd soms bijzonder lang. Nadat we eindelijk een van de gangen uitgeserveerd kregen, bleek ik, ondanks duidelijke vermelding vooraf van een schelpdierenallergie en bevestiging van verschillende mensen van de bediening, coquilles voorgeschoteld. Dat werd weliswaar opgelost door een nieuw gerecht te bereiden, maar dan zit je ineens wel in je eentje te eten in plaats van met z’n vieren. Op dit niveau mag dat niet gebeuren. Los daarvan is het voorzetten van een product waar iemand allergisch voor is natuurlijk uit den boze. Dit had bijzonder onaangenaam kunnen aflopen. De bediening is vriendelijk, maar komt af en toe ook wat rommelig over. Overall hebben we een gezellige avond gehad met lekker eten, maar Michelin waardig was het eerlijk gezegd niet helemaal.

Delen Delen
image
Wessel Wijtvliet
20 August 2023

Zeer, zeer gastvrij etablissement. ‘s Middags met een groepje gasten een uitgebreide wandeling-rondleiding over het landgoed met de eigenaar gehad. Prachtige omgeving, die goed met de auto bereikbaar is. Het eten is lekker en ze doen hun best om lekkere passende wijnen met een verhaal te schenken. De ruimte is groot maar het diner toch zeker intiem. De bediening is stijlvol gekleed, vriendelijk, prettig en hartelijk zonder dat het gemaakt-amicaal is. De kamers zijn modern, schoon en comfortabel. De inbegrepen wellness maakt het tot een heerlijke ervaring. De gastvrijheid zit ‘m in kleine zaken: gratis gekoeld water, lekkere nootjes en zelfgemaakte chocolade op de kamer; huisgemaakte ijsthee tijdens de wandeling en bij de wellness; haarproduct vergeten, maar kok stelde het ter beschikking. Voor ons was het een van de leukste culinaire plekken van Nederland. Ik raad het iedereen aan hier naartoe te gaan.

Delen Delen
image
Vak-H
3 August 2023

3 gangen diner zat al in ons arrangement. Hierbij hebben we halve glazen genomen van het bijpassend wijn arrangement. De amuse viel ons iets tegen, maar verder waren wij zeer prettig verrast. Ook de wijn/spijs combinaties waren erg goed. De twee heren in de bediening kwamen over als natuurlijke gastheren. Het eten zag er qua opmaak ook fantastisch uit. Onze favoriet was het voorgerecht van eendenlever en boerderij kip met een glas sauvignon uit de Loire vallei.

Delen Delen
image
Anna Rijpma
22 April 2023

Mijn vader gisteren mee genomen naar de Heeren van Harinxma. Zoals altijd weer een onvergetelijke avond. Elke gerecht was perfect bereid en de sommelier had mooie bijpassende wijnen. Hier krijg je waar voor je geld !

Delen Delen