Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van IJssel Restobar

Wouter Snoeijers
9 August 2024Vlees noch vis. Veel te duur voor wat je krijgt. Lunch voor 4 was 250 euro+ ex wijn. Wijn gaat 5x over de kop. Veel high end ingredienten (eg kaviaar, kreeft) maar niet veel creativieit in het menu. Geen amuses. Zeer uitgebreide menukaart met een bijna leeg terras op een mooie zomerdag lijkt een voorteken dat dit restaurant het niet gaat redden. Entourage (prachtige setting en een geweldig interieur) en een keuken dat z‘n technieken op orde heeft laat zien dat er wel potentieel is. Alleen door de menukaart drastisch om te gooien (inc lunchmenu) en te versimpelen, en de stoelen weer vol te krijgen, gaat dit ooit rendabel worden. Als voorbeeld - de heerlijke artichok zou zeker een vaste plek verdienen!

Leentje Bouwman
19 July 2024Super positieve ervaring na de verbouwing! Restaurant zag er warm en verwelkomend uit. Mica was ondanks zijn jeugdigheid een goede, behulpzame gastheer met goed gevoel voor humor! Genoten van verschillende gerechten, soft-shell crab was echt een favoriet. Een hele artisjok is echt super als voorgerecht. Zalm als piece was echt fantastisch. Schor was heel mooi gebakken!

Ernie Romers
25 June 2024Wat een tegenvaller! We zijn eerder (3x) wezen eten bij het IJssel restaurant en nu voor de eerste keer sinds ze zich Restobar noemen. We hadden n.a.v. de vorige keren hoge verwachtingen. We hadden alleen maar uitstekende ervaringen. De prijs/kwaliteit was steeds top. Maar nu? De kwaliteit slechts oké en de prijs veel te hoog. We namen een Cava als aperitief en de ceviche kingsfish om te delen (€ 26,-). Vooraf, bij de reservering hadden we aangegeven geen koriander te willen. Bij de beschrijving op de menukaart stond ook geen koriander genoemd bij dit gerecht. Tot onze stomme verbazing zat er toch koriander(olie) in. We hebben gereclameerd bij de ober en die zou het doorgeven en navragen. Hij kwam er echter niet zelf op terug en toen we ons hoofdgerecht kregen zat er opnieuw (en nu verse) koriander bij de softshell krab (€ 24,-). Opnieuw gereclameerd en nu zei hij dat er bij de kingsfish maar een klein scheutje korianderolie bij zat. Alsof het daarmee goed te praten viel. Ook nu zou hij het weer doorgeven, maar opnieuw geen reactie. Het andere hoofdgerecht was een van hun “classics”; hoenderei uit 3 bereidingen (€ 18,-). Meer dan een borrelhapje kun je dit gerecht niet noemen. Zeer teleurstellend! Afijn, met voor beide nog een glas witte wijn kwam het totaal uit op iets meer dan € 118,-! En dat was het voor ons zeker niet waard. Je kunt ook amper van een volwaardige lunch spreken. Na afrekenen stonden we op en liepen langs onze ober. Geen “dank je wel”, geen “dank voor uw komst”, geen “nog een fijne dag”, alleen een knikje kon er van af. Je zit er prachtig, maar voor het eten en de prijs die je er voor betaald komen wij niet meer terug.


Martien Timmer
1 August 2023Er wordt goed nagedacht over de (nieuwe) gerechten. We waren er op de eerste dag van de nieuwe kaart. Er worden bijzondere en smaakvolle gerechten geserveerd. We hadden het drie gangen menu en dat werd in een mooi tempo voorgeschoteld. De bediening is vriendelijk, heeft alles zelf geproefd en weet dus waar men over praat. Dank Wolfje! Bijbehorende wijnen worden goed voorgesteld. De ambiance is rustig, gemoedelijk en sjiek. We starten en eindigden in de serre, van waar we de IJssel mooi konden zien.