Smit Vis aan de Haven reviews

Piushaven 31, 5017 AN Tilburg, Nederland
image
4.8 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

20.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Smit Vis aan de Haven

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 12:00–23:00
  • Donderdag: 12:00–23:00
  • Vrijdag: 12:00–23:00
  • Zaterdag: 12:00–23:00
  • Zondag: 12:00–23:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Smit Vis aan de Haven in Tilburg

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Smit Vis aan de Haven

image
Tineke Schilders
11 August 2024

Top vis restaurant maar ook op de kaart vlees en vegetarische gerechten. Dus als echt vis liefhebber kun je er met de gehele familie en vriendengroep eten. Voor lunch of diner. Top koks en hele gastvrije bediening. Ik kom heel graag weer terug.

Delen Delen
image
Patricia Kokx
4 August 2024

Wat ons betreft de beste fruits de mer van Nederland en omstreken (en we hebben er heel wat geprobeerd tussen hier en Normandie). Ook hele fijne en gastvrije bediening. Topzaak!!

Delen Delen
image
Kees Drabbe
7 March 2024

Fantastische visgerechten in een heel ontspannen sfeer. Ik heb alleen foto's van het voorgerecht en her nagerecht. De grote gambas tussendoor waren zo uitnodigend dat ik ben vergeten ze te fotograferen.

Delen Delen
image
Frederik Van Iperenburg
18 August 2023

Eindelijk een visrestaurant die vis echt goed bereid zijn de gerechten met veel smaak. Het is wel duurder maarje krijgt zeker genoeg verse vis / schaaldieren op je bord. Service is erg vriendelijk. Eventuele krijg je ook extra uitleg hoe je het beste je vis kan eten. Met een open keuken zie je het gerecht bereid worden. Er is ook een grote buitenterras wel langs een parkeerhaven en een weg. Je hebt dan nog wel zicht op de Puishaven. Ook zit hier nog een winkel zodat je de vis zelf kan halen of kibbeling eten.

Delen Delen
image
Millie Li
6 August 2023

Zaterdag 5 augustus 2023 100 jaar Pius Haven Morgen zondag kan je de Pius Haven ook bezoeken. Het was zwaar. Het regende af en aan. Kwam uit de hemel. Maar het drukte de pret niet. Nederlanders, nee de Tilburgers zijn goed voorbereid, kunnen tegen een beetje regen en zijn volk die sterke affiniteit hebben met de schepen en water. Business. Mijn reisgenoot en ik hebben bij een zwarte horeca etablissement niet gebruik kunnen maken want ze waren vol en gereserveerd. Dus gingen we een stuk verder lopen. Smit Vis aan de haven Leek aan aan de buitenkant heel gewoontjes. Links de winkel, rechts kan je eten. Maar als je dichterbij kwam dan kon je aan het schoolbord zien dat het een viswinkel is. Eenmaal binnen goed ontvangen, hartelijk zelfs. Er was plek voor ons. De inrichting is totaal wit. Maar de professionaliteit droop er van af. We werden naar ons tafel geleid. Bij het brengen van ons frisdrank werd zelfs geserveerd. Bij alle plekken waar we geweest zijn tot nu toe, werkelijk niet dus. Her eten is super lekker. Ik nam de jonge vissers : kibbeling en friet. Dat is de kinderversie. Ik ben diabetes, ik kan niet veel friet eten. Mijn tafelgenoot nam de Fish and Chips. Je raadt het al de volwassen menu versie. We namen ook de brood met kruidenboter, boter en olijfolie. Ik was vergeten een foto van dit laatstgenoemde te maken. € 42, en nog wat was het totaal. Het is het waard. Ze keken niet op ons neer toen we als verzopen kat binnenkwamen. Iedereen was droog en typische clientèle. Maar die hebben ons niet zwaar met tegenkeuring naar ons gekeken. We waren allemaal schepen, water en vis "connoiseurs" of geïnteresseerden. Mijn reisgenoot heeft een diepe geschiedenis met schepen. Hij sleurt me overal naar toe. Ik ga met plezier met hem naar alle evenementen. Dit is zijn "roots"

Delen Delen