Héron reviews

Schalkwijkstraat 28, 3512 KS Utrecht, Nederland
image
4.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

60.00%

4

20.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Héron

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 17:45–22:00
  • Woensdag: 17:45–22:00
  • Donderdag: 17:45–22:00
  • Vrijdag: 17:45–22:00
  • Zaterdag: 17:45–22:00
  • Zondag: Gesloten
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Héron in Utrecht

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Héron

image
Maxime Barrettapiana
2 September 2024

Geweldig petit restaurant! Meerdere keren geweest en elke keer verrast door bijzondere ingrediënten op bijzondere manieren bereid. Waar anders eet je zwavelzwam, harder, zeesla of dwerginktvis. Hele goede prijs-kwaliteit verhouding ook. Tip voor als je reserveert; vraag om de bar bij de keuken!

Delen Delen
image
Merijn Klarenbeek
18 August 2024

Geweldig goed gegeten bij Héron! Super originele gerechten, met bijzondere ingrediënten (ook nog lokaal en milieubewust) en alles was heerlijk. Zeer gastvrij, vriendelijk, nemen alle tijd en iedereen uit bediening groet bij aankomst en vertrek. Prijs/kwaliteit erg goed, zeker voor Utrecht. We hebben genoten en komen snel nog een keer. Pareltje in Utrecht!

Delen Delen
image
Masja Tuinman
14 August 2024

05-08-2024 Wij waren (om persoonlijke redenen) al een aantal jaar niet bij Héron geweest, maar het was een feestje om hier weer te kunnen dineren. Heerlijk in alles! Misschien wel beter dan ooit. Want de toetjes vond ik altijd het minst, nam daardoor vaak de kaas, maar nu heb ik zelfs een tweede toetje genomen :-). Het bijzondere van Héron vinden wij dat ze een hele mooie eigen stijl hebben en dat je de liefde voor de producten, de gerechten en het vak voelt en proeft en tegelijkertijd is de sfeer heel relaxt. Onze gastvrouw was geweldig en dacht heel enthousiast mee over mijn wensen (ik weet dat ik soms wat 'lastig' ben ;-)). Dat vind ik het unieke aan Héron, dat alle medewerkers zo kundig en gastvrij zijn maar op een hele relaxte fijne manier en totaal zichzelf (mogen) zijn. Onze complimenten, bedankt en hopelijk tot snel weer Victor!

Delen Delen
image
Lan Vu
18 May 2023

Ik geef het 3,5 ster. Ontvangst was goed, bediening is vriendelijk. Het duurde alleen een tijdje voor er iemand kwam voor het aperitief en daarna weer voor de kaart. Het was ook een lange zit. Zaten van 19u tot 23u. Als aperitief kozen we de Cremant de Jura, een rode bubbel. Deze beviel goed. We kozen verder voor 3-gangen met 1 kaasgang om te delen. Ik begon met de varkenspoot. Deze was ok. Het had krokanter gemogen en een beetje salade had het gerecht wat lichter gemaakt. De remoulade en ingelegde groenten gingen er goed bij. Als hoofd had ik de zwarte koolvis. Deze was erg lekker. Vis was goed bereid, een mooie saus erbij. Heel fijn gerecht. De kazen waren ook allemaal lekker en fijn dat deze samen te delen was. Het dessert was een mille feulle van pompoenpitten met een sorbet van een kruid (weet niet meer welke) en jonge rabarber. Bijzonder, grassig, aards en niet heel dessert-achtig. Het was niet vies, maar ook niet spectaculair. De bijpassende wijnen waren prima. Misschien ligt het aan mij en vind ik dit soort gerechten/smaken niet zo. Maar ik zou graag nog eens terugkomen om het nog eens te proberen.

Delen Delen
image
Simone Diederich
5 November 2022

Van te voren aangegeven dat we vegan waren. Dat was geen probleem. Dit restaurant serveert a la carte - iets wat minder gebruikelijk is bij fine dining. A la carte kan er voor elke gang (voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert) uit 3 gerechten worden gekozen. In totaal waren er 4 gerechten vegan. Deze hebben we dan ook allemaal genomen. Jammer dat het er niet meer waren. De gerechten zelf waren smaakvol, met creatieve combinaties. We hadden ook bijpassende non-alcoholische dranken (keer wat anders dan wijn) en ik was blij dat ik dit had gekozen. Deze drankjes waren erg lekker (zoals een drankje met gerookte appel en kamille) en pasten ook zeker bij de gerechten.

Delen Delen