Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Restaurant 273


Philippine Kruijmer
26 July 2024Een tijdje geleden hier gegeten met mijn vriend. Samen houden wij van goed uiteten gegaan, en zo kwamen wij hieruit. Maar het viel ons erg tegen. De smaken waren erg uit balans. Totaal niet verfijnd, alleen van de van de langoustines heb ik zeer kunnen genieten. Zonde was ik denk dat de keuken veel meer kan als ze minder druk opzich zelf leggen…. Aan de presentatie en de service lag het niet! Die was perfect

Janneke dh
7 July 2024Ongelooflijk lekker gegeten! 5 gangen genomen en alle gerechten waren super. De sfeer is goed. Bediening was vriendelijk, maar kwam wel wat gehaast over. Ze namen weinig de tijd voor ons. Ook was het soms moeilijk om contact met de bediening te krijgen. Al met al heel erg genoten!

Lan Vu
7 February 2024Teleurstellend. Prima eten, maar geen harmonieus menu en de chef maakt het zichzelf wel heel makkelijk bij veel gerechten. Daarnaast duurde het lang voor het diner op gang kwam. Pas na 1 uur werd de 1e gang geserveerd en na 2u de 2e gang. Daarna ging het was vlotter. Dit maakte het een lange zit van 5 uur. We gingen voor het 6-gangen menu. Deze ving aan met 3 amusehapjes, met vis, met krab en een gemarineerde tomaat. Deze smaakten prima. De 1e gang was een 'ceviche' gemaakt van avocado, pompoen, gepofte mais en cactusvrucht en afgemaakt met een saus van tijgermelk. De saus was echt de ster van het gerecht. De rest was prima maar een ceviche met échte vis was echt een stuk beter geweest. Gang 2 was tonijn met miso en soja, alsof je een stukje sashimi eet. Er kwam een nori cracker met wat tonijntartaar bij. Maar verder niks bijzonders. Gang 3 was een stukje skrei met beurre blanc en kaviaar. De skrei was goed gebakken en heel lekker. De beurre blanc was goed te proeven, de zalmkuit en kaviaar zaten warm door de saus, waardoor de kuit lastig door te bijten was. Daarnaast leek het eerder op haringkuit dan kaviaar en ontbrak het gerecht aan een krokantje. Gang 4 de aardappelschuim met wintertruffel en eidooier. Hier keek ik erg naar uit, maar de uitvoering was echt teleurstellend. De eidooier was te overheersend. De truffel bevatte weinig smaak. Er aardappelkaantjes waren zo mini dan ze hun bite niet meer hadden tegen de tijd dat je het at. Echt zonde. Gang 5 was de Anjou duif. Dit was meteen de beste gang van de avond. De duif was goed bereid, de bout en de lever waren verrassend goed. Als dit de kwaliteit van de hele avond was geweest, had het een beter cijfer gehad. Dessert was een chocolade dome met mousse en pinda, een veredelde snickers. Was lekker. Maar niet spektaculair. De wijnen waren wel erg lekker en gingen goed bij de gerechten. Maar verder zou ik dit restaurant niet aanraden. Qua prijs-kwaliteit verhouding zijn er zat betere zaken te noemen.

Glenn
9 December 2023De tweede keer ergens gaan eten na een succesvolle eerste keer, is spannend: is het net zo goed als de vorige keer of toch niet? Gelukkig hebben we gisteren net zo genoten als de eerste keer. Heerlijk eten, mooie wijnen en een mega vriendelijke bediening. Ze mogen weliswaar geen ster hebben (nog niet), maar het eten is absoluut beter dan in een paar zaken met ster ⭐️. Met een rechterarm die tijdelijk uit de running is, is eten soms een uitdaging. Gelukkig werd dit perfect opgelost door de keuken door mijn eten alvast in stukjes te snijden!