Restaurant Oude Molen

|

Groesbeek

De Chinees Hong Yun

|

Nes

HAOHAO

|

Enschede

Argentijns Restaurant El Rancho

|

Veenendaal

Proeflokaal Rixt

|

Nes

Restaurant Old Bay Rotterdam

|

Rotterdam

Van der Valk Hotel Houten

|

Houten

De Lange Muur

|

Heerhugowaard

Eetcafé de Tijd

|

Wageningen

Tappunt Foodbar & Beers

|

's-Hertogenbosch

Hotel Restaurant Abrona reviews

Broeckerstraat 20, 3421 BL Oudewater, Nederland
image
4.8 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

20.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Hotel Restaurant Abrona

Tags
Contactinformatie
  • Broeckerstraat 20, 3421 BL Oudewater, Nederland

Openingstijden

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Hotel Restaurant Abrona in Oudewater

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Hotel Restaurant Abrona

image
Hans Berendsen
2 February 2020

Vanmiddag en -avond fantastisch ontvangen met receptie en diner ter ere van de 90e van mijn schoonmoeder. Heerlijk gegeten en goed verzorgde receptie. En personeel met gevoel voor humor.

Delen Delen
image
Nina Kempjes Maarseveen
25 January 2020

We hebben er heerlijk gegeten met geweldige service!! Mooi grote kinderspeel ruimte en genoeg keuze qua eten en drinken! Met een mooie serre! En een heerlijke knusse sfeer binnen. Voor herhaling vatbaar!!

Delen Delen
image
christiaan van de putte
25 July 2019

een vijfdaagse fietsweek doorgebracht de 2de week van juli, een uitstekend hotel, eten was uitstekend en personeel heel vriendelijk,,zeer mooie fietsknooppuntenroutes spijtig dat onze fietsen in een te kleine afgesloten berging moesten . misschien een kleine tip,overdekte en afgesloten fietsberging voorzien zodat er fietsgroepen kunnen verblijven.

Delen Delen
image
Durk Dijkstra
18 February 2019

Zeer sfeervol restaurant met goed eten! Biefstuk is echt een aanrader. Hotel kamers zien er goed en schoon uit. Badkamer is iets gedateerd, maar wel goed onderhouden. Personeel ook uiterst behulpzaam en vriendelijk. Kom hier zeker nog eens terug!

Delen Delen
image
Sandra Rijsdijk
15 August 2018

Allereerst moet ik even mijn lof uitspreken over de bediening. Zelden ben ik zo warm ontvangen in een restaurant. De charmante dame die ons hielp had een enorme klik met ons zoontje die zich daardoor enorm op zijn gemak voelde. Waar hij normaal geen minuut stil op zijn stoel kan blijven zitten, zat hij nu vol aandacht met haar te kletsen. Toen ze wegliep om onze eerste drankjes te halen, zei hij meteen “Ik vind het zo leuk hier!” Ik was echt onder de indruk van de persoonlijke aandacht die we kregen. Er was trouwens bij het terras ook een speeltuintje waar hij even lekker kon klimmen en rennen. En dan het eten. Als vegan loop je altijd het risico dat je een weinig creatieve maaltijd voor je neus krijgt: frietjes en wat sla bijvoorbeeld. Er waren in principe geen veganistische opties op de kaart, dus ik was volledig overgeleverd aan het verrassingsmenu van de kok. Dat is dan best even spannend, maar stiekem vond ik het ook wel fijn dat ik niet uit heel veel opties hoef te kiezen. Ik heb dan namelijk uiteindelijk nog weleens spijt dat ik tóch niet voor een ander gerecht ben gegaan. Uiteindelijk pakte het verrassingsmenu hier erg goed uit. Het voorgerecht was echt een plaatje. Ik kreeg een prachtig opgemaakt bord met zoete aardappel met zongedroogde tomaatjes en olijfjes en een hele lekkere couscous. Ik heb echt zo zitten genieten van dit gerecht. Het hoofdgerecht oogde wat minder spannend dan het voorgerecht, maar qua smaak was het minstens zo goed. Ik kreeg gegrilde courgette met daarop portobello’s en fantastische risotto met truffel. De risotto was echt heel goed gemaakt. We gingen niet meer voor een dessert, maar ook bij de koffie werd er gelet op de details. Bij een ‘normale’ koffie lag een chocolade bonbon, maar bij mij lag er een aardbei. Nu is een aardbei op zich natuurlijk niet heel bijzonder, maar bij een kop koffie kan ik me best voorstellen dat ze zoiets helemaal vergeten.

Delen Delen