Bistrot Le Gris - Lunch - Borrel - Diner - Strijen reviews

Boompjesstraat 5a, 3291 AA Strijen, Nederland
image
3.6 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

20.00%

4

60.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

20.00%
Over Bistrot Le Gris - Lunch - Borrel - Diner - Strijen

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 11:00–17:30
  • Dinsdag: 10:00–17:30
  • Woensdag: 10:00–17:30
  • Donderdag: 10:00–22:00
  • Vrijdag: 10:00–22:00
  • Zaterdag: 10:00–22:00
  • Zondag: Gesloten
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Bistrot Le Gris - Lunch - Borrel - Diner - Strijen in Strijen

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Bistrot Le Gris - Lunch - Borrel - Diner - Strijen

image
Marjan Groenewoud
15 September 2024

De geitenkaas salade viel tegen kan beter bv zo iets dit ia wel carpaccio maar toch

Delen Delen
image
Chris
16 May 2024

Gezellig terras, erg vriendelijk personeel en veel keuze in het menu. Wij kwamen hier de 1e keer maar zeker niet de laatste.

Delen Delen
image
Maaike Erkelens
7 April 2024

Gisteravond heel lekker gegeten. Beide voor- en hoofdgerechten waren een absolute aanrader en ik ben heel benieuwd naar de rest van de menukaart. Glazen wijn ook goed gevuld. Personeel vriendelijk en als je ergens om vraagt wordt het snel geregeld. Wel een aantal kleine verbeterpunten; de friet staat vaak al wat eerder klaar dus zodra het hoofdgerecht dan uitgeserveerd wordt is de friet lauw. Aangekaart en we kregen meteen een nieuwe warme friet uitgeserveerd dus dit werd goed afgehandeld, maar om verspilling te voorkomen kan dit misschien iets beter getimed worden. Zodra je uitgegeten bent blijven de borden erg lang op tafel staan. De dames lopen diverse keren naar andere tafels om gerechten te serveren, maar gaan dan regelmatig met lege handen terug naar de bar/keuken. Ik gok dat wij zo’n 20-25 minuten met lege borden voor ons op tafel hebben gezeten en het is dan een kleine moeite om ze even mee te nemen, zeker als de tafel erg klein is qua oppervlak. Daarnaast zagen we ook tafels met lege glazen en daar werd naar mijn mening niet meteen op ingespeeld. Uiteindelijk zelf gevraagd of de borden weggehaald konden worden en wij een dessert konden bestellen. Dat werd toen wel meteen gedaan. De citroensorbet die wij kregen bestel ik alleen nooit meer. Er was behoorlijk uitgeschoten met de limoncello en het sorbetijs was normaliter fluweelzacht moet zijn lag meer als brokken sneeuw in het glas. Bovenal dus een fijn bezoek en ongeacht bovenstaande verbeterpunten komen wij zeker nog een keer terug.

Delen Delen
image
maurice akkerman
26 February 2024

Afgelopen weekend hier gegeten. Erg karig. Na het voorgerecht 1,5 uur moeten wachten op hoofdgerecht. 1 kommetje patat met vier personen en een klein bakje mayo. 1 klein bakje salade voor vier personen nadat er twee opgeschept hebben is de salade op. Patat bij besteld die kwam pas nadat we het hoofd gerecht op hadden. Kost wel 5 euro. Bij de patatzaak krijg ik nog meer en meer mayo. Beide keren geen bestek bij de patat dus met vier man graaien uit een bakje geldt ook voor de salade. De groente bij de biefstuk is twee stukjes peen en drie partje aardappel. Zie foto. De pepersaus is na drie happen op. 1 glas riesling 7,50 hier koop ik twee flessen voor bij de Gall en Gall. Totale Kosten 157 euro. Belachelijk duur en met honger naar huis. Helaas nooit meer

Delen Delen
image
Mandy van Dijk
1 July 2023

Wij hebben hier heerlijk gedineerd met zijn drietjes. Vooraf heeft onze tafel twee keer de carpaccio en eenmaal de Japanse beef tataki genomen. Erg lekker! Als hoofdgerecht namen we kipsaté en de BLG burger. Heerlijk gegeten met knapperige patatjes erbij. Als nagerecht is er gekozen voor de appeltaart met slagroom en een bolletje vanille ijs en de Fondant au Chocolat. Mooi aan deze bistro is dat zij vlees, vis en chocolade serveren van lokale ondernemers, mooi om te zien hoe zij elkaar steunen! We namen een lekkere fles wijn erbij, onze keuze bleek de favoriet van de dame in de bediening en dat konden we begrijpen, heerlijk wijntje!

Delen Delen