Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Restaurant Trivio


Patrick van der Deijl
9 June 2024Eten was goed, concept ook, al hebben we daar geen gebruik van gemaakt (we zijn geen grote eters dus alle voor- en bijgerechten zijn aan ons niet besteed). Vind voor de ambiance, locatie en hetgeen geboden wordt, de prijs wat stevig, maar dat doet niet af aan de kwaliteit. Jongen die ons bediende was ws nogal nieuw. Deed alles wat plichtmatig alsof alles gesouffleerd werd. En een tip: onthou wat twee mensen besteld hebben bij je, zodat je ze het juiste kan serveren. En latte en een decaf latte uit elkaar houden en bij de juiste persoon neerzetten is niet moeilijk. Maar het kwam ongetwijfeld uit een goed hart en iedereen moet leren. 😊

Brady Bunch
19 May 2024Oei dit viel even tegen zeg, we aten hier omdat het er gezellig uitzag en hadden erg trek. We hebben helaas bijna anderhalf uur op ons eten moeten wachten en het was erg slecht. Droog, veel te pittig en onopgemaakte borden zonder bijgerechten. We gingen met honger naar huis en er werd niks met onze feedback gedaan.

B Rood
10 May 2024Dikke prima. Eten is lekker en alles is nog gewoon betaalbaar. Erg goede prijs/kwaliteitverhouding. Personeel is vriendelijk en was in ons geval, ondanks onverwachte drukte op het terras (er kwam een grote groep toeristen zonder reservering) , ook nog bereid om een stap extra te zetten om het ons naar de zin te maken.

Sylvia Tran
1 May 2024Het eten was echt niet lekker. Het duurde ook een eeuwigheid voordat we ons eten hoofdgerecht kregen. Het eerste voorgerecht was een ceviche. Dit mag je echt geen ceviche noemen. Alles was bitter en de cracker smaakte verbrand. Dus een ander gerecht besteld: bruschetta. Was gemaakt met een tomatenpuree en het smaakte zoet. Daarna kwam het vlees, pasta en spruiten. Alles saai opgemaakt. Vlees was niet te eten. Helemaal taai. Spruiten ontzettend zout! Pasta had geen smaak, zat ook niet eens kaas over heen. Heb alleen de gamba's gegeten en de rest laten staan. Geen aanrader en het was nog aan duur ook.