Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Viswinkel Schuitemaker

Ralph Onlangs
12 March 2025Vorige week donderdag hebben mijn collega's en ik kibbeling besteld om mee te nemen naar het werk. Bij het openen van de porties zagen we tot onze verbijstering dat het frituurvet er letterlijk vanaf droop. Wij eten regelmatig kibbeling, maar zó slecht hebben we het nog nooit gehad. Dit was simpelweg oneetbaar. Ik heb direct contact opgenomen met Vishandel Schuitemaker in Sassenheim, waar mij excuses werden aangeboden en werd beloofd dat het de volgende keer goedgemaakt zou worden. Er werd zelfs een notitie van gemaakt. Prima, dacht ik toen. Vandaag (12-03-2025) ben ik opnieuw naar de winkel gegaan om weer kibbeling te halen, zowel voor mezelf als mijn collega's. Toen ik de situatie van vorige week aankaartte, kreeg ik een ronduit belachelijk antwoord. De jongen in de winkel beweerde dat hij ervan op de hoogte was, maar volgens hem lag het probleem niet aan het frituurvet – nee, het zou de ‘sappen van de vis’ zijn. Alsof dat geloofwaardig is! Bovendien gaf hij aan dat hij de kibbeling zelf had gebakken en dat het onmogelijk was dat deze zo vet kon zijn. Wat een arrogante houding! Hij weigerde enige compensatie en het enige wat ik kon doen, was ‘de volgende keer om een andere vis vragen’. Dit is werkelijk absurd. Blijkbaar zijn ze hier totaal niet geïnteresseerd in klanttevredenheid en nemen ze geen enkele verantwoordelijkheid voor de belabberde kwaliteit van hun product. Schandalig is nog zacht uitgedrukt. Dit is pure minachting voor de klant. Niet alleen was de kwaliteit van de kibbeling abominabel, maar ook de manier waarop met klachten wordt omgegaan is ronduit respectloos. Ik kom hier nooit meer en zal iedereen afraden om hier ook maar iets te kopen.


Brit Slotboom
25 May 2024Helaas: na de verbouwing een andere kaart en ander personeel. Gerard uit de keuken was heel erg goed in de verfijnde smaken! Geen echte of verse bloemen meer. Geen salade meer automatisch bij de catch-of-the-day. Kortom: duurder maar niet beter geworden. Heel erg jammer, was altijd 5 sterren. Nog steeds lekker maar niet meer opvallend en uitstekend!

Alexander van Schie
14 May 2024Onlangs gegeten in het Sassenheimse restaurant van Viswinkel Schuitemaker. Wat jammer is dat de website geen menukaart toont. Daarvoor moet je zelf op zoek maar we waren getipt dat de kaart op de site van de Katwijkse moeder van Schuitemaker staat. Later als je in de zaak zelf de kaart krijgt, blijkt die toch net iets anders te zijn dan de web versie. Wat wel opviel op de site dat in de categorie Nieuwtjes wordt gerept over de dagvangst van 3 februari 2023 (het is nu mei 2024). In de nette zaak, recent verbouwd, was het erg rustig. In de 2 uur dat wij er waren zijn er nooit meer dan 3 tafeltjes gelijktijdig bezet geweest. Is voor een weekend avond weinig lijkt me. De kwaliteit van het eten was prima, alhoewel ik persoonlijk van een visspecialist net iets meer had verwacht. De romige vissoep vond ik waterig en de vis bestond hoofdzakelijk uit een handje rivierkreeftjes (eigenlijk geen vis). De vissalade Royaal is inderdaad flink. Het is een vol bord met vis (zalm, tonijn, paling, makreel), rivierkreeftjes, slaatje, groente en brood. Ik haal zelf meestal paling langs de ringvaart, die wel smakelijker is want paling is beslist in veel kwaliteiten te koop. Ook karig was het voorgerecht van sushi. Een achttal maki's en twee nigiri's (zalm en tonijn). Helaas ook geen goede foto van kunnen maken. Er wordt E12.50 voor gerekend. De portie kibbeling was beslist goed. Erg royaal. Wat ik wel vreemd vond was dat de chef bediening in de keuken moest vragen welke vis er in de kibbeling was verwerkt. Gelukkig bleek dat kabeljauw te zijn en deze was ook prima. De bediening was vriendelijk, het eten was lekker, maar de sfeer was door de weinige bezoekers een beetje sereen en leek niet op de situatie van vroeger (altijd afgeladen vol). Ik ga de volgende keer toch ergens anders zitten.

Syb Hoornstra
22 April 2024Jammer… We zijn een geregelde bezoeker van dit kleinschalige restaurant dat verbonden is met de zaak waar verse vis en visprodukten worden verkocht. Op 5 juli 2020 heb ik daarover nog een beoordeling geschreven. Sinds kort is na een verbouwing de zaak weer geopend. We hebben hier weer eens gegeten maar zijn toch een beetje teleurgesteld. De zaak ziet er weliswaar fraai uit maar er is wat de bedrijfsvoering betreft wel het nodige veranderd. Standaard werd altijd buiten de kaart om een schaal met wat vissoorten en salade geserveerd. Dit als een voorgerechtje. Helaas was dit niet meer het geval. Ik bestel altijd vangst van de dag. Deze was op zich goed, maar niet erg op smaak. Mijn partner had kibbeling. Deze was wat week en met weinig smaak. Daarnaast waren de frietjes uitstekend. De prijzen zijn ook behoorlijk opgeschroefd. Voor een glas Sauvignon Blanc wordt bijvoorbeeld E6,50 gerekend. Conclusie: het is ons restaurant niet meer. De gemoedelijk sfeer van vóór de verbouwing is wat ons betreft verdwenen. Ook speelt mee dat de uitstekende kok Gerard daar niet meer werkt en laatst was overgenomen door Maxime die het heel goed deed.Maar deze blijkt hier ook niet meer werkzaam te zijn. Wat ook opviel was dat de bezetting matig was. Voorheen zat de zaak altijd vol…