Restaurant Plantage 87 reviews

Plantage 87, 2377 AE Oude Wetering, Nederland
image
5.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

100.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Restaurant Plantage 87

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 12:00–15:00, 18:00–22:00
  • Woensdag: 12:00–15:00, 18:00–22:00
  • Donderdag: 12:00–15:00, 18:00–22:00
  • Vrijdag: 12:00–15:00, 18:00–22:00
  • Zaterdag: 12:00–15:00, 18:00–22:00
  • Zondag: Gesloten
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant Plantage 87 in Oude Wetering

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant Plantage 87

image
Ardith Kwakernaak
13 August 2024

Heerlijke gerechten, mooi aan het water! Alles zalig maar de gekarameliseerde buikspek en de gegrilde tarbot doen ons zeker nog een keer terugkomen…..Ook de service top!

Delen Delen
image
Hilda Brunt
31 July 2024

Heerlijk gegeten, verrast door de zeer smakelijke amuses, en mooie gerechten. Gastvrij en vriendelijk. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. We voelden ons door de bediening in de watten gelegd, men maakte tijd terwijl het best druk was en had er geen moeite mee een gerechtje wat aan te passen. Ook was er goed rekening gehouden met een glutenvrij dieet! Betaalbare huiswijn. Wij gaan zeker terug komen.

Delen Delen
image
Stijn
27 June 2024

Wat een fantastisch restaurant, heerlijk eten en goede service. Het begin was wat stroef omdat er wat gasten van binnen naar buiten wouden maar daarna pakte de bediening het goed op. Hier was verder weinig op aan te merken. Het begon met vier heerlijke amuses, het is echt een feest op het bord. De smaakcombinaties passen goed bij elkaar en er wordt goed met kleur gespeeld wat erg belangrijk is. Na de amuses hadden wij gekozen voor een vijf gangenmenu. Het menu bevat veel vis en schaal- en schelpdieren, maar dat vinden wij niet erg. Hier waren de smaak variaties heerlijk en passen goed bij elkaar. De 4de gang was een stukje kalfslende met garnituren van doperwten en tuinbonen en een saus van gerookte knoflook. Dit vonden wij persoonlijk iets minder omdat de gerookte knoflook te overheersend is en de smaak variaties is wat minder in vergelijking met de andere gerechten. Het dessert en de friandeses waren heerlijk en hebben echt genoten. Na het afrekenen nog even met de eigenaren gepraat en het zijn eigenaren waarbij je liefde voor het vak ziet. Ze maken ook gebruiken van hun eigen moestuin en dit zie je goed terug op de borden en dat maakt het extra creatief. Een aanrader wat ons betreft, wie weet tot de volgende keer!

Delen Delen
image
tim van wieringen
1 June 2024

Fantastische sfeer. Heerlijk eten! Als je binnenkomt heb je gelijk weer het de wetenschap wat gastvrijheid moet zijn. Ik bedoel zo vaak komen we ook weer niet. Maar toch bij naam genoemd. Gelijk naar je tafel begeleid. Na diverse hapjes, entrees en heerlijke drankjes wordt ieder gerecht wat je krijgt (ik 7 mijn partner 5) voorzien van informatie die eerlijk geweldig klinkt maar ik al vergeten ben als ik de eerste hap neem. Aan het einde van de avond (van 19 tot 23.45) heb je een voldaan gevoel en was mijn metgezel zo netjes om alles in een woord te omschrijven: "goddelijk" ik sluit me er dan ook volledig bij aan. Dit is iets dat moet je gedaan hebben. Het is niet overdreven chique maar heeft gewoon klasse. Chapeau! Alle vorige keren wederom overtroffen.

Delen Delen
image
Martijn Westerop
27 December 2023

Echt een ontdekking. Het is een stukje rijden vanuit Leiden, maar meer dan de moeite waard. Allemaal mooie vondsten en smaakbelevingen. Alle gangen waren stuk voor stuk iets bijzonders. Met bijpassende wijnen waar ook goed over was nagedacht en waar je zelf niet direct op gekomen zou zijn. Leuke grapjes als een amuse geïnspireerd op de HEMA worst of de Banh mi in een klein hapje. Een mooie opbouw naar het serieuzere werk van de mooie hoofdgerechten. Wij waren er ‘s avonds in de wintermaanden, maar ik kan me voorstellen dat het er ook in de zomer fantastisch is zo aan het water.

Delen Delen