Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Eetcafé Joos

Cees van Meerten
16 May 2025Speciaal voor mij georganiseerd t.b.v. mijn 15e lustra, na m'n ontsnapping uit het "vruchtwater- basin"........ Gevraagd om een mix van High-tea, High-wine en High-beer voor een 40-tal personen. De uitvoering van het gevraagde was perfect in alle opzichten. Het kon haast niet beter m.b.t de bediening, food en drinks. Een aanrader...... Als je wat te "vieren" hebt, bepreek je idee.......!!!! Selfservice, maar ook mogelijk: de muzikale omlijsting door het Jokers Wild trio, locals uit Friesland, was zeer aangenaam.


Melle Koning
13 August 2024Wij zaten heerlijk op het terras. De service hield goed rekening met een van ons met notenallergie; toen per ongeluk toch pesto in de soep zat die ook wat noot bevatte werd dit snel hersteld met een nieuwe soep en kregen we ook nog een gratis drankje. Heerlijk rustig gegeten en genoten.

Jeroen van der Bij
11 August 2024Op de hoek van winkelstraat De Hessenweg, tegenover het Van Boetzelaerpark ligt deze "hotspot". Of je nu buiten vol in de zon, beschut onder een parasol op het terras of lekker knus binnen wilt zitten, JOOS is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Heerlijke (lunch-)gerechten, maar ook prima voor een bak goede koffie met wat lekkers erbij! Vriendelijke service en gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Peter van Werven
29 July 2024Zaterdagmiddag om 14uur zijn we hier wezen lunchen. Ik had nog geen ontbijt op, en had trek als een paard. Ik zeg tegen mijn vrouw zullen we lekker gaan lunchen bij Joos, zo gezegd zo gedaan. Wij krijgen de kaart, en voor mijzelf bestel ik de carpaccio, soep en de uitsmijter. Binnen 5 minuten komt de chef mij vertellen dat dit veel teveel is en dat ik het beter alleen bij de carpaccio kan houden. Ik ben hier vaker geweest en toen was mijn bestelling nooit een probleem. Ik dacht nog ik hoef het toch niet allemaal tegelijk bediend te krijgen, dat had ik ook aan het meisje doorgegeven die de bestelling opnam. Ik baalde enorm ik had me zo verheugd op mijn bestelling, en ik vond dat ik best voor schut zat omdat iedereen kon meeluisteren dat ik volgens de chef teveel besteld had. Na mijn bordje met carpaccio dan nog maar een appel gebak met ijs en slagroom genomen omdat ik uiteraard nog trek had na een bordje carpaccio dat normaal in een ander restaurant als voorgerecht wordt serveert. Bij het afrekenen wordt mij dan gevraagd of het voldoende was, eerlijk zoals ik altijd ben zeg ik dat het niet genoeg was voor mij, maar het is niet anders, uiteraard geef ik toch nog fooi uit beleefdheid. Voor mij gaat er voor de zoveelste keer weer een dikke streep doorheen, en blijven er maar weinig restaurantjes over in de Bilt die wel begrijpen hoe het werkt in de horeca. Eenmaal thuis heb ik zelf maar een paar eieren gebakken met ham/kaas, en een dubbele cup a soup erbij. Hoe moeilijk kan het zijn in 2024 dat je zelfs over een bestelling in een restaurant een discussie moet gaan voeren, als je lekker relaxed wilt gaan uit eten, en je denkt je ergens op te kunnen verheugen na een week hard werken.