Restaurant "De Oude Sluis" reviews

Hunsingokade 3, 9974 SP Zoutkamp, Nederland
image
4.2 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

20.00%
Over Restaurant "De Oude Sluis"

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: Gesloten
  • Donderdag: 17:30–00:00
  • Vrijdag: 17:30–00:00
  • Zaterdag: 17:30–00:00
  • Zondag: 17:30–20:30
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant "De Oude Sluis" in Zoutkamp

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant "De Oude Sluis"

image
Johan Vink
16 August 2024

Heerlijk gegeten. Onder andere klassiekers als garnalen en gerookte paling. Maar wel met een eigen twist. Prima wijnen bij elke gang.

Delen Delen
image
Marlies van Slooten
15 July 2024

Ontzettend gastvrije bediening ! Heerlijk gegeten het 6 gangen menu! Goede bijpassende wijnen . Onze Labrador Disco werd ook gastvrij ontvangen ! Vandaag helaas gesloten anders waren we weer gekomen. Tot snel

Delen Delen
image
Ellen Schaap
28 June 2024

Tja hoe beschrijf je deze ervaring. Afgegaan op de goede reviews en de Gault-Millau kan ik niet anders zeggen dan dat dit restaurant bezoek een grote deceptie was. Indien je de kaart ziet pretendeert men culinair niveau maar alles is nogal amateuristisch. Het begon al bij de entree, ongelooflijk warm in het restaurant.Gelukkig was er nog plek in de serre waar de schuifpui open kon. Het interieur benedenpeil met o.a de snelbinders aan de gordijn rails. Amuse, prachtige omschrijving maar flauwe smaak. Eigenlijk gold dat ook voor de andere gerechten m.u.v de garnalencocktail die was goed. De opmaak prima de basis ingrediënten zoals de gerookte paling en de andere vis zijn goed, maar de mouses, sausjes, groente smakeloos, geen enkele toegevoegde waarde eerder het tegendeel. Vervolgens de wijn, men biedt op de kaart bijpassende wijnen bij elk gerecht. De dame die ons serveerde wist er niets van, dus konden we eerst zelf kiezen uit 1 vd 3 huiswijnen bij het voorgerecht. Daarna kwam de andere serveerder met de wijn bij het hoofdgerecht, ook hij bekende dat het eigenlijk zijn vrouw was die alle verstand had van wijn. Hij serveerde voor mijn echtgenoot een Chileense rode wijn, maar helaas die was net zo warm als het restaurant😞. Deze terug gegeven het alternatief was een koude cabernet sauvignon. De witte wijn was ok van temperatuur. We hebben de nagerechten overgeslagen. Kortom de medewerkers doen hun best maar het resultaat is beneden peil. Gerechten zien er mooi uit maar daar is het mee gezegd. Prijs, kwaliteit totaal niet passend. Gault Millau zou weer eens lang moeten komen.

Delen Delen
image
Mariette V
20 April 2024

Heerlijk gegeten, relaxte informele sfeer, vriendelijke bediening. We hadden vooraf schol en boneless ribs, beide erg lekker, ribs waren echt top super mals. Hoofdgerecht eendenborst en kalfwang ook erg lekker en mals. Aanrader!

Delen Delen
image
Isebrand K
3 June 2023

We hadden het genoegen om onlangs een bezoek te brengen aan een klein, gezellig restaurant in Zoutkamp, en we moeten zeggen dat onze culinaire ervaring daar absoluut geweldig was. Het eten was niet alleen erg lekker, maar de eigenaars van het restaurant waren ook buitengewoon toegewijd, vriendelijk en creatief. Misschien niet een standaard pand voor een restaurant, maar wel knus en een mooie plek in het dorp. Wat ons ook opviel, was hoe prachtig de gerechten werden opgediend. De aandacht voor detail was goed te zien en droeg echt bij aan de algehele ervaring. Wat deze plek echt bijzonder maakte, was de huiselijke sfeer. De persoonlijke aandacht en zorg voor ons maakten de hele ervaring des te specialer. Een bezoek aan dit restaurant is wat ons betreft dan ook een aanrader voor fijnproevers en liefhebbers van goed eten.

Delen Delen