Deksels reviews

Oranjekanaal Noordzijde 10, 7853 TA Wezuperbrug, Nederland
image
3.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

20.00%

4

40.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

20.00%
Over Deksels

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Deksels in Wezuperbrug

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Bij een slechte beoordeling goed en uitgebreid beschrijven wat er volgens u misgaat. Boze reviews worden niet geplaatst.
Door op "Plaats review" te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Deksels

image
Michel Lobbert
18 May 2024

Heerlijk gegeten

Delen Delen
image
Eva Hol
29 July 2023

Dit restaurant zit op vakantiepark ‘t Kuierpad. Ik weet dat de branche het moeilijk heeft en kampen met personeelstekorten. Maar hier kun je echt veel meer van maken dan hoe het nu is. Het personeel is jong en onervaren. Niet storend, maar je moet wel opletten, want er gaat best wat mis. Het eten is eigenlijk te vergelijken met een snackbar. Voor die prijs vind ik eigenlijk dat er iets meer moeite gedaan moet worden. De vis van de Fish and Chips komt zeker niet van de visboer, maar eerder uit een supermarkt. Een klein beetje patat erbij en een piepklein beetje rauwkost. Dan vind ik het bedrag ervoor wel erg hoog. Ook voor de kipsaté (maar 2 stokjes) geldt hetzelfde. De ijsjes die ze maken zijn wel echt lekker. Nog een puntje: het restaurant is 2 dagen per week gesloten en de rest van de dagen open vanaf 14 uur. Op een camping is dit wel erg weinig. Je kunt veel meer verdienen als je de tent dagelijks open doet vanaf een uur of 11. Met al die koffie’s die je dan verkoopt, krik je de inkomsten flink op en kun je investeren in een iets diversere kaart met wat lekkerdere gerechten. Dan weet ik zeker dat het restaurant voortaan vol zit.

Delen Delen
image
Mariska Bruinsma
17 March 2022

Mariskabruinsma

Delen Delen
image
Piet Boer
29 July 2021

Delen Delen
image
Klazina Terpstra
20 July 2021

Delen Delen