Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Da Pio - Italian Fine Food & Bar

Jeffrey Potze
19 August 2024Tweemaal een steak besteld die zogenaamd de allerbeste steak (zelfs zogenaamd gecertificeerd volgens één of andere standaard) zou zijn voor €41,95 per stuk. Ober was echter vergeten te vermelden dat deze steak voor meer dan de helft uit vet bestaat. Had de ober dat netjes vermeld, nadat we hier duidelijk naar gevraagd hadden, dan hadden we een ander stuk vlees kunnen bestellen. Bij het weggaan aangehouden door de (vermoedelijke) eigenaar. Die haalde ook nog aan dat de picanha juist uit veel vet bestaat. Hij gaf aan dat hij een nieuwe had gemaakt als ik het gemeld had. Dat hadden we dus gedaan, maar de ober deed er niks mee. Die waren overigens te druk met de grote groepen, waardoor de aandacht voor de kleinere tafels verslapte. Erg jammer, want we komen juist terug naar dit restaurant, omdat het de laatste keer zo goed was bevallen. Zelfs nog met de eigenaresse gepraat over hoe erg de overstromingen waren geweest. Nu hebben we echt een negatieve ervaring gehad, waarbij tot twee keer aan toe verzuimd is deze te herstellen. UPDATE: Vermoedelijk zelfs ziek geworden van het eten hier. Kan het vlees geweest zijn, kan ook wat anders geweest zijn.


Miranda Heidenrath
16 July 2024Een heel mooi restaurant. Zeer goede bediening. En hoe leuk.. de eigenaar loopt rond door zijn restaurant, komt aan tafel en maakt een praatje over het bijzondere verhaal van hun restaurant of wenst je Smakelijk eten. Top! Het eten is ook lekker. Vooral de voorgerechtjes scampi in pikante tomatensaus en gefrituurde inktvisringen met saus waren om de vingers bij op te eten.

Nick Verstijlen
10 May 2024Tijdens een tripje naar Valkenburg gereserveerd bij Da Pio vanwege de goede beoordelingen. Bij aankomst mochten we een tafeltje uitzoeken en kregen we de menukaart. Hierop onze keuze gemaakt. Voorgerecht: Antipasti Da Pio. Gemengde antipasti van vlees, vis, kaas en Italiaanse groenten. Hoofdgerecht van mijn vrouw: Huisgemaakte lasagne. Hoofdgerecht van mijzelf: Penne all’ arrabbiata. Drinken: 2x Cabernet Sauvernon. Vervolgens wachten op het voorgerecht. Na ruim een uur hadden we nog geen voorgerecht en nog geen wijntjes. Dus geïnformeerd bij de bediening. Zij zei dat er iets fout gegaan was in het systeem en dat de bestelling niet was doorgezet. Ter compensatie kregen we de 2 wijn gratis. Vervolgens werd onze bestelling nog met voorrang doorgezet naar de keuken. Na ongeveer een kwartier kwam de serveerster weer naar ons toe met de mededeling dat de lasagne op was. Dus moest mijn vrouw een nieuw hoofdgerecht uitzoeken. Dit werd de pizza Quattro Stagioni. De 2 wijntjes hadden we ondertussen nog niet gekregen maar die kwamen. Ongeveer 5 minuten later. Kort hierna ontvingen we ons voorgerecht. Dit was wel OK, maar niet bijzonder. Enkele dingen van deze samenvatting van de meeste voorgerechtjes waren simpel weg niet heel lekker. Vervolgens wederom lang moeten wachten op het hoofdgerecht. De pizza van mijn vrouw was niet geweldig. Alles op de bodem schoof er namelijk in 1x af bij enkel het snijden van de pizza. Wat gewoon niet hoort bij een goede pizza. Mijn Penne all’ arrabbiata was wel redelijk maar er zaten heel veel zwarte olijven in. Uiteindelijk heb ik hier een deel van weggegooid omdat dit toch wel de smaak beïnvloedde. Ze stonden ook niet bij de ingrediënten vermeld. Kortom: Een tegenvallende en erg lang durende avond. We hebben geen toetje meer genomen en hebben afgerekend. Geen fooi uiteraard en niet de behoefte om nog terug te komen. Jammer, want het is zeker een mooie zaak om te zien. Totaal waren we 76,05 euro kwijt.

Estella Ven
31 March 2024Enkele weken geleden hier gegeten nadat we hier een paar jaar geleden ook zijn geweest. Over ons eerste bezoek was ik iets positiever. Deze keer hebben we erg lang moeten wachten op het eten en het werd al behoorlijk laat. Inmiddels waren we na een intensief dagje zo moe dat we het toetje hebben overgeslagen (dit doe ik echt zelden). Misschien personeelstekort? Dit is ook een welbekend probleem in de horeca momenteel. Dus kan het ze niet erg kwalijk nemen. Zelf vind ik het altijd prettig als het personeel even komt doorgeven dat het iets langer duurt. Ik had zalm en die was perfect gebakken en spaghettiaglio olio on the side. Deze was erg saai, flauw en smakeloos. Erg jammer want dat is mijn favo gerecht. Hier kan wel aan verbeterd worden. Ook hadden we wat brood met smeersel vooraf en dat was echt meer dan voldoende. Bediening is zeer vriendelijk. Nu 4 sterren en wie weet volgende keer weer 5.