Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Bistro Madeleine

Gusto Casa
15 September 2024Een heel fijn restaurant in Utrecht. We eten er vaak, maar nog nooit een teleurstellend gerecht gehad. Goede wijnen en fijn personeel. Enige minpuntje is de akoestiek en af en toe de temperatuur. Een gezellige informele plek. Rik weet wat lekker is en heeft liefde voor het vak. De Madeleines blijven fantastisch en ik blijf fan van de steak tartaar op brioche met kaviaar. Ieder gezelschap wat we meenemen is enthousiast

Allards Farm
28 July 2024Verrassend heel erg lekker gegeten. En verliefd geworden op de maître!! We gingen voor een simpele lunch maar dat werd een uitgebreid feestmaal. Heerlijk dat het nog zo kan! Ik kom er zeker terug. En wat heel fijn is je eet als een kasteelheer maar kan gewoon jezelf zijn.

John Thomsett
28 June 2024Madeleine lijkt ten onder te gaan aan hun eigen succes. Iedere centimeter van de ruimte wordt gebruikt om een stoel te plaatsen, ook al zijn dat plaatsen tegen een half-hoog muurtje waar je je benen niet onder kwijt kunt. Dit leidt tot een overvolle zaak waar je te dicht op elkaar zit en het onmogelijk is om een gewoon gesprek te hebben. Wij zijn dan ook naar het hoofdgerecht direct vertrokken om koffie te drinken op een plek waar je elkaar wel kon verstaan. De goedkoopste wijn is >€38 en dan mag je verwachten dat hij op temperatuur wordt geserveerd en niet ergens vandaan wordt gehaald waar de fles heeft liggen opwarmen. Opgewarmde wijn serveren… wie bij Madeleine let daar op? De aandacht van het personeel was zeer beperkt en onpersoonlijk. Het was duidelijk dat ze er graag tempo in hielden om de tafel nog een keer te kunnen vullen. Er was geen enkele uitleg bij het menu en dat bleek achteraf wel nodig. Als je een Entrée en een Plat principal besteld (wat toch niet vreemd is) heb je geen volledige maaltijd. Er zitten geen groentes bij en friet of een ander aardappelgerecht staat sowieso niet op de kaart. De gerechten die we kregen waren ruim van portie en zeker niet slecht. Goed bereid en gepresenteerd, maar verder niet spannend. De jus was bij zowel de kalfshaas als de lamsbout te waterig. Het brood werd niet bijgevuld dus we konden er verder toch weinig mee. Al met al blijf je voor veel geld met een leeg gevoel over. De twijfel om toch meer dan 2 sterren te geven was helemaal weg toen we zagen dat gasten hun hond hadden meegenomen in de zaak. Niets tegen honden, maar ze horen niet in een restaurant. Nog even over de hoge krukken zonder beenruimte. Je hoort op de reservering site aan te kunnen geven of je hoog of laag wilt zitten. Niet iedereen kan een avond op een kruk zitten. Dat is bij meer restaurants een probleem. Conclusie: Madeleine is op een drukke avond niet voor herhaling vatbaar. Op een rustige avond zou wel kunnen als je bereid bent de portemonnee flink te trekken.

Jos Bisschop
1 April 2024Paasdiner 1ste paasdag hier genoten. Wat een leuke avond. Ontvangst liet even op zich wachten, zaak afgeladen vol en we kregen een hoge tafel die wat krap was voor 4p. Gevraagd of we mochten wisselen maar dit bleek een 6p tafel en die werd ook even later weer bezet. Uiteindelijk met een andere tafel gewisseld, top geregeld maar dan het eten. Heerlijke charcuterie met 3 soorten flinterdunne plakjes vlees en een botermalse steak tartare. Salade met ribeye met zuurkool en een rogvleugel met een zoooo lekker curry sausje afgetopt met 4 desserts om te delen maken het heerlijk avondje af. O nee, de Valpolicella Ripasso had zeker ook zijn aandeel, ook aan te raden. 3 keer hoera voor de keukbrigade!!!

tamara oldenburg
26 September 2023Vorige week hebben we gedineerd bij Madeleine op aanrader van vrienden. Door hun enthousiasme hadden we veel verwachtingen. De service was vriendelijk en oplettend. De charcuterie was goed gevuld met smakelijke plakjes vlees. Het tuna voorgerecht was erg puur gehouden waar ik persoonlijk wel fan van ben, ik miste wel een eigen touch aan het gerecht. De Salade kalfs entrecote had een bijzonder combinatie van zoet en hartig, bijzonder smaken samen en raad ik zeker aan. Als een soort tussengerecht hadden we de courgette in een curry, we vonden de courgette iets te waterig en hadden iets meer pit verwacht. Als hoofd gerecht was de halve haan in kreeften saus erg lekker, wel was de Rochefort een beetje overheersend en was het een zwaar gerecht waardoor er geen ruimte meer was voor een dessert, wel was de combinatie van haan en vis erg lekker. Verder was de jus van de kalfswang goed op smaak en het werd mooi op gediend in de pan zelf. Ik raad het zeker aan om hier te gaan eten, de prijsverhouding in combinatie met de goed gevulde bordjes vond ik prima, de producten waren onwijs vers en goed wel miste ik kwa smaken soms een eigen touch.