Restaurant Morille reviews

Biggekerksestraat 3, 4371 EW Koudekerke, Nederland
image
4.2 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

40.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Restaurant Morille

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 18:30–00:00
  • Woensdag: 18:30–00:00
  • Donderdag: 18:30–00:00
  • Vrijdag: 18:30–00:00
  • Zaterdag: 18:30–00:00
  • Zondag: Gesloten
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant Morille in Koudekerke

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Bij een slechte beoordeling goed en uitgebreid beschrijven wat er volgens u misgaat. Boze reviews worden niet geplaatst.
Door op "Plaats review" te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant Morille

image
Bert Koelewijn
30 August 2024

Eten is hier het ontdekken van onbekende eigenschappen van bekende ingrediënten. Erg leuk en bovenal lekker. De zelf opgelegde beperking in de keuze van het gevoerde wijnassortiment zorgt voor hoogte- en diepte-punten. Maar de hoogte punten winnen duidelijk bij restaurant Morille

Delen Delen
image
Frederiek Wolff
14 August 2024

Geweldig lekker en origineel gegeten. Daarnaast ook lekkere en speciale wijnen geproefd. Dat alles uit de streek komt maakt de ervaring nog meer bijzonder en toch nooit het gevoel 2x hetzelfde te eten. De menu met 14 creaties is perfect te doen en je hebt zeker voldoende gegeten!

Delen Delen
image
Richard van Maarseveen
16 March 2024

We hebben hier gedineerd en genoten van het bijzondere eten en de aandacht voor de gerechten die geserveerd worden. Het concept van 14 gerechten is niet bevallen. Overdaad schaadt en het aantal van 14 gangen is echt teveel van het goede. Het haalt ook het bijzondere van de individuele gerechten een beetje onderuit. Er werd erg nadrukkelijk geprobeerd een extra kaasgerecht te verkopen (dat zou dan nummer 15 worden) en drank. Dat mag wel iets minder. Met een ander concept zouden we hier nog wel een keer terug komen.

Delen Delen
image
Kena Stuart
12 January 2024

Met een groep van 12 man kwamen wij hier dineren. Deze mensen hebben passie voor hun werk, en dat is te merken. 14 creaties geproefd. Nooit vlak, telkens weer een mooie smaak en goede textuur. Lekkere wijnen erbij. Wat ik ook leuk vond is dat de mogelijkheid aangeboden werd alleen een slokje wijn te bestellen bij elk gerecht zodat je toch de gehele ervaring mee kon beleven zonder te veel wijn te drinken. En hele leuke alcohol vrije alternatieven. De bediening was ook goed en vriendelijk. Lang geleden dat ik zo heb genoten in een restaurant.

Delen Delen
image
Francis Raman
17 April 2023

Het was een hele avond genieten van de topcreaties (maar liefst 14!) van chef Dennis Willems, die enkel werkt met seizoensgebonden en plaatselijke producten. Fantastisch om al deze pareltjes te mogen ontdekken. Een bijzonder hartelijke ontvangst ook maakte de avond helemaal af. Topadres!

Delen Delen