Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Pastoe Foodbar

Jomi Latuheru
22 August 2024Verrart door de toffe ervaring hier, ook al hadden we al positieve mond-op-mond reclame hadden gehoord. Nog niet alle gerechtjes scoorden bij ons een 10: de foccaccia was qua smaak wat eenvoudiger dan we hadden verwacht en de steak tartaar had een paar net iets te grote, wat taaie stukjes. Maar de venkel, parelcouscous, steak en buikspek waren heerlijk! De bediening is een verademing, heel fijn. Ondanks dat de rekening en smaakcombinaties iets hoger segment zijn, voelt de sfeer nog wel toegankelijk. Wat mij betreft perfecte combinatie.


Ronald
26 May 2024Inmiddels zo vaak langs gefietst en nu eindelijk eens een keer gegeten. We kenden de locatie nog toen het nog De Zagerij was; dus daar lagen ook onze verwachtingen. Wat opvalt is de openheid & toegankelijk; of je nou lekker wilt loungen; aan het water, terras buiten, lekker hangen binnen, hoge tafels, lage tafels, banken, het maakt niet uit je vind je plekje wel. De inrichting is Aziatisch, mediterraans, modern (de kunst stukken snap ik niet zo, maar staat wel). Het eten is in een woord gewoon heerlijk; bijzondere smaken en met als hoogtepunt de focaccia (op basis van recept vd dag). Lekker gekruid & pittig. Daar kom ik zeker nog een keer voor terug, wellicht met een vrimibo (ook ideale locatie). Twee open keukens (zover ik het kon zien); aan de bar en in de hoek waar wij zaten een houtoven keuken (geen last van rook ofzo wat eerder werd gezegd). En prima wijnkaart; we zijn na de cocktails over gegaan op de goedkoopste fles wat een prima wijntje is.

Bob Jeurgens
19 January 2024De sfeer in het restaurant was bij binnenkomst goed, de open keuken en bar geven een uniek gevoel. De industriële ruimte is bijzonder, al vond ik de aankleding af en toe een aparte mix van Japans minimalisme en Boho/Ibiza-stijl en ik moet toegeven dat ik dat niet helemaal vond werken. Een uitgebreide wijn- en cocktailkaart met veel bijzondere keuzes. Zeker de cocktails zijn echter wel aan de prijzige kant (€10-€14). Vriendelijke service, maar ik verwacht nét iets meer van dit type segment. Er miste gewoon nét iets. Jas werd bijvoorbeeld wel aangenomen, maar we moesten hem vervolgens wel zelf weer zoeken (geen idee waar in het pand ze hingen). Met een paar simpele aanpassingen zou het restaurant en de gast-ervaring naar een hoger niveau getild kunnen worden (karafje water bij de wijn, broodje met olie van het huis, uitleg bij de gerechtjes die geserveerd worden). Het eten was lekker, maar niet super bijzonder of innovatief. De prijs/kwaliteit/portionerings-verhouding klopt voor mijn gevoel nog niet helemaal. Veel keuze voor vegetarische en veganistische gerechten. Aanraders zijn de bietentartaar en de chocolademouse! Al met al was het prima. Ik kom ik de toekomst denk ik nog wel eens terug om te kijken of er al wat verbeterd is omdat het restaurant er dan al wat langer zit!

D
10 November 2023De eerste indruk van het restaurant, bij binnenkomst, was erg goed. Het restaurant ziet er indrukwekkend, industrieel en chic uit. Voelt een beetje Berlijn-achtig. Het shared-dining concept vond ik een leuk idee, vooral omdat er een aantal veganistische gerechten aangeboden worden op de kaart. Echter was de algehele eetervaring teleurstellend. Zelf eet ik vaak met zo min mogelijk zout, dus ben hier zelf ook aan gewend. Maar elk gerecht volkomen smaakloos (met lichte uitzondering van de vegan pizza en geroosterde venkel). Ik heb pas 1 keer in mijn leven iets terug moeten sturen, omdat het niet te eten was. Bij Pastoe is dit nu voor de tweede keer gebeurd. De Trofie al Pesto, gemaakt met huisgemaakte pesto, sperziebonen en zonder Parmezaanse kaas. Voor mijn gevoel was dit gewoon pasta met sperziebonen, zonder iets eraan toegevoegd. Familie aan tafel had hetzelfde gerecht, maar dan met de Parmezaanse kaas toegevoegd. Ook zij vonden mijn veganistische variant niet lekker. Ik gaf dit aan bij een van de werknemers, de reactie die ik terugkreeg was erg onaangenaam. Ik gaf aan dat ik het raar vond dat een vegetarisch gerecht vegan kan worden gemaakt, maar dat er niet iets van kruiden is toegevoegd. En dat je dan ook nog eens dezelfde prijs betaalt, terwijl het belangrijkste ingrediënt voor smaak eruit is gehaald…. Uiteindelijk was het wel van de rekening gehaald. Op de site vermeldden zij: ''Onze mediterrane-italiaanse keuken staat garant voor gerechten vol smaak en authenticiteit''. Helaas heb ik dit niet kunnen ervaren. Zout en kaas staan bij mij niet gelijk aan gerechten vol smaak. Ook al is iets veganistisch hoort dit niet smaakloos te zijn. De service en ambiance waren wel erg aangenaam, dus wellicht zou ik in de toekomst wel weer komen eten. Maar voorlopig even niet 😉 Een veganistisch gerecht kost tussen €7,00 tot €8,50,