Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van restaurant Le Poirier

Robert de Hoop
18 August 2024Een heerlijk 6-gangen diner met creatieve gerechten. Onze favoriet was het bloemkool gerecht! Genoten van het eten met bijpassende wijnen en zelfs port bij het kaasplankje. Qua timing werden de gerechten op het juiste moment geserveerd. Vriendelijke bediening. Kortom een aanrader!

Bart Brinker
17 March 2024Zeer vriendelijk en heerlijk gegeten. De chef speelt met smaken in de gerechten die wij niet heel vaak meemaken. Naast smaak wil ook het oog wat. Ook daar wordt met lef aan gewerkt. Zo kregen we niet alleen een filet van duif, maar kwam er ook een pootje mee. Gewaagd!!

Patrick de Groot
14 February 2024Valentijns diner! Zeer vriendelijke en kundige bediening. Aandacht voor de gast was 100%, zoals het overal zou moeten zijn. Mooi samengesteld diner met verrassende combinaties. Entourage is mooi en modern bij de tijd. Ik zou dit restaurant zeker aanbevelen. Complimenten aan dit jonge team (bediening) en aan de keuken!

Kevin Lievense
19 April 2023Wij hebben een 4 gangen diner genomen en hebben echt heel erg lekker gegeten! Naast het lekkere eten was ook de bediening vriendelijk en behulpzaam! We hadden van te voren onze voorkeuren aangegeven en hier heeft de keuken goed rekening mee gehouden. Mocht je hier willen dineren moet je wel van te voren reserveren.

Evert
23 February 2023We verbleven in het bijbehorende boutique Hotel ter Zand en na een blik op de kaart vh restaurant besloten we daar te dineren. Dat was een zeer goede keuze. Aan de kachel in de keuken van de Poirier staat een groot talent van wie we nog veel gaan horen: Terrence van Lenten. Hij maakt orginele en zeer smaakvolle gerechten, alles uit eigen koker. Het is te zien en te proeven dat hij tijdens zijn opleiding stage heeft gelopen in bredaas enige sterrenrestaurant: Wolfslaar. Prachtig dat deze jonge chef de kans heeft gekregen om een stevige signatuur te zetten in het Zeeuwse. We hebben ons meerdere wijnen laten voorzetten door sommelier van dienst die eigenlijk de hotelmanager is maar niet echt onderdoet voor een door de wol geverfde vakman. Bij een prachtig mosselgerechtje met saffraan zette hij ons een heerlijke frisse Alvarinho voor die point blanc paste. Het hele team, van chef tot manager, van receptie tot bediening straalt een sterke professionaliteit en klantvriendelijkheid, een vrolijkheid en beschaving uit waar menig gerenomeerd hotel nog wat van kan leren. Het moge duidelijk zijn: wij hebben drie dagen genoten in deze entourage en we komen hier binnenkort weer terug.