Bakker Bart Venlo Lomstraat

|

Venlo

Sushihome Gorinchem

|

Gorinchem

Gouden Huis Hoogeveen

|

Hoogeveen

o bistro

|

Amsterdam

Chinees Indisch Restaurant Ni Hao

|

Terborg

eetcafé De Raatskelder

|

Roosendaal

Gastropub De Kleine Wereld

|

Breda

Frituur-Steakhuis Tom

|

Eede

Loetje Vught

|

Vught

Ristorante Pizzeria Nonna Sara

|

Malden

Restaurant Red Apple reviews

Van Coothplein 16, 4811 NE Breda, Nederland
image
4.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

60.00%

4

20.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

20.00%
Over Restaurant Red Apple

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 17:30–22:00
  • Woensdag: 17:30–22:00
  • Donderdag: 17:30–22:00
  • Vrijdag: 16:30–22:30
  • Zaterdag: 16:30–22:30
  • Zondag: 16:30–22:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant Red Apple in Breda

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant Red Apple

image
Arek Aszyk
7 September 2024

Mijn ervaring bij Red Apple was over het algemeen erg positief. Het interieur was modern en gezellig, met zachte verlichting die een ontspannen sfeer creëerde. Het personeel was zeer vriendelijk en attent, hoewel het af en toe even duurde voordat we onze drankjes kregen. Wat betreft het eten, de gerechten waren uitstekend bereid. Ik probeerde de [naam gerecht] en het was smaakvol en goed gepresenteerd. De porties waren precies goed, en het dessert was de perfecte afsluiting van de maaltijd. Het menu had een goede variëteit aan opties, waaronder enkele vegetarische en veganistische gerechten. De prijzen waren redelijk gezien de kwaliteit van het eten, en ik vond de prijs-kwaliteitverhouding goed. Het enige kleine minpunt was dat airco niet aan staat.

Delen Delen
image
Cinderella Van Hoof
6 August 2024

We hebben echt heerlijk gegeten. Porties zijn precies goed. En uitgebreide keuze van gerechten. Heel vriendelijk personeel .

Delen Delen
image
Kattentrimsalon Mdame Figaro
17 May 2024

Wat een leuk concept! Toen wij binnenstapten, wisten wij niet dat dit een all you can eat restaurant was. Bij ons in België zijn dit soort restaurants vaak een cheap buffet maar hier waren het echt verfijnde à la carte gerechten. Het eten kwam snel en er was voor mij als vegetariër voldoende keuze. Het eten was ook zeer lekker en gevarieerd. Voor ons een echte ervaring. Ook de wijn was heel lekker.

Delen Delen
image
yoyo shum
25 April 2024

We zijn woensdag 24 april gaan eten bij Red Apple, een all-you-can-eat restaurant en hadden we gereserveerd voor 20.00 uur. Ongeveer anderhalf uur voor onze aankomst hebben we gebeld om hen op de hoogte te stellen van onze vertraging door file, waarbij we aangaven dat we een half uur later zouden arriveren. Ze verzekerden ons dat de keuken open zou zijn tot 22.00 uur en dat bestellen nog steeds mogelijk was. Echter, om kwart voor tien kwamen ze ons vertellen dat dit de laatste bestelronde was en dat we verplicht waren een dessert te bestellen. Na een discussie met de verantwoordelijke mochten we uiteindelijk nog een warm gerecht bestellen, maar geen dessert meer. Helaas was het warme gerecht dat we kregen koud en rauw, met name de varkenshaas. Tijdens de discussie vertelde de verantwoordelijke ons dat ze slechts 8 gangen wilden serveren in een all-you-can-eat restaurant, ongeacht het tijdstip van aankomst, wat voelde als een stille bedrog van de zaak."

Delen Delen
image
Nick Verstijlen
7 April 2024

We waren er nét na de opening voor het eerst geweest. Toen hadden we helaas een mindere ervaring. We werden vaak vergeten, het eten was OK maar zeker niet meer dan dat en de bestellingen verliepen niet altijd even goed. Nu, jaren later, in de herkansing! We zijn hier vanavond met vrienden geweest. En wat een wereld van verschil! Hele goede wijnen gedronken, door slimme keuzes gemaakt te hebben in gerechten ook best wat verschillende gerechten kunnen proberen. Gelukkig kan ik melden dat ik over niets iets te klagen heb. Alles was werkelijk geweldig lekker. Ik wou dat ik meer foto’s gemaakt had maar door de gezelligheid van de avond is het me totaal ontschoten. Alles was goed gaar, rijk en heerlijk van smaak én goed gecombineerd. De bediening was niet bijzonder hartelijk of behulpzaam maar wel gewoon vriendelijk en ze hield onze tafel goed in de gaten of we nog iets nodig hadden of dergelijke. Dikke prima dus. Qua sfeer kan het sfeervoller lijkt me, en we zaten op banken bij het raam. Wat qua uitzicht leuk was maar een hele avond op de banken zorgde ervoor dat we zo stijf als een plank waren. Het grootste deel van het restaurant heeft gewone stoelen die er lekker en comfortabel uitzagen. Gelukkig heeft Red Apple deze herkansing zeker waar gemaakt en nu is het zeker voor herhaling vatbaar.

Delen Delen