Eeterij & Tapperij 't Ambacht

|

Hendrik-Ido-Ambacht

Sushi San

|

Zeist

Brasserie America

|

Valkenburg

Hotel Hulsebos

|

Zuidbroek

Restaurant Tapasbar Toledo Wageningen

|

Wageningen

Oek

|

Schagerbrug

Poivrons Extérieur

|

's-Hertogenbosch

Heinde Alkmaar

|

Alkmaar

GYROS BOUTIQUE

|

Dordrecht

Kwalitaria Hillegom

|

Hillegom

Griekse Taverna Tasos reviews

Haagweg 239, 4812 XD Breda, Nederland
image
3.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

0.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

40.00%
Over Griekse Taverna Tasos

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 16:30–21:30
  • Dinsdag: 16:30–21:30
  • Woensdag: 16:30–21:30
  • Donderdag: 16:30–21:30
  • Vrijdag: 16:30–21:30
  • Zaterdag: 16:30–21:30
  • Zondag: 16:30–21:30
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Griekse Taverna Tasos in Breda

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Griekse Taverna Tasos

image
Sandra van der Willigen - Schouten
26 August 2024

Als je om half 6/kwart voor 6 aan tafel zit en pas een uur vanaf bestellen je voorgerecht krijgt ( en sommige miste het voorgerecht! ) om half 9 je hoofdgerecht krijgt en er van alles mist zowel aan de hoofd als voorgerechten gaat er echt iets mis. Voorgerechten stonden ook nog op tafel toen de hoofdgerechten kwamen. Er miste van alles en alles kwam later aan. Sommige gerechten waren ook niet enorm warm. De meisjes die bedienden waren erg vriendelijk. Maar er was 1 man en deze was echt ten zeerste onvriendelijk. Toen mijn oma van 89 vroeg waar ons hoofdgerecht bleef, was hij ontzettend naar en onbeleefd en vroeg hij aan haar of ze nog ergens moest zijn dan of haast had... ze ging bijna van haar stokje omdat ze geen voorgerecht op had maar ja, wie verwacht ook dat het zo intens lang duurt? Maar om zo'n toon tegen een vrouw van die leeftijd aan te slaan... onbeschoft. En ik zat ernaast en gelukkig hebben meer mensen het gehoord. Dit kan echt niet. Hij kon alleen aan de tafel komen om drankjes te schenken. Lekker verdienen op die manier!

Delen Delen
image
Frank Sanders
21 August 2024

We zijn weggelopen uit restaurant na 1,5 uur nog geen eten. Alles wat uit de keuken kwam ging per scooter weggebracht worden. Mensen naast ons zeiden dat ze al 2 uur zaten te wachten op hoofdgerecht. Gelijk naar Sirtaki gereden. Binnen 15 min de grootste schotel voor onze neus. De geruchten zijn dus echt waar over Tasos maar wilde eerst dit niet geloven. Eens maar nooit meer Tasos.

Delen Delen
image
Koen van Breda
11 August 2024

Erg leuk restaurant. Je waant je in Griekenland. Eten is lekker, ongedwongen sfeer. Vriendelijk personeel. Heerlijk buiten kunnen eten en tegen het eind van de avond bij een regenbui kregen we een fijn plekje binnen (schone borden en bestek) om nog wat ma te tafelen.

Delen Delen
image
Joeri Hoogstad
16 June 2024

Bij binnenkomst bij Tasos Breda, voel je meteen de warme, gastvrije sfeer die zo kenmerkend is voor de Griekse cultuur. Dit restaurant heeft zijn reputatie als het allerbeste Griekse restaurant ter wereld meer dan waargemaakt. Elk detail, van de inrichting tot de service, straalt authenticiteit en kwaliteit uit. De culinaire ervaring begint met de voortreffelijke voorgerechten. De mezze schotel is een absolute aanrader, een feest van smaken met vers gemaakte tzatziki, dolmades en heerlijk knapperige spanakopita. Elk hapje brengt je dichter bij de Griekse eilanden. Het hoogtepunt van het diner is zonder twijfel het hoofdgerecht. Of je nu kiest voor de sappige souvlaki, de perfect gegrilde lamskoteletjes of de moussaka die smelt op je tong, elk gerecht is bereid met de fijnste ingrediënten en een onmiskenbare passie voor de Griekse keuken. De smaken zijn puur, de porties royaal en de presentatie is kunstzinnig zonder pretentieus te zijn. Niet te vergeten is de uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde Griekse wijnen die de gerechten perfect aanvullen. De bediening is vriendelijk, attent en altijd bereid om advies te geven over de beste wijn-spijs combinaties. En dan is er nog het dessert. De huisgemaakte baklava, doordrenkt met honing en met een perfecte balans tussen knapperigheid en zachtheid, is de perfecte afsluiting van een heerlijke maaltijd. Tasos Breda biedt meer dan alleen eten; het biedt een beleving. Een avond hier voelt als een mini-vakantie naar Griekenland, zonder het vliegtuig te hoeven pakken. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een feestelijke maaltijd met vrienden en familie, Tasos Breda garandeert een onvergetelijke ervaring. Kortom, voor wie op zoek is naar de ultieme Griekse culinaire ervaring, is Tasos Breda de onbetwiste bestemming. Het is een ware parel in het culinaire landschap en een must-visit voor elke liefhebber van de Griekse keuken.

Delen Delen
image
Jacqueline Arnouts
4 February 2024

zeer veel tafels in een tekleine ruimten. En teveel personeel iedere 3 min smaak het. Wil uw nog drinken.

Delen Delen