Restaurant Wok De Lange Muur

|

Brunssum

La Latina restaurant

|

Zaltbommel

Estelle’s Vis

|

Enschede

Restaurant Ecluse

|

Sluis

Restaurant Oliva Oisterwijk

|

Oisterwijk

Resto VanHarte

|

Alkmaar

La Palazzina

|

Leiderdorp

Kebab King Grillroom

|

Amsterdam

Restaurant Vroeg

|

Bunnik

Indaver bedrijfsrestaurant

|

Hoek

Grand Café 1909 reviews

Loopuytpark 31, 1787 AD Julianadorp, Nederland
image
4.8 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

20.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over Grand Café 1909

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 11:30–22:00
  • Woensdag: 11:30–22:00
  • Donderdag: 11:30–22:00
  • Vrijdag: 11:30–23:00
  • Zaterdag: 11:30–23:00
  • Zondag: 11:30–22:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Grand Café 1909 in Julianadorp

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Grand Café 1909

image
M Krijgsman
12 September 2024

Gezellig kleine eetcafé Kwamen binnen was rustig toen we weg gingen was het vol maar niet zo vol dat je het merkt hangt een gezellige sfeer. Bediening was vriendelijk eten werd snel geserveerd. Eten was gewoon super vlees was heerlijk mals en kwaliteit was gewoon super. Serveerster maakte nog tijd voor een praatje en jammer dat het te ver weg is anders zouden we hier geregeld gaan eten!

Delen Delen
image
nathalie nijland
25 July 2024

Al meerdere keren gegeten en het is elke keer weer heerlijk! Vriendelijk personeel en een mooie schone zaak. Zelfs aan kinderen word gedacht, leuk speelgoed aanwezig!

Delen Delen
image
Ria Jacobs-Janssen
31 March 2024

Heerlijke kerstavond 2022 gehad! Ook 2de kerstdag 2023 was weer heel gezellig en lekker. Pasen 2024 👍🏻

Delen Delen
image
Mendy Laagland Winder - Kramer
9 March 2024

Gezellig tentje om te eten. Vriendelijk personeel. We werden niet altijd gezien/of kon soms wat lang duren maar wel vriendelijk en gastvrij. Het eten was super lekker. Ook meer dan voldoende keuze op de kaart. Wij gaan hier zeker nog eens heen!

Delen Delen
image
Niehland Reil
11 June 2023

Dit is een verdraaid leuk, schoon en net plekje om wat te gaan eten of eens gezellig koffie te gaan drinken. Terrasje erbij en aan de binnenkant van het Grand Café ziet u allerlei leuke details. Het is er zowel praktisch als sfeervol ingericht. Dat moet ook wel want de eigenaar heeft zijn sporen in de afgelopen decennia in de horeca wel verdiend. Eerst langdurig in Amsterdam en daarna wilde hij weer eens wat nieuws proberen en besloot aldus om het eens op zijn oude geboortegrond te gaan proberen. Enkele maanden voor Covid-19…de arme man. We beseffen met zijn allen denk ik niet goed hoeveel ellende die mondiale golf van  Covid-besmetting in ons land binnen de horeca wel niet heeft aangericht. Deze eigenaar weet toch echt ´van wanten´, dat bewijst onweerlegbaar het onberispelijke interieur van zijn zaak, echter, ook hij is er binnenkort helemaal ´klaar mee´. Belasting perikelen natuurlijk (vanwege de doorlopende kosten tijdens de perioden van sluiting) zoals zoveel andere horeca-ondernemers dat ook nog steeds voelen, zijn gezondheid maar ook het voortdurend moeten vechten om kwalitatief goed personeel eisten ook bij deze rasondernemer helaas zijn tol en wanneer u dus nog van dit plekje wilt gaan genieten onder de huidige werkgever moet u snel zijn want na deze zomer wordt het stokje overgegeven en dan is het natuurlijk maar weer afwachten hoe een nieuwe eigenaar de zaken gaat aanpakken. De eerste kennismaking verliep wat stroef maar later trok de eigenaar gelukkig bij en ontstond er toch nog een geanimeerd gesprek. Kijk vooral nog even naar de foto´s zou ik zeggen, die spreken voor zich. Aan elk detail wordt daar gedacht en de gerechten uit de keuken heb ik zelf (nog) niet geproefd maar ik zou er zo gaan eten ondanks dat ik op dat gebied zeer kritisch en absoluut niet de makkelijkste ben. Ik aarzelde, qua waardering, eerst tussen 4 en 5 sterren maar toen ik eenmaal het ongelooflijk hoge gemiddelde cijfer van deze zaak zag…meer dan 200 reviews en dan een 4,7 halen… was ik om, vergaf ik de eigenaar de eerste ijzige minuten, en besloot hem voor die laatste werkzame maanden in zijn Grand Café een stevig steuntje in de rug te geven. En laten we eerlijk zijn, kijk naar bv de foto´s van het toilet…, eigenlijk is op deze plek echt nauwelijks wat af te dingen.

Delen Delen