Pizzeria La Gabbianella

|

Sloten

Nul73 Lunch en Diner Café

|

's-Hertogenbosch

Brasserie Heerlijk

|

Rotterdam

Eetcounter 2000

|

Bellingwolde

The Seafood Bar

|

Amsterdam

Eetcafé Vallen

|

Utrecht

Het Wapen Van Velden

|

Velden

De Oaverkante

|

Wijhe

Bakker Bart Vlijmen

|

Vlijmen

Brasserie Expreszo

|

Breukelen

Café Local, lekker eten en drinken in Maastricht reviews

Markt 38, 6211 CK Maastricht, Nederland
image
4.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

0.00%
Over Café Local, lekker eten en drinken in Maastricht

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 09:30–22:00
  • Dinsdag: 09:30–22:00
  • Woensdag: 09:30–22:00
  • Donderdag: 09:30–22:00
  • Vrijdag: 08:30–22:00
  • Zaterdag: 09:30–22:00
  • Zondag: 09:30–21:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Café Local, lekker eten en drinken in Maastricht in Maastricht

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Café Local, lekker eten en drinken in Maastricht

image
Mart Peijnenborg
10 September 2024

Het menu is niet heel erg uitgebreid maar wel gevarieerd. Ook zijn de gerechten goed bereid en worden mooi verzorgd opgediend. Wat zeker belangrijk is, is de ambiance waarin gegeten wordt en deze is wat ons betreft, erg goed. De ruimte is klein maar goed en smaakvol ingericht en de bediening is gemoedelijk, erg klantgericht en goed passend bij de sfeer die wij zoeken bij het eten in een klein restaurant. Voor culinaire hoogstandjes met haut-cuisine bediening moet je hier niet zijn maar ga je voor goed, smaakvol eten in een gezellige sfeer dan ben je hier op het goede adres.

Delen Delen
image
Desiree D
30 June 2024

Ja wat kan ik zeggen.... We kwamen hier omdat we goede ervaringen hadden precies een jaar geleden in een voor ons moeilijke periode. Zowel het eten en de sfeer als de gastvrijheid waren uitstekend. Nu wilden we vanwege die goede herinneringen weer terug. Wat een enorme vergissing! Die gastvrijheid was deze keer mijlenver te zoeken. Het meisje dat ons 'bediende' had een attitude van hier tot ginder, echt vreselijk onvriendelijk, op het ongemanierde af. Een raadsel wat ze daar deed. Het brengen van de drankjes ging bepaald niet vlekkeloos en uiterst traag en toen moest het eten nog beginnen en kregen we te horen dat we omdat we met 'n groep waren (8), we maximaal 5 verschillende gerechten mochten bestellen. Nog nooit meegemaakt! Frites en brood kwamen een half uur na de gerechten op tafel, belachelijk. Geen moment werd ons gevraagd of we nog wat wilden drinken. Wat is hier in hemelsnaam gebeurd, zó druk was het helemaal niet. Er was geen excuus voor deze abominabele bedoening. Het eten was ok. We zijn direct na 't eten vertrokken, vastbesloten nooit meer hier terug te komen. Ontzettend jammer.

Delen Delen
image
Je ffrey.Kandel
5 April 2024

Gezellig, klein terrasje met vriendelijke, vlotte en goede bediening. Je kijkt lekker weg op de markt van Maastricht. Limburgse kersen vlaoiiii is aan te raden. Het eten wat ik voorbij zag komen zag er ook goed uit. Toevoeging: volgende dag weer hier geweest. En vanaf daar de eerste zonnestralen van het jaar op het terras tot me genomen. En ook weer de hele namiddag gezellig gedronken en daarna ook gegeten. Van voor- tot nagerecht was alles super lekker en netjes afgewerkt. Met de vriendelijke bediening erbij kan ik niks anders zeggen dat het een topzaak is. Keep it going!

Delen Delen
image
Jean-Pierre Michiels
24 March 2024

Zaterdag 23 maart 2024 met 3 koppels gaan lunchen. Alles was tip top in orde. Een mooie gereserveerde tafel voor 6 personen aan het raam, een supervriendelijke bediening en ook nog eens héél lekker eten. Echt een aanrader in Maastricht. En we komen zeker terug. Jean-Pierre Michiels uit Genk (B)

Delen Delen
image
Aysha Sahin
20 March 2024

Een leuk en gezellig restaurantje met een mooi teras! We hadden de fish en chips deze smaakte erg lekker. Friet had knapperiger gemogen. Verder goede portie. Als dessert de brownie. Deze was ook grote portie en smaakte erg lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel. Kom hier zeker nog eens

Delen Delen