Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van La Base Pizza Kampen

Andries K
27 April 2024Voor de eerste keer deze vrij nieuwe vestiging in Kampen bezocht. Attente en vriendelijke ontvangst. Aan de tafel werd keurig de manier van de bereiding van de pizza uitgelegt. Benieuwd hoe deze zou smaken. Het voorgerecht van de Bruschetta Due is een prima starter. De pizza's waren heerlijk van smaak, gevolgd door een pizza Nutella als dessert. Weer eens heel wat anders, maar zeker de moeite waard. Ook de koffie na afloop was prima. Kortom een zeer geslaagde eerste kennismaking.

Marc Helleman
6 March 2024Eten was erg goed en een gezellig sfeertje in het restaurant! De focaccia met verse pesto vooraf is een aanrader. De carpaccio was echter erg karig voor wat je er voor betaalt (foto bijgevoegd). Dit ook aangegeven in het restaurant, maar werd helaas niks aan gedaan.



Boaz Tepper
17 December 2022Erg goede pizzeria. Hij is wat aan de prijzige kant, maar dat is te begrijpen. De ambiance is namelijk erg chique, de bediening is erg vriendelijk (en niet te opdringerig) en het pizzadeeg is uniek. Er wordt veel aandacht besteed aan deze bodem, de bereidingswijze wordt namelijk door de bediende uitgebreid uitgelegd. En dat is is terecht: het een erg luchtige, elastische bodem met van die mooie donkere pantervlekken - typisch Napolitaans dus! De ingrediënten zijn kwalitatief goed. Toch miste ik bij mijn pizza Burrata e Pesto de tomatensaus erbij, dat vind ik persoonlijk lekkerder. Ook had ik de Grana Padano-flakes liever wat meer gesmolten zien, die waren nu nog helemaal hard. Omdat de burrata (begrijpelijkerwijs) ook al koud geserveerd werd, smaakte het geheel iets meer als een salade dan een lekker warme pizza. De pizza Verdure van mijn vriendin had een erg goeie smaak met smaakvolle groenten en en heerlijke tomatensaus - ook al was ie wel een tikkie zuur. Deze pizza had meer de typische Italiaanse tomatensmaak die ik had verwacht. De Italian baked cheesecake was heerlijk qua smaak en structuur, voor mijn gevoel zat hier ricotta in. Genieten! Ook de focaccia als voorgerecht was heerlijk. Het leek alsof hier het zelfde pizzadeeg voor werd gebruikt, het was dunner dan ik gewend ben van een focaccacia, maar tegelijkertijd ook erg luchtig. Er zat wel iets te veel rozemarijn op. Kortom: een stijlvolle plek met een fantastische pizzabodem. De vullingen en smaken mogen nog iéts meer op hetzelfde niveau komen als het interieur en de bodem, het gaat vooral om de combinatie van de smaken. Hier zou ik nog wat meer 'finesse' in willen zien. Maar dat komt met de tijd vast goed!