La Base Pizza Kampen reviews

Botermarkt 1, 8261 GR Kampen, Nederland
image
4.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

60.00%

3

0.00%

2

0.00%

1

0.00%
Over La Base Pizza Kampen

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 17:00–21:00
  • Dinsdag: 17:00–21:00
  • Woensdag: 17:00–21:00
  • Donderdag: 17:00–21:00
  • Vrijdag: 12:00–21:00
  • Zaterdag: 12:00–21:00
  • Zondag: 17:00–21:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij La Base Pizza Kampen in Kampen

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van La Base Pizza Kampen

image
Andries K
27 April 2024

Voor de eerste keer deze vrij nieuwe vestiging in Kampen bezocht. Attente en vriendelijke ontvangst. Aan de tafel werd keurig de manier van de bereiding van de pizza uitgelegt. Benieuwd hoe deze zou smaken. Het voorgerecht van de Bruschetta Due is een prima starter. De pizza's waren heerlijk van smaak, gevolgd door een pizza Nutella als dessert. Weer eens heel wat anders, maar zeker de moeite waard. Ook de koffie na afloop was prima. Kortom een zeer geslaagde eerste kennismaking.

Delen Delen
image
Marc Helleman
6 March 2024

Eten was erg goed en een gezellig sfeertje in het restaurant! De focaccia met verse pesto vooraf is een aanrader. De carpaccio was echter erg karig voor wat je er voor betaalt (foto bijgevoegd). Dit ook aangegeven in het restaurant, maar werd helaas niks aan gedaan.

Delen Delen
image
Daniël “Scania4serie” v. Dijk
20 February 2024

Erg leuke pizzeria, leuke sfeer en goed personeel. Pizza kwamen echt in de buurt van de italiaanse standaard. Een echte aanrader. Op Valentijnsdag konden de pizza’s zelfs in een hartje erg leuk. Ook hebben ze leuke acties.

Delen Delen
image
Peter Duijn
12 February 2024

Voor de basis pizza liefhebbers uitstekend eten, en vooral veel gezonder dan reguliere Pizzarestaurants. De sfeer is fantastisch en ook de bediening.. Ik ben teveel gewend aan zwaardere pizza’s, daar is mijn mening o gebaseerd.. Wel een aanrader!

Delen Delen
image
Boaz Tepper
17 December 2022

Erg goede pizzeria. Hij is wat aan de prijzige kant, maar dat is te begrijpen. De ambiance is namelijk erg chique, de bediening is erg vriendelijk (en niet te opdringerig) en het pizzadeeg is uniek. Er wordt veel aandacht besteed aan deze bodem, de bereidingswijze wordt namelijk door de bediende uitgebreid uitgelegd. En dat is is terecht: het een erg luchtige, elastische bodem met van die mooie donkere pantervlekken - typisch Napolitaans dus! De ingrediënten zijn kwalitatief goed. Toch miste ik bij mijn pizza Burrata e Pesto de tomatensaus erbij, dat vind ik persoonlijk lekkerder. Ook had ik de Grana Padano-flakes liever wat meer gesmolten zien, die waren nu nog helemaal hard. Omdat de burrata (begrijpelijkerwijs) ook al koud geserveerd werd, smaakte het geheel iets meer als een salade dan een lekker warme pizza. De pizza Verdure van mijn vriendin had een erg goeie smaak met smaakvolle groenten en en heerlijke tomatensaus - ook al was ie wel een tikkie zuur. Deze pizza had meer de typische Italiaanse tomatensmaak die ik had verwacht. De Italian baked cheesecake was heerlijk qua smaak en structuur, voor mijn gevoel zat hier ricotta in. Genieten! Ook de focaccia als voorgerecht was heerlijk. Het leek alsof hier het zelfde pizzadeeg voor werd gebruikt, het was dunner dan ik gewend ben van een focaccacia, maar tegelijkertijd ook erg luchtig. Er zat wel iets te veel rozemarijn op. Kortom: een stijlvolle plek met een fantastische pizzabodem. De vullingen en smaken mogen nog iéts meer op hetzelfde niveau komen als het interieur en de bodem, het gaat vooral om de combinatie van de smaken. Hier zou ik nog wat meer 'finesse' in willen zien. Maar dat komt met de tijd vast goed!

Delen Delen