Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Landgoed d’n Heikant
Francois van Brussel
5 September 2024Wc airwick luchtverfrissers in de nok boven de eettafels, afgebroken spinnenpoten op de tafel binnen, vliegen groot en klein die rond je tafel vliegen. De wc was nog erger, dode vliegen en insecten tegen de muur en spiegel. Lunch was niet spectaculair, maar gelukkig haalde het een voldoende. Het was een beleving zoals ik nog niet eerder bij een restaurant gezien heb, was dus ook 1x en nooit meer ervaring.
Ruud Permis Van
1 July 2024Het was gezellig bij De Eetclub d,n Heikant een enthousiast thema die een heerlijke culinaire 5 gangen diner met aangepaste wijn heeft neergezet wij hebben genoten en weer geboekt voor de volgende keer ! Shampoo voor de club met zijn medewerkers, een aanrader !
Jose Verhoeven
12 May 2024Wij hebben hier een persooneelsuitje gehad wat begon met een echt prima lunch buffet. Daarna een GPS tocht gedaan, maar deze wordt niet vooraf gecheckt. Door de vele regen de afgelopen tijd was het geen doen. Ipv 8 zo'n 12km door modder en plassen. Men was achteraf erg laconiek maar meer verantwoordelijkheid nemen had ze gesierd. Reactie op de reactie van de eigenaar: er is met ons (de zes personen die de gps tocht deden) op geen enkel moment besproken dat de route te nat zou zijn. De eigenaar zei achteraf dat ze niet iedere keer de route kunnen gaan checken en dat hij dus niet wist dat het zo nat was.
Joost Konings
3 October 2020Toen ik aankwam, waren de genodigden er al. Een mooie, ronde gedekte tafel nodigde me uit om aan te schuiven, nadat ik een coronaverklaringsformulier had ingevuld en mijn voeten had geveegd. Het was nat buiten, in de avondlucht tekende zich een kleurrijk schouwspel af. Enfin, de kaart kwam op tafel. Ik kon niet kiezen. Alles leek me lekker. Ik dacht terug aan de tijd dat ik nog een veelvraat was. De tijden van stress, van overeten, van consumeren (met de nadruk op meren). Dus ik besloot te gaan voor wat ik echt lekker vond: vitello (lekker mals), tomatensoep (heerlijk met lente-ui), varkenshaas omwikkeld met spek en een ijsje na. De gastheer vroeg ik om een passend wijnadvies. Ik kreeg twee keuzes uit de categorie rood. Nu kon ik wel kiezen: een heerlijke dikke volle vette rode zware wijn. Niet alleen zwaar in de procenten, ook qua kilogrammen van de fles. Als je deze fles op een van de aanwezige gasten zou werpen, zou het fataal aflopen. Dat geschiedde dan ook niet, alleen werd deze kanon wel deskundig ontdaan van zijn vloeibare inhoud door de persoon die nu, voldaan, deze review tikt op de bijrijdersstoel van zijn luxewagen. Aardige bediening, porties lekker royaal (geen 100 gramproblematiek), het licht gedimd en de smaak verraadt dat er mensen met verstand van zaken staan de koken. Op korte termijn zal mijn lichaam wederkeren, zo besloot ik toen ik na het gireren de brasserie verliet en voldaan naar de parkeerplaats wandelde om via die route de Asdonkseweg te verlaten.