Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Restaurant Vinkeles

Gérard van Tiggelen
15 June 2024Prachtig binnenkomen in the Dylan en vervolgens begeleid worden naar de heerlijke en elegante eetzaal van Vinkeles. We hadden een heel fijne tafel met zicht op de magnifieke historische patio welke mooi begroeid en aangelicht is. In combinatie met de kundige en attente bediening een droom venue om uit te gaan. We namen het 6 gangen chef menu uitgebreid met waanzinnig kaasplateau van nederlandse kazen. Mooi op temperatuur en erg compleet met heerlijke begeleiding. Over her gehele menu. Verbluffend in balans, uitvoering en opmaak. Wat hebben we genoten. Vaak raken we na de visgerechten toch wat teleurgesteld bij vlees mains. De wagyu die we kregen gepresenteerd blonk uit in fantastische sear vooral omdat het gelukt was om ik vermoed met extra tijd de karakteristieke vet legering ook in Indrukwekkende extra smeltende garing te presenteren. Nimmer zo uitmuntend gegeten. Overall, geweldige ervaring bij Vinkeles. Wat een aanrader.


Diana Ide
21 January 2024Geweldige avond beleeft met fantastische pareltjes van gerechten, gebracht door super gastvrij personeel. De keuze voor vegetarisch menu was verrassend en lekker. Ons gezelschap heeft genoten van beide menu's met bijpassende wijnselectie. En ik lust niet alle wijnen en mocht eerst proeven. Super dat dit kon.

Thomas Eikelenboom
30 December 2023Fijn restaurant, prettige en kennisvolle bedieding, maar we moeten helaas streng zijn....is dit voldoende voor michelin 2*? Amsterdam heeft meerdere 2* restaurants...de concurrentie is stevig, maar zelfs tov van Frankrijk mag je je afvragen of dit met 2* beoordeeld zou worden. Het zit natuurlijk in een 5*hotel....maar dat mag geen argument zijn, eerder een stok achter de deur. Het was fijn, maar het mag beter.

Marco Flapper
29 December 2022Vinkeles. Dit prachtige restaurant, onderdeel van het Dylan hotel en gesitueerd in een voormalig 18-eeuwse bakkerij, bezochten wij op mijn verjaardag. Een mooier verjaardagscadeau kon ik mij niet wensen. Samen met mijn gezin genieten van mooie gerechten en heerlijke wijnen. Op de eerste plaats complimenten aan de bediening die, op een hele rustige en fijne manier, ons in de watten legde. Brood, boter, water, alles werd op tijd gebracht. We gingen (zoals altijd) voor het chef's menu, met bijpassende wijnen. We aten hamachi (vis), krab uit de Noordzee, zeeduivel, zwezerik, duif, wagyu vlees met kaviaar, kazen uit Nederland en chocolade toe. Allemaal heerlijke gerechten, gebasseerd op de Franse keuken met hier en daar Japanse invloeden. De bijpassende wijnen waren ook heerlijk, van Spanje tot Zuid-Afrika en Oostenrijk en bij het vlees mooie Franse klassiekers. Bij de koffie en de friandises kreeg ik nog een persoonlijke felicitatie van het hele team. Een leuke verassing op een zeer geslaagde avond.