Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Restaurant Entrepot



Michelle
7 July 2024Het is zowaar nog mogelijk om goed en lekker te eten in Amsterdam wanneer je niet een week van te voren reserveert. We hadden dit plekje gewoon nog dezelfde dag kunnen vinden! Het restaurant zit in een heel leuk buurtje. We kwamen er meteen al om 18u en er waren al gezellig wat mensen. We kozen voor het 4-gangen menu. Van tevoren kregen we nog een lekker amuse van het huis. Ik heb helaas maar weinig foto’s gemaakt (wat óók wel weer een goed teken is). Maar de gerechten waren heerlijk! Hoewel het eerste gerechtje niet helemaal onze favoriet was (o.a. tuinbonen), maakten de andere drie gerechtjes het helemaal goed. Verse producten en gewaagde (goed gelukte) smaakcombinaties. Het hoofdgerecht was heerlijk mals lamsvlees. We werden goed geadviseerd in de wijnen. Sowieso was het personeel ontzettend vriendelijk! Een aanrader!

A de Nijs
6 June 2024Een verscholen parel, voor zo lang het nog duurt. Het vijfgangen menu genomen, een aanrader. Stuk voor stuk, voortreffelijk! Gerechten die je niet zomaar thuis kunt namaken. Met zorg en aandacht opgemaakt en mooie proporties, niet te klein. Met vier gangen zit je al goed vol, gelukkig zit er genoeg tijd tussen de gangen in. We starten om 19.30-22.30. De obers zijn allen kundig en de sfeer onder het personeel is goed, ze zijn goed op elkaar ingespeeld en er hangt een gemoedelijke sfeer. Wat ook bijzonder fijn is, dat de muziek niet te hard staat, zodat een gesprek goed te voeren is. Daarnaast valt het op dat de tafels lekker ver uit elkaar staan er is lucht en ruimte. Oja wat ik ook ten zeerste waardeer is dat er gewoon kraanwater op tafel staat en tijdig stilzwijgend wordt bijgevuld. Ik raad een tafel aan bij de keuken. Het is een plezier om naar te kijken. Momenteel is vindt ik dit het beste restaurant in Amsterdam.

Ilan Halperin
15 April 2024Service zoals je mag verwachten van een beter restaurant - eten daarentegen viel erg tegen voor deze prijs. Een paar interessante en goed smakende gerechten, bereidingen waren perfect. Echter, een reerugfilet met wortel in april is sowieso een misser - begrijp met niet verkeerd, perfect gegaard en een mooi stuk vlees - maar dit voelt toch meer als een herfst gerecht. Bovendien: veel en veel te veel zout! In plaats van goed grof zeezout leek er wel fijn zout gebruikt. Als er vervolgens een ober aangeeft dat gerechten in het restaurant hoog op smaak zijn, dan hebben hij en de chef de plank misgeslagen. Het voorgaande gerecht had dezelfde ervaring van onze tafel. Het is niet normaal als je 5 glazen water bij een gang moet wegdrinken omdat het te zout is. Al met al: mooi restaurant, duidelijk geïnspireerd door NOMA en scandinavian haute cuisine (o.a. jonge spartopjes in een voorgerecht), maar onze ervaring deze keer was het geld (69 euro voor 6 gangen zonder wijn) niet waard. Voor deze prijs zijn er in Amsterdam vele betere smakende opties. Zeer goede wijnkaart, dat wel.