Brasserie De Uitvlucht

|

Brunssum

Brasserie De Konijnenberg

|

Hattem

Strandclub Horizon

|

Renesse

Ristorante Amore Mio

|

Bergen op Zoom

Van der Valk Hotel Hengelo

|

Hengelo

Hotel Frederiksoord

|

Frederiksoord

IJsselstein

|

IJsselstein

Barrevoets

|

Leeuwarden

Restaurant Kyo

|

Amsterdam

Chinees-Indisch Restaurant Wan HSIN

|

Echt

Happydays Noord-Holland reviews

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek, Nederland
image
2.8 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

40.00%
Over Happydays Noord-Holland

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 17:00–00:00
  • Woensdag: 13:00–00:00
  • Donderdag: 17:00–00:00
  • Vrijdag: 13:00–02:00
  • Zaterdag: 13:00–02:00
  • Zondag: 13:00–00:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Happydays Noord-Holland in Grootebroek

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Happydays Noord-Holland

image
Radek Lenart
6 September 2024

Dan ben je één grote fout. Betaal onmiddellijk, maar we zullen veranderen wat we willen. Ik denk dat je vergeet wat een contract is. Na ontvangst van de betaling aanvaardden beide partijen de voorwaarden van het contract. Er verandert iets en u neemt contact op met de andere partij. Bedankt dat ik de stress heb bij het organiseren van het 18e verjaardagsfeestje van mijn dochter. Ja, ik weet het, daarom hebben we de tijd, plaats en locatie zorgvuldig uitgekozen. Als u niet zeker bent van uw systeem, voer dan een reserverings- en betalingssysteem in bij de definitieve bevestiging! Na betaling was het contract definitief! Als u wijzigingen heeft, bel mij dan en laat het mij weten! Ik ben een professionele incooper en ik weet hoe het werkt. er verandert iets, informeer de klant, ontwikkel een gemeenschappelijk standpunt. Uw monopoliepositie in de buurt geeft u niet het recht om uw klant op deze manier te behandelen.

Delen Delen
image
Jason Muller
23 August 2024

Wij karten hier regelmatig, laatste tijd niet meer zo vaak sinds daniel weg is. Toch nog een paar keer geprobeerd maar de gastvrijheid en onderhoud is echt heel erg achteruit gegaan. Karts liggen niet meer op gelijk niveau zitten 2 seconden tussen karts. Voor onze kart liefhebben zegt dit genoeg. Dit kunnen we wel zeggen nadat we 3x kampioen zijn geworden in de races bij happy days We hopen dat het ooit weer beter wordt. Voor ons voorlopig de laatste keer. heel jammer

Delen Delen
image
Truus Sinnige
9 July 2024

Zondag opa en oma dag met 22 personen wat hebben we genoten met onze 20 kleinkinderen in de leeftijd van 20 tot 37 jaar Eerst koffie en gebak , daarna karten , bowlen met heerlijke hapjes en daarna lasergame en natuurlijk de nodige drankjes Daarna nog heerlijk gegeten in de tuinkamer van een keuze menu.top bediening en blije gezichten voor herhaling vatbaar Vr gr Fam Antoon Sinnige uit Wervershoof

Delen Delen
image
Robbert Stam
18 June 2024

Echt een enorm fijne oude vertrouwde plek. Voor mij was het de eerste keer steengrillen dit was allemaal goede kwaliteit en heel vers. Lasergamen is erg leuk je hebt meerdere verdiepingen en hebt een mooie afwisseling tussen open gebied en verstopplekjes. Karten is een mooie baan maar naar eigen ervaring zit er best wel wat verschil in tussen de karts qua power. Bowlen veel keuze qua verschillende ballen maar niet echt een plek om overtollige ballen weg te leggen. Escape rooms zijn niet al te moeilijk en goed te doen met een familie of gezin. Gamehall ziet er ook leuk uit en is een leuke afwisseling om tijd te doden tussen de activiteiten door.

Delen Delen
image
Leonie Sapulette
9 June 2024

Echt een belachelijke attitude van de receptie! Zeer klantontvriendelijk. Ik was met mijn vrienden en we hadden veel te veel betaalt, omdat de verkeerde tafels waren samengevoegd qua bestelling. We gaven dit aan bij de receptie, maar die vonden het heel apart. Toen we geld terugvroegen deden ze moeilijk. Uiteindelijk wel geld terug gekregen, alhoewel dat dacht ik. Blijkt op de bon er nog te veel aangeslagen te zijn. Ik weer de receptie bellen, zegt een medewerker dat de gehele receptie ( alle 2 de personen) naar huis zijn? Ik was daar letterlijk een half uur geleden geweest. De klantonvriendelijkheid heeft een bittere nasmaak op onze avond gegeven en ik heb niet volledig mijn geld terug. We komen nooit meer terug! Echt een afrader, ze willen alleen je geld!

Delen Delen