Restaurant Pizzeria Venezia

|

Dedemsvaart

Grand Café de Schans

|

Stavoren

Pizzeria Pizza Pazza

|

Enschede

De Bistrooh

|

Den Haag

Paviljoen Sterrebos

|

Groningen

Restaurant De Kraal

|

Venlo

Le Sommet

|

Cadzand

Restaurant De Krooon

|

Oudenbosch

Messagie Goudgeel

|

Hulst

Sillies

|

Apeldoorn

McDonald's Den Helder De Kooy reviews

Verkeerstorenweg 2, 1786 PN Den Helder, Nederland
image
3.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

0.00%

4

40.00%

3

20.00%

2

40.00%

1

0.00%
Over McDonald's Den Helder De Kooy

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 07:00–02:00
  • Dinsdag: 07:00–02:00
  • Woensdag: 07:00–02:00
  • Donderdag: 07:00–02:00
  • Vrijdag: 07:00–03:00
  • Zaterdag: 07:00–03:00
  • Zondag: 07:00–02:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij McDonald's Den Helder De Kooy in Den Helder

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van McDonald's Den Helder De Kooy

image
Matthieu Bos
25 August 2024

Kwam daar op 19 augustus 2024 laat binnen zo even na 21:00. Had zelf een zwarte fietstocht gehad en was nog op doorreis met de fiets en de gehele dag niet veel gegeten. Ik bestelde daar twee menu 's bij de kassamedewerker. Heb ervoor betaald en niet goed terplekke gekeken wat ik kreeg en heb besteld via mijn kassabon. Totaal voor 20,30 euro. Deze menu's kwamen na enige tijd aan op de plek waar ik zat door een de medewerkers. Onder het eten voel het mij op dat ik twee stevige kunststof bekers kreeg voor elk menu één . Ik keek onder het eten mijn kassa bon na en zag tot mijn ontsteltenis dat ik per menu 1.25, dus totaal 2.50 erbij moest betalen bovenop mijn menu. Nu vraag ik mij af, is dit voor het dronken bij het menu of is dit voor de stevige kunststof beker. Deze wordt uiteindelijk toch wel in de afvalbak gedeponeerd. Ik zie niet bij deze MC Donald Den Helder zoals bij de collega fastfootsers dat je deze bekers kan inleveren en dat je daarvoor geld terugkrijgt. Jammer dat de kassa medewerker mij niet heeft uitgelegd dat ik voor het drinken of voor de beker(s) extra moet betalen. Of zit het drinken niet meer standaard bij mijn bestelde menu! Kon door mijn tijdgebrek en het tegen sluitingstijd van dit restaurant niet naar een vande medewerkers toe gaan voor de uitleg. Hoop dat er ooit uitgelegd kan worden op mijn verhaal.

Delen Delen
image
Gerrit Kuijt
22 August 2024

We kwamen voor een koffie en toch maar een spicy chicken bij besteld slechte combinatie moet ik zeggen buiten dat was het geen mals stukje kip best droog te noemen klein beetje saus wat ijsberg sla broodje wel vers! Foutjes maken we allemaal maar deze kip was zo spicy en droog ga ik niet meer bestellen ik zou aanraden om deze uit het assortiment te halen mijn inziens maar smaken verschillen! Volgende keer beter! Mac😉

Delen Delen
image
Arnoud van Raamsdonk
12 August 2024

We hebben eten besteld via de zuil (€70+). Dit werd binnen enkele minuten gebracht. De temperatuur was ok, maar enkele sauzen, de servetten en rietjes ontbraken. Deze zelf opgehaald bij de kassa. Later via de QR code op de tafel nog een toetje besteld. Dit was erg omslachtig. De QR code gaat niet naar een online bestelpagina maar is een downloadlink voor de app. Daar moet je je ook nog registreren met een account. Vervolgens komt er in de mail een activatiecode met een link. Als je op deze link klikt log je in via je browser, maar niet via de app, die vraagt gewoon om nog een nieuwe code via email. Eenmaal ingelogd kan de bestelling worden gedaan, maar voor de betaling moet je terug naar je browser. Daarna geeft de app een melding dat er iets niet goed is gegaan en je naar de manager moet om de bestelling te laten controleren. Dat is uiteraard geen tafel-service. Aangekomen bij de balie ververst de app en zegt deze dat de bestelling alsnog gelukt is. Buitengewoon omslachtig en doelloos. Het restaurant was redelijk netjes voor een Mac. De vloer van de toiletten was smerig.

Delen Delen
image
rogge brood
7 July 2024

sta je in de drive daar, duurde het best lang voordat de bestelling klaar was. er stond 1 wagen voor ons en binnen was er ook niks te doen. uiteindelijk de bestelling, maar die klopte niet, dus weer wachten. uiteindelijk maar naar binnen gegaan klopte weer niks van. de medewerker snapte het zelf ook niet meer. kregen we ineens 2x de bestelling, ik was er ondertussen ook wel klaar mee, dus ben weggereden.

Delen Delen
image
Myrthe v. B
6 December 2023

Ik moest hier even wachten omdat mijn man een afspraak in de buurt had, en ik bestelde een double quarterpounder menu met patat. De quarterpounder had zo giga veel ketchup, dat de broodjes er vanaf gleden. Ook was de onderkant van het broodje, de bovenkant van een gewoon hamburger broodje. Na 1 hap die net gelukt was, ben ik naar een leidinggevende gelopen en liet de scène in het doosje zien. Ze zei dat er teveel ketchup op zat en zou een nieuwe voor me regelen. De nieuwe quarterpounder was echt top! Heerlijk dampend heet en mals sappig vlees (zie foto). Helaas was de patat wel oud en te zout, het is jammer dat mcdonalds nu reclame maakt met ‘we maken alles vers als je het besteld’, maar dat is zeer zeker niet zo. De patat proefde naar karton, maar ik wilde niet meer terug omdat ik al gezeurd had over m’n burger. De sfeer in het restaurant is wel prettig, niet te hysterisch en niet te druk. Ze waren druk bezig om het restaurant heen om de straat opnieuw aan te leggen, maar daar kon McDonald’s niets aan doen.

Delen Delen