El Karnak II

|

Assen

't Bommelke

|

Maasbommel

Pakwaan Indian restaurant & street food

|

Amstelveen

Alkmaarse Poort C.V.

|

Alkmaar

Brasserie Dune

|

Vrouwenpolder

Hao Hao

|

Goes

Domino's Pizza Castricum

|

Castricum

JAN Bistrobar Waalwijk

|

Waalwijk

Has Döner Kebab

|

Breda

Restaurant Tosca

|

Rotterdam

Hasta La Vista, Baby - Restaurant & Rooftop Bar reviews

Eduard van Beinumstraat 40, 1077 CZ Amsterdam, Nederland
image
3.2 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

40.00%

4

0.00%

3

20.00%

2

20.00%

1

20.00%
Over Hasta La Vista, Baby - Restaurant & Rooftop Bar

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 17:00–23:00
  • Dinsdag: 17:00–00:00
  • Woensdag: 17:00–00:00
  • Donderdag: 17:00–00:00
  • Vrijdag: 17:00–01:00
  • Zaterdag: 17:00–01:00
  • Zondag: 17:00–23:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Hasta La Vista, Baby - Restaurant & Rooftop Bar in Amsterdam

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Hasta La Vista, Baby - Restaurant & Rooftop Bar

image
Ahmed Salem
6 August 2024

Wij zijn voor een verjaardag met 5 personen gaan eten. Het uitzicht over de stad is schitterend het personeel was vriendelijk en vakkundig. De grootste complimenten gaan naar de keuken! Wat kunnen die gasten toch lekker koken!

Delen Delen
image
M van der L
6 April 2024

De locatie en het uitzicht maken de matige service enigszins goed. Het begon al bij binnenkomst, tafel niet klaar. We konden wel terecht aan de leuke bar. Het was gezellig druk en de sfeer zat er goed in bij de borrelende zuidas’ers. De tafel was klaar en we kozen het luxe menu. We kregen het normale menu. Dit was allemaal erg lekker en goed op smaak. De chateau briand en lam waren goed. Dessert eton mess was zeer teleurstellend. De service was niet goed. Na aan tafel te zitten moesten we bijna een uur wachten op de eerste gang. Matige uitleg van de bediening, we hebben wel vijf verschillende mensen aan tafel gehad. Op een gegeven moment vertelden ze dat de keuken dicht ging en dat we toch wel op moesten schieten. Al met al een mooie plek, service voor verbetering vatbaar.

Delen Delen
image
L H
29 February 2024

Overhyped en teleurstellend! Met een gezelschap van 4 namen wij het menu van €80 + extras We hadden allemaal hoge verwachtingen, helaas viel dit enorm tegen! De serveersters praten niet duidelijk, niemand begreep haar uitleg van het menu of gerechten die geserveerd werden. (Hierdoor heeft onze gezelschap met een kiwi-allergie een reactie opgelopen...) Na elke gang werd er schoon bestek op de vieze tafel neergezet, zonder servet naast etensresten waar we echt van opkeken! daarnaast kwamen ze wel 3x aan onze tafel “of we uitgegeten waren”... Overal was het eten slecht, mini porties, geen smaak of te zout. We namen nog wat extra’s bij ons menu maar daar was nog niemand vol van. Heel jammer dit allemaal, het restaurant is prachtig en gelegen op een top locatie en daar blijft het bij…

Delen Delen
image
Julia Gilgenberg
4 February 2024

Mijn vriend en ik hadden goede verwachtingen voor dit restaurant, maar na 40 minuten daar geweest te zijn, hebben we het ‘shared dining menu’ halverwege afgekapt omdat dit zo een vreselijke ervaring was. Zowel de service als het eten was echt heel slecht. De prijzen die je daarintegen betaald, zijn wel hoog, en schrokken we daarom wel heel erg van de situatie. We werden door wel 6 verschillende bediende geholpen, de ene was arrogant en gaf rare opmerkingen, de ander kon het eten niet uitleggen of gaf verkeerde informatie, en wij hebben 3x moeten vragen om bestek. 40 minuten in totaal ook moeten wachten op onze 1e drankjes, omdat die 3x teruggestuurd moesten worden omdat ze verkeerd waren. Het eten was een menu van wel €80 p.p. en het was echt niet te eten. Droog, weinig smaak, bizar kleine porties, en kan zo nog wel even doorgaan. Echt heel erg teleurgesteld. Ik ben de laatste persoon die ooit een review zou schrijven, heb het ook nog nooit gedaan, maar dit was echt te erg.

Delen Delen
image
Han de Jong
13 December 2023

Hasta La Vista, Baby is een sfeervol rooftop restaurant aan de zuid-as. Het interieur is erg smaakvol en voelt welkom aan. Het personeel vangt je vriendelijk op, al dan niet met een glaasje bubbels. Gerechten kunnen gedeeld worden, zodat je van meerdere dingen kan proeven. Er wordt de tijd genomen om uit te leggen wat geserveerd wordt en verschillende gerechten komen achter elkaar op gewenst tempo. Al met al een geslaagde avond. Kom graag nog eens terug om de cocktails te proberen!

Delen Delen