Jacky Alkmaar

|

Alkmaar

Restaurant Lef Reuver

|

Reuver

Snackbar Snack & Go

|

Emmen

Broodje Opmeer

|

Opmeer

Alfa Bier

|

Schinnen

DROOM! de Landerij

|

Elst

Moments & More Horst

|

Horst

Le Premier Chef - Kok aan Huis - Diner aan huis

|

Almere

Thais Eten

|

Lelystad

De Zeemeeuw Strandpaviljoen

|

Noordwijk

Fletcher Restaurant De Witte Raaf reviews

Duinweg 117, 2204 AT Noordwijk, Nederland
image
2.0 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

0.00%

4

20.00%

3

20.00%

2

0.00%

1

60.00%
Over Fletcher Restaurant De Witte Raaf

Tags

Openingstijden

  • Maandag: 07:00–23:00
  • Dinsdag: 07:00–23:00
  • Woensdag: 07:00–23:00
  • Donderdag: 07:00–23:00
  • Vrijdag: 07:00–23:00
  • Zaterdag: 08:00–23:00
  • Zondag: 08:00–23:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Fletcher Restaurant De Witte Raaf in Noordwijk

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Fletcher Restaurant De Witte Raaf

image
Tim Swanborn
9 September 2024

Er wordt onvoldoende verdiend bij Fletcher. Balkondeuren met knip, piepende deurgrepen, kleine televisie. Onkruid, niet gemaaid, één terrasdeur vanuit de bar, er hingen gordijnen in het restaurant etc etc. Advies, investeer, vraag een hogere prijs, de locatie is uniek!!

Delen Delen
image
JW Smit
15 July 2024

Mooi restaurant en leuk terras. Volgens mij had de bediening er op dat moment niet zoveel zin in want duurde lang voordat tafeltjes werden leeggehaald en sommige drankje werden opgehaald voordat ze helemaal leeggedronken waren. Maar niet teveel zeuren, het was zonnig, drankjes waren goed koud en de bitterballen lekker!

Delen Delen
image
Monique Plugge
23 May 2024

Hallo Fletcher, Ten eerste voor het geklaag begint willen we vermelden dat we fan zijn van fletcher hotel. Deze ervaring is heel erg Fletcher onwaardig. Het begon al met de boeking, tijdens het invullen van onze gegevens, werd er medegedeeld dat de laatste kamer van die categorie niet meer beschikbaar was. Andere kamer, hogere prijs. Geeft niet, ik zie er een bad bij staan. Dit hadden we niet wel een schimmeldouche. Bij aankomst, we waren vroeger, maar konden om 15:00 wel inchecken. Prima Het betreden van de kamer ohnee, eerst de nog de muffe lucht die in de lift hangt.. de deur van de hotelkamer kon niet volledig open door de kleding kast die er in de wegstond + deurstopper.  Voor het een hele lange lijst wordt, alles wat door eerdere reviews is geschreven klopt! Stofhopen onder het bed, bed verschuift, TL licht, schimmel in de badkamer, strapped tegels laten los, kalk aanslag, verroeste verwarming, douche schuifpui is te smerig en kapot. 1e nacht overleefd en een aangeboden ontbijtbuftet op voorhand gekocht. We waren er om 9u, heel veel schalen waren leeg, geen gekookte eieren, geen vers fruit, drijvende bacon, slap aftreksel van jus 'd orange, koffie uit machine op water basis, en het was heel erg druk door een vergadering, deze hielden geen rekening met de hotelgasten, drukte hoop gezellig geklets. Er was niemand van het ontbijt om te vragen of er nog wat aangevuld werd. Maar wel tussen het oorverdovende geklets van andere buiten de hotelgasten om. Voor de beleving erg vervelend. Gastvrijheid, hiervoor hebben wij 1 ster gegeven in de totale ranking Deze gaat uit naar de dame die alle dagen aanwezig was, met kort blond haar. Ze beleefde plezier in haar werk en weet wat klantvriendelijkheid is. Het voelde natuurlijk en zij sprong eruit bij andere collega's. Zelf komen wij uit de horeca -en niet als bijbaan- dus kijken wij met een kritisch oog, echter fletcher moet ook met een kritisch oog dit pand opknappen. Echt vergaande glorie. De locatie is prettig bij een naastgelegen bos wat aansluit op de duinen en een stuk strand. Bij het vertrek van zojuist is niet gevraagd hoe onze ervaring was door de front desk. Na zonet de reviews gelezen te hebben en onze eigen ervaring daaraan toegevoegd, snappen wij wel waarom. Echter comfort de norm wat hospitality inhoudt, klopt dit ook niet. Wij bellen Fletcher zelf nog op om dit en de andere reviews te benadrukken, hopelijk brengt het verschil.

Delen Delen
image
Louis Jaspers
14 April 2024

Slechte ervaring, Wij komen graag in Fletcher, door heel nederland hebben we wel gegeten en geslapen. Maar de De Witte Raaf was heel slecht. wij hadden een voucher (voor uitgekocht Dinerbon) . we kwamen 18:05 binnen als derde stel, dus nog vrij rustig.. maar we werden pas na de menukaart gasten geholpen die later binnen kwamen. Raar, en dan om 18:35 besteld te hebben, er kwamen nog meer gasten binnen, en ook die bestelde, tafel of 14 vol, en ook allen aan het eten, kregen wij de 18:35 bestelde (derde stel) om 19:55 geserveerd.... dus mensen,,, let op als je een voucher heb, wordt je bij de Witte Raaf zeer slecht behandeld. Menukaart gasten gaan voor... beetje jammer. ondanks dat Fletcher hotels restaurants zeer goeie keuken hebben, gaan wij de volgende keer maar weer eens naar v.d. Valk

Delen Delen
image
Ilse Smaling
8 March 2024

Paar weken geleden geweest om te lunchen, wat een onvriendelijke bediening, de dame achter de bar was wel lief, maar de andere dame die de bestelling op kwam nemen niet. Er kwam geen vriendelijkheid van af! En ook gingen ze een kwartier stofzuigen. De lunch smaakte overigens heerlijk, dat was een schrale troost. Maar helaas nooit meer witte Raaf!

Delen Delen