Brasserie de Jagerstee

|

Epe

Ameland Bezorgt

|

Nes

Proeverij 13

|

Ooltgensplaat

Ons Friethuys

|

Nistelrode

Pannenkoekenhuis Koeckers Den Hout

|

Den Hout

Gerie’s Visspecialiteiten

|

Rijsbergen

Domino's Pizza Den Bosch Empel

|

's-Hertogenbosch

Brasserie MANNA

|

Nijmegen

De Herberg van Loon

|

Loon

IYATU

|

Den Haag

Aan de Rijn reviews

Nieuwe Rijn 37, 2312 JG Leiden, Nederland
image
3.2 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

0.00%

4

60.00%

3

0.00%

2

40.00%

1

0.00%
Over Aan de Rijn

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: 11:00–23:00
  • Dinsdag: 11:00–23:00
  • Woensdag: 11:00–23:00
  • Donderdag: 11:00–23:00
  • Vrijdag: 11:00–23:00
  • Zaterdag: 11:00–23:00
  • Zondag: 11:00–23:00
  • Op dit moment open tot

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Aan de Rijn in Leiden

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Aan de Rijn

image
Donna Blom
9 August 2024

Je zit leuk en ze zijn heel vriendelijk maar voor het eten hoef je het niet te doen. Kip was koud. Prijs voor de gerechte zijn heel duur voor je wat je krijgt. Zit nog niet vol maar geen zin om meer te bestellen. Bij de macdonalds eet ik lekkerder en is het gemis ten warm. Plus de rietjes in onze aperol waren belachelijk lang De aankleding was ook om te lachen.

Delen Delen
image
jetty wieldraayer
2 August 2024

Vandaag gereserveerd voor de lunch. Bij aankomst stond er geen tafel voor vier personen klaar, wat ik wel verwacht had. Nu moest er geschoven worden om een goede plek onder de parasol te creëeren. 4x de lunch deal besteld. De soep werd als laatste geserveerd. De kippenkluifjes waren nog rauw van binnen. Deze teruggegeven, maar de serveerster kwam er mee terug, omdat de kok had gezegd dat het 35 minuten in de oven had gestaan en het dus goed was zo. Dit niet geaccepteerd en vervolgens een discussie. Ze bood een koffie ter compensatie aan i.p.v een ander gerecht. Dit zelf voor moeten stellen en garnalen kroketjes besteld en gekregen. Deze kwam de dame uit de keuken later zelf brengen met de mededeling dat één portie ter compensatie van de twee porties kip was, omdat de kip goed was volgens haar. Wederom discussie en zo onfatsoenlijk om zo met klanten om te gaan en het duidelijk zichtbaar was dat de kip nog rauw was van binnen. We hoefden tenslotte niet extra te betalen, maar dit gedoe heeft wel een smet op onze lunch gegeven. Hoewel ik in het verleden graag bij “aan de Rijn” kwam eten, is deze slechte ervaring een reden om hier niet meer te komen.

Delen Delen
image
Kees Walle
2 August 2024

Slecht eten, maar vooral een slechte bejegening. Zo bestelden wij gemarineerde kippenboutjes ('sticky chicken') die zichtbaar rauw waren. Is dat erg? Nee, mits ze worden teruggenomen, worden vervangen of desnoods nog even in de oven worden gegaard. Dat werd geweigerd en in plaats daarvan kregen we het aanbod om iets anders te bestellen. Dus kregen wij garnalenkroketjes van matige kwaliteit (waarvoor wij aanvankelijk extra moesten betalen - wat wij natuurlijk weigerden). So wie so is het vreemd en ongebruikelijk dat je over rauw vlees een discussie moet beginnen. Nou ja, duidelijk is dat ze ons bij Aan de Rijn nooit meer terugzien.

Delen Delen
image
Esther Jajcevic
6 April 2024

Heerlijk geluncht. De kaart bestaat uit kleine gerechtjes die je ook met elkaar kunt delen. Fijn aan het water! Zeer vriendelijke bediening. Toiletten wat krap in de gang waar de bediening naar de keuken moet.

Delen Delen
image
Suzanne Kant
12 September 2023

Leuk tentje in leiden met heerlijk buiten terras bij goed weer. Leuk concept met kleine hapjes, waardoor je veel kan proeven en ook prima hoeveelheid om met je gezelschap te kunnen uitwisselen/ delen. Vriendelijke en vlotte service. Prijs kwaliteit verhouding wisselend. Variërend van heerlijk smaakvolle gerechtjes tot minder bijzondere hapjes. Van het 'starters' gedeelte werd ik enthousiaster dan van de rest van de gangen. Van de 'starters' genoten met oa de erg goede taco paddestoelenmix, garnalenkroketjes (goed gevuld en héél lekker), hummus van aubergine en gegrilde paprika met pita, pulled pumpkin, auberginerolletjes. Van de maincourse minder enthousiast over de curry (smaakte poederig en komijn te sterk aanwezig), gnocci in saus (héél eenvoudig, vond het z'n geld niet waard), gegrilde groente eenzijdig en quasedillas werd een kleffe hap. Wel erg lekker waren de garnalen, paella en kipburgertje. Frietjes lekker knapperig en lekkere truffelmayo. Ik had hogere verwachtingen, maar heb lekker (genoeg) gegeten. Zou niet zo snel terug gaan om meer te proeven.

Delen Delen