Restaurant The Millèn reviews

Weena 686, 3012 CN Rotterdam, Nederland
image
4.4 / 5
Gebaseerd op 5 Reviews

5

80.00%

4

0.00%

3

0.00%

2

20.00%

1

0.00%
Over Restaurant The Millèn

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 12:00–14:00, 18:00–21:30
  • Woensdag: 12:00–14:00, 18:00–21:30
  • Donderdag: 12:00–14:00, 18:00–21:30
  • Vrijdag: 12:00–14:00, 18:00–21:30
  • Zaterdag: 18:00–21:30
  • Zondag: Gesloten
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Restaurant The Millèn in Rotterdam

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Restaurant The Millèn

image
sjoerd de gier
25 June 2024

Heerlijk geluncht, vooral de (perfect) gegaarde heilbot was fantastisch. Lekkere begeleidende wijnen, en hele attente en oplettende bediening. Fantastisch uitzicht over het stationsplein! Bedankt voor een gezellige middag.

Delen Delen
image
niek coid
1 June 2024

We zijn hier vanavond gaan zitten en wat een top ervaring! De bediening was goed en heel down to earth. De tijd tussen de gerechten was perfect en elk gerecht was erg lekker. De locatie is erg uniek, de opstelling van de tafels is fantastisch dat je goed uitkijkt naar de prachtige panorama view over het Rotterdamse station. Ik kom zeer zeker terug!

Delen Delen
image
P.
29 December 2023

Met de gehele team (met een van tevoren gemaakte reservering) hebben wij de 8-gangen menu geprobeerd. Wij hebben de wow-ervaring niet ervaren helaas. Ten eerste waren de wijnglazen vies, en deze moesten vervangen worden. Het eten was matig, de coquilles met bloemkool was bijvoorbeeld smaakloos, terwijl ik daar erg naar uit keek. Het was allemaal erg safe, de smaken waren niet uitdagend. De tonijn tartaar vond ik uiteindelijk het lekkerst. De service stelde ons ook teleur, één gang bestond volledig geitenkaas 🧀. Hier waren wij niet van op de hoogte, omdat de reservering niet direct door ons gemaakt was, en het menu voor ons een verrassing was. Niemand van ons gezelschap houdt van (geiten)kaas en wij gaven bij de bediening aan dat we er best van geschrokken waren dat we hier niet van op de hoogte gesteld waren. Het antwoord dat wij hierop kregen was: “dit hadden jullie moeten aangeven bij de dieetwensen.” Deze reactie vond ik zeer teleurstellend, omdat het suggereert dat het onze eigen schuld is. Ik heb bij meerdere restaurants met sterren gegeten, en daar werd er altijd van tevoren gewaarschuwd als er iets uit kaas bestond. Vooral geitenkaas, gezien dat bij mensen either een hit or een miss is. Wij hadden het fijner gevonden als de medewerker een positiever antwoord had gegeven, iets in de richting van: “wij zullen hier volgende keer op letten”. Ondanks het feit dat de prijzen hier lager liggen ten opzichte van andere sterrenrestaurants, was het voor mij dus helaas geen succes.

Delen Delen
image
Olaf van der Hee
28 October 2023

Vooral de uitermate fijne bediening blinkt hier uit; niet overdreven aanwezig, maar wel steeds daar met een beetje extra service als je het niet verwacht. Verder een fijne inrichting en goede mooie gerechten: hier geen schuimpjes of andere modieuze poespas maar wel gerechten die in balans zijn met fijne groenten en mooie sausjes. En desserts zijn voortreffelijk.

Delen Delen
image
Glenn
25 March 2023

Eigenlijk geven we het restaurant 4.5 ster. We hebben absoluut genoten van de avond. Het eten (8 gangen) was over het algemeen goed, alhoewel we bij sommige gerechten op meer smaaklagen en spanning in de gerechten hadden gehoopt (met name bij de hoender en de couscous met la tur; beide gerechten waren wel goed bereid). De langoustine, zeebaars en het dessert vonden we heerlijk. De wijnen die we hadden, vonden we goed bij het eten passend, waarbij de dessertwijn voor ons de allerbeste aanvulling op het eten was. Het dessert zelf was bovendien het beste dessert dat we tot nu toe in een restaurant hebben gehad. Verder geven we complimenten aan het team. De bediening is vriendelijk en nauwkeurig. We hadden echt het gevoel dat we in de watten werden gelegd. Ook vonden we het zelf prettig dat de bediening en de sfeer wat losser, maar niet te informeel waren. Dit geeft weer een hele andere, fijne Michelin ervaring dan in wat ‘klassiekere’ zaken. Wij kunnen ons dan ook absoluut niet vinden in de recensies over dat het personeel arrogant zou zijn. Al met al zouden we dit restaurant aanraden, zeker in combinatie met de zeer schappelijke prijs. Eten: 4,1/4,2 op 5 (met als uitgangspunt dat de zaak 1 ster heeft) Bediening: 5 op 5 Sfeer: 4,7 op 5, ik kan me voorstellen dat dit bij daglicht lager is.

Delen Delen