Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Plezant
Hans S
28 August 2023Tegenvaller, niet voor herhaling vatbaar. Er wordt gezegd dat het meeste eten van de Big Green Egg komt maar dat is nou niet bepaald goed als je niet weet hoe met zo'n bbq om te gaan. Het vlees was bitter, verbrand. De kok gaf nota bene toe dat hij de Q te heet had staan... serveer het dan niet uit! Gelukkig vond onze hond het wel lekker. Burger: wat eenzompige ellende. Veel te veel saus (ik meende de Remia barbecuesaus te herkennen,maar zo erg zal het toch niet zijn?) Alles glibbert uit je handen, het er! Groentelasagne was wel echt goed. En ook de tomaat met gesmolten kaas die bij het eten zat was een lekkere toevoeging. Paar dingen: waarom die green egg als je die niet gebruikt waar deze nu juist in uitblinkt, low and slow? Voor een entrecote kan je net zo goed een Webertje pakken, als je ze als steak bereidt dan. Pak eens een hele entrecote en doe die low and slow. Dan plakken snijden en heel kort aanzetten. Dan gebruik je je egg tenminste waar deze voor is. Leer hoe je een burger opbouwt, dit sloeg nergens op. Namijn opmerkingen hierover werd gezegd dat ik eerder wat had moeten zeggen. Dat is waar. Maar de kok gaf zijn fout zelf toe en kinderen (die de burgers hadden) zeggen niet zo snel iets. Er lagen nog 2 halve burgers, men had dus ook even kunnen kijken wat een zooitje het was. En dan de volle mep rekenen, er kon nog geen drankje vanaf als pleister... Die volle mep was nog fors ook, zeker als je weet dat we alleen een hoofdgerecht hadden met wat drankjes. Elders hadden we ook nog een voor- en nagerecht voor maar enkele tientjes meer. En daar was het allemaal wel goed. Zie mijn review over restaurant De Richel. Kortom: matig eten gemaakt door iemand die m.i. zijn vak niet verstaat maar wel het lef had zijn keuken uit te komen om de kritiek aan te horen. Daarnaast veel te duur. En als bonus een nachtje buikpijn voor 3 van ons. Nee, plezant was het zeker niet.
Tanja Fens
18 August 2023Op dit mooi terras in de dorpstraat hebben we afgelopen zaterdag lekker geborreld met wat lekkers erbij. Gistermiddag nogmaals en in de avond hier gedineerd. Mijn man had de ‘steak van de week’ welke entrecote was en ik had de ‘vangst van de dag’ welke gamba’s waren. Als nagerecht hebben we de garnalencocktail van de voorgerechten gekozen. Wat is het eten hier heerlijk, je kunt hier buiten alswel binnen heerlijk zitten. De bediening was ook erg vriendelijk. Goede muziek, goede sfeer. We hebben genoten! ‘Wacht niet tot de laatste dag..’ schrijven ze, maar moet je zeker ook niet doen. Voor heerlijk eten of een gezellig borrelplekje met een borrelhapje is dit de plek op Vlieland waar je moet zijn.
Petra Van Keulen
19 February 2017Heerlijk gegeten, vooral het vis /vlees plankje als voorgerecht voor 2 personen is een aanrader. Vriendelijke bediening, ondanks de drukte. Voor het mooie zou er 1 serveerster bij kunnen. Ook de tonijn en ribeye was goed. Dit alles voor een redelijke prijs.