Pizzeria Ristorante Sa Capanna reviews

GN NL, Vondellaan 2-4, 9752 EC Haren, Nederland
image
2.7 / 5
Gebaseerd op 7 Reviews

5

14.29%

4

14.29%

3

14.29%

2

42.86%

1

14.29%
Over Pizzeria Ristorante Sa Capanna

Tags
Contactinformatie

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 16:30–22:00
  • Donderdag: 16:30–22:00
  • Vrijdag: 16:30–22:00
  • Zaterdag: 16:30–22:00
  • Zondag: 16:30–22:00
  • Op dit moment gesloten

Reviews Badge

Plaats de volgende code op je website waar je de badge wilt weergeven:

Laat hier je review achter van je laatste ervaring bij Pizzeria Ristorante Sa Capanna in Haren

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Schrijf een review

Klik op een ster om je beoordeling te wijzigen van 1 - 5, waarbij 5 = geweldig en 1 = erg slecht.
Door op Verzenden te klikken, geef ik toestemming om mijn naam en review te delen op het web. (e-mail wordt niet gedeeld)

Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.

Beoordelingen en reviews van Pizzeria Ristorante Sa Capanna

image
John Doeselaar
16 April 2025

Ik plaats normaal nooit recenties, maar nu was het genoeg. De afgelopen 2 jaar liep de kwaliteit hier al hard achteruit. De prijzen zijn in deze tijd al 4 kier verhoogd en daardoor kon de zaak ook een extra dag dicht gaan. Daar eten deden we al een tijdje niet meer. Te vaak misplaatste arrogantie die nergens op sloeg. Wij haalden maaltijden op, o.a. Penne all'Amatriciana. Het recept is heel eenvoudig. Penne, pancetta, knoflook, sjalotten, spaanse peper, witte wijn, tomatensaus, parmagiano en verse basilicum. Thuis gekomen maken we plastic bakken open. Spierwitte penne, met daarop 2 ronden ballen die bij het eten als een soort kaugomballen smaken. De parmagiano is vervangen door een fabrieks foliekaas zonder enige smaak. De pancetta is vervangen door ontbijtspek en is waarschijnlijk uit de diepvries, want hij zit als een ronde bal aan elkaar geplakt. En inderdaad als we wat stukken met mes en vork van elkaar afhalen zijn de binnenste brokken ijskoud. Spaanse peper, witte wijn, verse basilicum en knoflook zijn nergens te vinden. De tomaten saus is zo verdund door het kookvocht van de penne dat er totaal geen smaak meer aan zit. En dat voor deze prijs!! Ik vind dit zo schandalig dat ik besluit te bellen. Ik krijg een gehaaste en chagerijnige juffrouw aan de lijn. Ik leg uit wat ik hier voor me, wat straks de vuiilnisbak in zal gaan, en ze onderbreekt me gelijk met “we hebben het heel druk, als u klachten heeft moet u maar een email sturen” en weg is ze. Dus nu schrijf ook ik een recensie, in de hoop dat mensen die hier naar toe willen niet teveel verwachten. Ik heb geen idee wat voor kok (of patatbakker) er hier in de keuken staat, maar die moet zich doodschamen!

Delen Delen
image
Danielle Bos
15 March 2025

Ik kwam er jaren geleden, goede pizzeria. Maar tegenwoordig meer een vreetschuur. Mis de gezelligheid, te jonge bediening en nog geen pepermuntje bij de rekening. Werden eerst aan een tafeltje midden in de zaal gezet met de tocht om onze oren van de deur, terwijl we een dikke week van tevoren gereserveerd hadden. Verwacht je toch een betere plek.Kregen te horen dat vaste gasten hun favoriete tafels hadden! Heel bijzonder..

Delen Delen
image
mamelbeek
9 September 2024

Wat een gezellige pizzeria! Er hangt een heel prettige sfeer. Binnen leuke zitjes. We hadden weinig tijd en al heel snel hadden we ons eten. De pizzabodem was erg goed. Geen harde of zwarte stukken. De topping was met zorg bereid. Zeer vriendelijk personeel. Parkeren vlakbij, maar wel betaald! Op zondag na 18.00 uur gratis.

Delen Delen
image
Erik T.
22 August 2024

Wel druk, daardoor wat langer wachten op bediening. Pizza was wel goed. Beperkte selectie zelfgemaakte desserts, wel meer "fabrieks" desserts.

Delen Delen
image
Jeroen Boshuijzen
21 August 2024

Wat een teleurstelling. Na twee weken vakantie in Italië gevierd te hebben, bestellen we onze favoriete pizza's bij onze Italiaan in het dorp, pizza Margaritha en pizza Calzone. Wanneer we de pizzadoos openen, schrikken we ons een ongeluk van de inhoud. Plakken Hollandse kaas op de pizza Margaritha, in plaats van mozzarella, schaam jullie!!!

Delen Delen