Bedankt voor je review. Na goedkeuring door onze redactie wordt je bericht geplaatst op de website.
Beoordelingen en reviews van Restaurant "De Kakebrug"


Marco Frijlink
26 May 2024Intiem restaurant, met fijne sfeer. Nadrukkelijke jazz op de achtergrond. Attente bediening zonder fratsen, net als het eten, dat gewoon goed, klassiek bereid is. Een indrukwekkende prestatie van de kleine keukenstaf, zeker gezien de best wel uitgebreide kaart. Uitstekende wijnen, waar helemaal niet overdreven veel marge op wordt gepakt. Verstandige keuze wat ons betreft. Groningse porties, dus met een voor- en een hoofdgerecht heb je echt genoeg gegeten. Om het af te leren een parfait van amarena kersen gedeeld en dat was de perfecte afsluiter (op de geweldige grappa bij de koffie na dan). Aanrader!

Mieke Samsom
7 May 2024Op een doordeweekse avond eten we bij restaurant De Kakebrug. We zitten naast een indrukwekkende verzameling whisky's, armagnac, port etc. Op tafel staan bronzen kunstwerkjes in plaats van bloemen. Origineel. Mijn partner neemt de kabeljauw, ik de gerookte zalm met zuurkool. Beide porties zijn ruim. De zalm smaakt gelukkig niet zo rokerig als hij ruikt, maar heeft net een beetje extra smaak. De moot is perfect gegaard - nog heerlijk sappig dus. Met de romige zuurkool vormt de zalm een mooie combinatie. Om de zalm liggen wat andere groenten als garnering. Op de kabeljauw ligt een indrukwekkende portie garnalen. Ook bij dit gerecht wat groenten, waaronder een asperge. Op tafel komen verder frietjes met mayonaise en gebakken aardappelpartjes met rozemarijn. Die laatste kunnen in een restaurant nog weleens vet zijn, maar bij de Kakebrug is dat beslist niet het geval. Als dessert neem ik de parfait met amarenenkersen. Heerlijk gegeten! De aardige bediening - familie van de kok - legt uit hoe het restaurant aan zijn naam komt. De Kakebrug is een onverwacht pareltje in Delfzijl. Onbegrijpelijk dat het restaurant op deze avond niet vol zit.


Jakob Heslinga
9 May 2022In corona tijd al eens van een heerlijk afhaal menu genoten. Nu corona perikelen voor een groot deel achter ons liggen is weer mogelijk om ook het restaurant te bezoeken, dus dat hebben we gedaan. Bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomd door een jonge gastvrouw. Onze jassen werden keurig aangenomen. Een tafel naar keuze mocht worden uitgezocht. Na het lekkere welkomst aperitief kregen we de menukaart, onze keuze was snel gemaakt, het 4 gangen Anis menu. Als starter een heerlijk tonijn salade met een mooi krokant gebakken broodje. Daarna volgde een fijn op smaak gebrachte kerrie soepje, ook met een werderom heerlijk broodje. Bij deze gerechten dronken we een mooie witte wijn, aanbevolen door de gastvrouw, welke een subtiele zoet fris en fruitige afdronk heeft en zeker past bij de geserveerde gerechten. Het hoofdgerecht keuze mogelijkheid tuusen een mooie zalmfilet of een parelhoen filet. Voor de Parelhoen werd een fijne rosé geschonken met een licht zuurtje en frisheid geeft het samen een aangename smaak beleving. Ook de supplementen zijn heerlijk op smaak. Het dessert een zalig en cremige vanille ijs met een warme chocoladesaus te samen met een glaasje dessert wijn maakte het tot een super afsluiting van het dinner. De kok weet zeer zeker waar hij mee bezig is en alle gerechten zijn voortreffelijk op smaak gebracht, en dat mag gezegd worden. Daarom de 5 sterren meer dan verdiend! Voor een ieder die in de buurt is zeer zeker de moeite waard om hier te gaan dineren.